Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uroda dzieli

Moja była była dla mnie za ładna i źle mnie traktowała

Polecane posty

Gość Uroda dzieli

Nie oszukujcie się panowie, jak nie jesteście przystojni, to nawet jak wam się uda wejść w związek z ładną dziewczyną, potem długo go będziecie odchorowywać. Cuda to są tylko w Biblii.

Oczywiście nadal w głębi duży marzę o ładnej dziewczynie, ale wiem że udany związek z taką to tylko marzenie, więc jestem sam i się z tym pogodziłem. Uroda dzieli tzn. różnice w niej między partnerami i z czasem coraz mocniej to wychodzi.

Gość Uroda dzieli

Oczywiście możecie ciułać kasę zbierając szparagi u Bauera by firmę założyć i pięknym kobietom imponować. Tylko wtedy robi się za bankomat.

Gość zdradzacz pospolity
18 minut temu, Gość Uroda dzieli napisał:

Nie oszukujcie się panowie, jak nie jesteście przystojni, to nawet jak wam się uda wejść w związek z ładną dziewczyną, potem długo go będziecie odchorowywać. Cuda to są tylko w Biblii.

Oczywiście nadal w głębi duży marzę o ładnej dziewczynie, ale wiem że udany związek z taką to tylko marzenie, więc jestem sam i się z tym pogodziłem. Uroda dzieli tzn. różnice w niej między partnerami i z czasem coraz mocniej to wychodzi.

Moja była BYŁA nienajgorsza ale ja ją potrafiłem zdradzać z trzema na raz 🙂 Poza tym dobry aktor ze mnie 😂

Gość zdradzacz pospolity

Skumała dopiero po ponad 2 latach 😉

Gość Milusia Milenka
1 minutę temu, Gość zdradzacz pospolity napisał:

Skumała dopiero po ponad 2 latach 😉

Biedaczysko 😛

Gość gosc

Jestem przystojny więc temat mnie nie dotyczy

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Uroda dzieli napisał:

"Oczywiście nadal w głębi duży marzę o ładnej dziewczynie"

po pierwsze, chyba duszy ciołku. po drugie jestes strasznie pusty. ładna to marzenie? przecietna nie wystarczy? jesli priorytetem jest dla ciebie wygląd, to sam musisz wygladac.nie? to zostan sam i nikomu nie marnuj zycia. bo nie wszyscy sa pusci i zwiazkiem z rozsadku skrzywdzisz zakochaną kobietę