Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiasia

Duże wargi Sromowe małe.

Polecane posty

Gość Basiasia

Cześć dziewczyny, nie wiem co mam zrobic i co myśleć. Mam metalik w głowie. Może zacznę od początku.. Moje wargi Sromowe nie są małe ale do największych nie należą, miałam z tego powodu kompleksy ale mój były facet uwolnił mnie od nich aż do momentu kiedy poszłam do łóżka z nowym partnerem. Spotykamy się od ponad roku, a tylko raz robił mi minetke, mimo że wcześniej pisał że to lubi itp. Jakiś czas po tej minetcepo pijaku powiedział mi że go to zniesmaczylo i od tamtego czasu minetki nie było mimo że jesteśmy parą dość często uprawiająca sex. Już o tym przestałam myślęc dopóki ostatnio podczas sexu nie powiedział na głos ' ale Ci to wisi masakra'. Minęło kilka dni od tej sytuacji a mi siedzi to w głowie i mnie doluje. Co mam robić? Jak z nim porozmawiać, co mu powiedzieć? Jak mu dać do zrozumienia że mi przykro z tego powodu że daje mi odczuć że nie akceptuje mnie tam na dole? Proszę pomóżcie 

Nie mogłabym być z takim facetem, też mam większe - mniejsze wargi sromowe, nawet niedawno na wizycie w dużej klinice ginekologicznej lekarz podczas badania zapytał czy mi nie przeszkadzają i, że gdybym była zainteresowana to wykonują "takie zabiegi" ale akurat nie mam jakichkolwiek problemów z tego powodu więc właściwie się roześmiałam. A mój facet wie, że są większe niż przeciętne bo nie jestem jego pierwszą kobietą a i on nie jest moim pierwszym, jednak jesteśmy ze sobą wiele lat i akceptuje mnie w całości a wręcz szaleje za tym jak wyglądam w strefie intymnej i wyzbyłam się przy nim wszelkich kompleksów. Mój poprzedni chłopak zwracał mi uwagę na każdą odmienność w moim ciele wykraczającą poza jakieś jego standardy i na każdym kroku słyszałam jakieś uwagi przez co wpędziłam się w kompleksy. Mimo, że sama nienawidzę takich tekstów w stosunku do mnie to powiem ci tylko, że wiem jak się czujesz i nie jest to nic dobrego, że jest  w stanie powiedzieć ci takie rzeczy w takim kontekście...

Gość Facet

Zmień faceta na innego, takie soczyste masywne wargi to się super ssie a nie narzeka i wydziwia. Trzeba tylko je rozchylic żeby bez problemu wejść w cipunie. Kobieta bierze penisa do buzi dlaczego facet nie ma ssac małych warg. 

Gość Facet

Napisz do mnie cx500cx@gmail.com