Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię opiekuńczych męzczyz

Który z Was panowie

Polecane posty

Gość lubię opiekuńczych męzczyz

nie opuścił swojej kobiety w przewlekłej chorobie?czy są tu panowie którzy opiekowali się lub opiekują chorymi partnerkami?jak to znosicie,czy jest to dla Was ogromnym poświęceniem ,przeszkodą,utrapieniem czy czymś oczywistym,normalnym wynikającym z miłości?

Gość Gość
6 minut temu, Gość lubię opiekuńczych męzczyz napisał:

nie opuścił swojej kobiety w przewlekłej chorobie?czy są tu panowie którzy opiekowali się lub opiekują chorymi partnerkami?jak to znosicie,czy jest to dla Was ogromnym poświęceniem ,przeszkodą,utrapieniem czy czymś oczywistym,normalnym wynikającym z miłości?

Nie można zostawiać bliskich w chorobie. 

Gość Zakopiańczyk albo i łona

Ja wypowiem się za mojego ojca,  mama od 6 lat jeździ na wózku, ma paraliż lewej strony ciała, nie chce o tym pisać ale tato przekazał zakład bratu i zają się mamą i najmłodszym rodzeństwem. Rodzice się kochają, ojciec bardzo się stara. 

Gość Oufff56

Niestety są mężczyźni którzy uciekają przed odpowiedzialnością czy to jeśli chodzi o dzieci czy o chorą partnerke

Gość gość

Mnie facet po 5 latach zostawił gdy poważnie zachorowałam.

Gość Wzorowy ExBoyfriend

Opiekowałem się moja byłą gdy zachorowała i nawet jej rodzina miała ją gdzieś, latałem do niej z pomarańczami i bananami, kapciami do szpitala nie chcąc nic w zamian. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Wzorowy ExBoyfriend napisał:

Opiekowałem się moja byłą gdy zachorowała i nawet jej rodzina miała ją gdzieś, latałem do niej z pomarańczami i bananami, kapciami do szpitala nie chcąc nic w zamian. 

Łał.