Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HabibiOnAcid

Platoniczna Miłość ? Fantazje ? Łamanie rutyny ? M25l. zaletą dobrą m.in. : ? wada największa. : nieśmiałość, zawstydzenie itp. itd. No właśnie POMOCY SZUKAM ANONIMOWEJ

Polecane posty

Gość HabibiOnAcid

No właśnie, jak w temacie, chodzi tu że jestem mężczyzną 25l. niedoświadczony i podko...e się w starszych kobietach ode mnie, różnie  wiekowo, to chodzi o coś innego... o to coś, ten seksapil, dojrzała kobieta w różnych fantazjach, spełnianie się, różności, perwersje, przebieranki, dojrzałe mamuśki, milf, milfy... Jest to coś co bardzo mnie kręci, ta przewaga wieku, doświadczenia, za to z drugiej strony : wiele energii, pomysłów, zmysłowości, kostiumy i przebieranki oraz odgrywanie ról, dawanie rozkoszy mojej utchnionej fantazji uciechy wieczornej dosyć częstej, left,right,left,right.. i wszystko jasne. Chcę pokochać kobietę dojrzałą, która pragnie młodszego mężczyzny od siebie, a ja być by ją rozpieszczać, kochać, otaczać miłością, dawać satysfakcję, eksperymenty(logiczne) tj. chodzi o to że takie eXperymenty jak to nazwałem gdyż będę tej nazwy używał gdyż dużo wnosi do tego gdy pozna się historie tego słowa... Teraz ciśnie mi się słowo w głowie bardzo mi znane chociaż niedoświadczony także ze znaczeniem tego słowa. No właśnie kręcą, ale to na maxa dojrzałe kobiety, bielizna, pończochy, wszystko, chcę kochać i być kochany przez mojegoo cougara tak to nazwę w tym artykule, pomocy, sos, czy jak nazwać: po prostu SZUKAM POMOCY PODDERWAC DOJRZAŁĄ KOBIETE STARSZĄ O 20lat