Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Moja dziewczyna jest Azjatką a mi podobają się Polki

Polecane posty

Gość Gosc

Żartuje nie mam żadnej Azjatki, babom się w doopach poprzewracało i żadna mnie nie zechce bo wybrzydzają i same nie wiedzą czego chcą

Gość Gosc

Powiesc ci pomoze znajsc dzieczonke. 

Gość Gosc

Nauczytumiejesz sie z powiesci intelipencji emocjobalnej i bedziej odrzucal wszystkie co nie czytajo powiesci kwailifilujujac jako te z

Gość Gosc

Te z tematu o inteligencji z powiesci. 

Gość Gosc

Czytam w kolko powiesci i jezdze rowerzem dlatego mam taki rozwinienty aparat poznawczo-badawczo-szczekoczulkowy i zasob slownictwa jak wachlarz roznobarwny skrzacy sie sposrod drobnych dloni w zenicie lata na pachnacej miloscia polanie, ktorego epicentrum stanowi przyszla pioraco gotujaco elaborujaca zona i mama czekajace z doskobala strawa wprost z mojej ulubionej powiesci ! 

Gość Skandal

Wnioskuję że jesteś mało atrakcyjny i nie zamożny. Jeśli facet jest przystojny ale biedny to i tak zawsze będzie miał powodzenie u kobiet bo one kochają ładne buzie ale jeśli masz mało uroku i jesteś brzydki ale za to przy kasie to i tak by się na ciebie rzucały wyznając miłość 😄  a tobie brakuje jednego i drugiego niestety

Gość Gosc

Ksiunszrzki i czytonie rekompensuje wyglond i kase. 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Skandal napisał:

Wnioskuję że jesteś mało atrakcyjny i nie zamożny. Jeśli facet jest przystojny ale biedny to i tak zawsze będzie miał powodzenie u kobiet bo one kochają ładne buzie ale jeśli masz mało uroku i jesteś brzydki ale za to przy kasie to i tak by się na ciebie rzucały wyznając miłość 😄  a tobie brakuje jednego i drugiego niestety

Na to wychodzi 😉 mnie nigdy żadna dziewczyna nie zagadała na ulicy więc może tak być że sie nie podobam zbytnio. Pieniążki mam ale nie wydaje bo zbieram na mieszkanie

Gość Gosc

Ja tam mógłbym poznać nawet murzynke czy latynoske, ale skoro nie chcą mnie polki które ponoć są łatwe to co dopiero kobiet z zza granicy

Gość gość

Azjatki nie mają tyłków , nie to co Poleczki zdrowe .

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Azjatki nie mają tyłków , nie to co Poleczki zdrowe .

A po co ci jakiś tyłek, szczupłe i zgrabne jest ładniejsze i sexowniejsze