Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta

Tęsknię za jego dotykiem i pocałunkami chciałabym się wtulić i zasnąć

Polecane posty

Gość rozdarta

Mąż od jakiegoś czasu już mnie nie przytula nie całuje nie pieści, a mimo to chce seksu i go dostaje ale mnie to nie bawi nie chce takich zbliżeń bez żadnego uczucia, a jak chce z nim spędzić trochę czasu, przytulić się to on uważa że zachowuje się jak nastolatka i że on nie ma na to ochoty

Gość rozdarta

Wydaje mi się że jego uczucie do mnie wygasło. Ja bardzo go kocham i nie mogę tego pojąć on się stal jakby innym człowiekiem. Kiedyś ciągle byliśmy razem wszystko robiliśmy razem i ta namiętność między nami. Nie wiem co się mogło stać

11 minut temu, Gość rozdarta napisał:

Mąż od jakiegoś czasu już mnie nie przytula nie całuje nie pieści, a mimo to chce seksu i go dostaje ale mnie to nie bawi nie chce takich zbliżeń bez żadnego uczucia,

Jeśli nie czujesz się usatysfakcjonowana, nie zgadzaj się na tego stylu zbliżenia, ponieważ nie dość, że cierpisz, to w dodatku dajesz pole do popisu narastającej frustracji i zwiększasz ryzyko pogorszenia się Waszych relacji w życiu codziennym. Proponuj, sugeruj, pokieruj w trakcie, a jeśli nie przynosi to pożądanego skutku, po prostu poważnie z mężem porozmawiaj i postarajcie się wspólnie określić przyczyny problemu oraz popracować nad ich eliminacją.

1 minutę temu, Gość rozdarta napisał:

Wydaje mi się że jego uczucie do mnie wygasło. [...] Nie wiem co się mogło stać

Rutyna, brak emocji, ogólna nieprawidłowa postawa w relacji i złe jej prowadzenie, rozbieżności w oczekiwaniach... Trzeba ustalić konkretnie, by odnaleźć najlepsze rozwiązanie. Tylko Ty możesz tego dokonać, posiadasz pełen obraz sytuacji.