Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata

rytualistka - opinie

Polecane posty

Gość Agata

Hej Szukam informacji o Annie Szalkowskiej - wróżce, która robi rytuały miłosne. Nigdzie nie znalazłam wiarygodnych opinii. Nie mam ochoty utopić kolejnej kasy, bo już się nacięłam raz. Na youtubie znalazłam dwa filmiki od osób, którym pomogła. Obie osoby z zerowym kontem i tylko tym jednym filmikiem. Komentarze też pisane przez anonimowe osoby, posługujące się pseudonimami.Do tego twórca jednego filmiku odpowiedział tylko raz podając maila do wróżki i tyle. Na kafeterii nie ma żadnych tematów dotyczących tej osoby. Na forum gazeta.pl jest temat, w którym siedzą w kółko te same osoby i wzajemnie sobie odpisują. Napisałam tam posta, ale po chwili został skasowany. Jest jeszcze forum na fora.pl, ale niestety nie dostałam od 3 dni linku aktywacyjnego, a ostatni wpis jest z 15 lipca i też piszą ciągle te same osoby. Na facebooku u pani Ani żadnych komentarzy - tylko posty kopiowane z jej bloga. Na blogu opisuje swoje rytuały, ale niestety nie ma tam żadnych wiarygodnych komentarzy, tylko prośby o jak najszybszą odpowiedź, na wysłaną przed chwilą wiadomość. Znalazłam też wpis dotyczący min wiarygodności osób piszących na gazeta.pl i na kafeterii, w którym Pani Ania udowadnia, że wszyscy, którzy tutaj piszą to kłamcy, niestety nigdzie nie ma żadnej wiarygodnej informacji o jej efektach.

Czy ktoś z Was coś robił i miał wiarygodny efekt?

Gość Gość

up

Ja mialam robione u niej 2 rytualy teraz Jestem w trakcie trzeciego ...

tez Nie wiem co o tym myslec 

ja czytalam wiele pozytywnych komentarzy ... moze tylko to u mnie Nie dziala ...:(