Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaka66

Męczę się ze sobą..

Polecane posty

Gość ameliaka66

Nie dość, że jestem zaborcza w stosunku do przyjaciol, krewnych i chłopaków, to jeszcze jestem okropnie wymagająca,ale tylko wobec siebie.Już nie daję rady z samokrytyką, zycie przestaje mnie cieszyc bo nie daje rady sprostać kosmicznym wymaganiom .Od ludzi wymagam tylko lojalności,a sama potrafię im oddać wszystko. Jestem zaborcza, wiecznie mi wszystkiego mało, ciagle szukam stymulacji, ludzie mi się nudzą, wszystkiego chce spróbować, nigdy nie kalkuluje i nie zachowuje się według przyjetych norm... potrafie powiedziec wprost ludziom rzeczy ktore ranią, niektorzy maja mnie dosc, a ja siebie zreszta tez i nie wiem jak sie zmienic?

Gość Ela

A ja lubię siebie, nawet bardzo😊

Gość Gość
5 minut temu, Gość ameliaka66 napisał:

Nie dość, że jestem zaborcza w stosunku do przyjaciol, krewnych i chłopaków, to jeszcze jestem okropnie wymagająca,ale tylko wobec siebie.Już nie daję rady z samokrytyką, zycie przestaje mnie cieszyc bo nie daje rady sprostać kosmicznym wymaganiom .Od ludzi wymagam tylko lojalności,a sama potrafię im oddać wszystko. Jestem zaborcza, wiecznie mi wszystkiego mało, ciagle szukam stymulacji, ludzie mi się nudzą, wszystkiego chce spróbować, nigdy nie kalkuluje i nie zachowuje się według przyjetych norm... potrafie powiedziec wprost ludziom rzeczy ktore ranią, niektorzy maja mnie dosc, a ja siebie zreszta tez i nie wiem jak sie zmienic?

Pogadaj z Kubusiem, zapewniam cię, że przy nim to jesteś jak niemowlę przy wampirze

Gość Meduza

O Ela Ela poznaj mego przyjaciela weź go sobie  teraz weź jest Twój 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Meduza napisał:

O Ela Ela poznaj mego przyjaciela weź go sobie  teraz weź jest Twój 

Jesteś wulgarna,  prostacka, gruba, masz garba i brwi namalowane markerem i kilka tatuaży? Bo tak wygląda ukochana Kubusia, ale ona by go nie oddala, pisała tu, że będzie zawsze do niej wracał,  jak jej facet wyjeżdża, bo jest jej niewolnikiem. Ale chłop (Kubus) upadł a Adamczyk ma taką ładna i wyksztacona żonę,  kulturalną. Każdy ma co lubi😂

Gość gosc

1.Gdy bardzo chce się być ekspertem od czegoś, ale nie ma się zbytnio wiedzy, żeby działać w tej dziedzinie w prawdziwym życiu.

Gość gosc

Sory, nie ten watek