Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubie dużych cycków, lubie małe tzw sportowe i co mi zrobicie?

Polecane posty

Gość gość

i nikt mi nie powie że duże cycki zawsze są spoko, bo są bardzo rzadko, ja lubie małe

Gość Kiss

To byłoby nudne gdyby wszyscy lubili duże.

Gość Menprzed40

Sportowe cycki? Pierwszy raz słyszę jak zyję 125 lat  hahahahaha

Gość gość

a co mamy Ci zrobić ? 

Gość Gosc
19 minut temu, Gość Kiss napisał:

To byłoby nudne gdyby wszyscy lubili duże.

Każdy woli duże ale takich nie ma prawie wcale 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

ja nie, nie widze w tym nic atrakcyjnego, mam tak od 14 roku życia, dziwiłem sie wszystkim wujkom i starszym zbereźnikom że gwiżdżą na widok dużych cycków. Moja pierwsza dziewczyna miała duże i też mi sie nie podobały, potem miałem dziewczynę z małymi i te już były fajne.

Gość gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

mow za siebie pacanie.duze wygladaja dobrze tylo w biustonoszu.jak sie taka krowa rozbierze to wymiona do kolan fuu

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

mow za siebie pacanie.duze wygladaja dobrze tylo w biustonoszu.jak sie taka krowa rozbierze to wymiona do kolan fuu

Trochę kultury, krowa? A ty co z obory??

Gość Gosc

Niezla prowokacja plaskich cycuszkow :P

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Niezla prowokacja plaskich cycuszkow 😛

jestem facetem i preferuje małe, nic na to nie poradze, jeśli masz duże cycki to wymyśl coś innego czym mogłabyś mi zaimponować. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

jestem facetem i preferuje małe, nic na to nie poradze, jeśli masz duże cycki to wymyśl coś innego czym mogłabyś mi zaimponować. 

A po co ona ma ci imponowac? Moze ma kogos komu ona imponuje. Jestes anonimowym gosciem wiec nie sądze zeby ktokolwiek mial cel w tym zeby ci imponowac. Nie zapedzaj się. Prawdopodobnie dla tej osoby jestes nikim.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Byloby mi trudno bo jestem plaski jak stol 😛

Gość gosctak
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

i nikt mi nie powie że duże cycki zawsze są spoko, bo są bardzo rzadko, ja lubie małe

Kazdy ma prawo lubic co chce, Ty lubisz malutkie a niektorzy wola facetow i co im zrobisz?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

a co mamy Ci zrobić ? 

Usportowić swoje 😛 

Gość gość
58 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie, ja też wolę małe- do średnich.

Gość Gosc z biustem
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Usportowić swoje 😛 

Wolę swoje pełne piersi, bo przynajmniej ...enki na mnie ładnie leżą ,a nie wiszą jak na tych płaskich sportowych.

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Niezla prowokacja plaskich cycuszkow 😛

Nie ma czegoś takiego jak "płaskie". Chyba, że właścicielka wpadnie pod walec drogowy.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc z biustem napisał:

Wolę swoje pełne piersi, bo przynajmniej ...enki na mnie ładnie leżą ,a nie wiszą jak na tych płaskich sportowych.

Płaskich? 😄 Mało widziałaś 😛  w swojej wiosce.

Gość Jest
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie ma czegoś takiego jak "płaskie". Chyba, że właścicielka wpadnie pod walec drogowy.

Jest i się mylisz, bo nawet miseczka A jest dla nich za duża i dużo widzę takich dziewczyn kobiet w odstającym biustonoszu, bo nie ma się na czym trzymać.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Menprzed40 napisał:

Sportowe cycki? Pierwszy raz słyszę jak zyję 125 lat  hahahahaha

Autor to ...a i pewnie ma wiele kompleksów dlatego lubuje sie w rodzynkach☺

Gość gosc

duze cycki rzadko wygladaja estetycznie na golasa, a duze suty to juz w ogole sa oblesne 🤮

Gość Jest
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Płaskich? 😄 Mało widziałaś 😛  w swojej wiosce.

widziałam i widzę dookoła PLASKIE klatki piersiowe a dekolt aż do mostka.A z przodu deska z tyłu deska...upsss

Gość z pięknym biustem
4 minuty temu, Gość Gosc z biustem napisał:

Wolę swoje jędrne, sterczące zadziornie piersi, bo przynajmniej suk/ienki na mnie ładnie leżą, nic mi nie wisi do kolan w miejscu, gdzie powinien być sprężysty biust 🙂 Poza tym spokojnie mogę wyjść bez biustonosza (co w te upały chętnie praktykuję) i nic mi się nie rozlewa na boki, nie dynda do pępka, jak uszy jamnika 😛 Ani nie podskakuje, jak bakłażany, kiedy idę po schodach 😉 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Jest napisał:

Jest i się mylisz, bo nawet miseczka A jest dla nich za duża i dużo widzę takich dziewczyn kobiet w odstającym biustonoszu, bo nie ma się na czym trzymać.

Ty się mylisz. Zawsze jest wypukłość. Chyba, że mówimy o niedorozwoju gruczołów piersiowych lub klatce piersiowej wklęsłej, ale lekarzem raczej nie jesteś, nawet medycyny estetycznej. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

duze cycki rzadko wygladaja estetycznie na golasa, a duze suty to juz w ogole sa oblesne 🤮

O, fuuuj, wielkie, ohydne i jeszcze ciemne, brązowe... ohyzda błeeee.

Gość Gosc z biustem
2 minuty temu, Gość z pięknym biustem napisał:

Wolę swoje jędrne, sterczące zadziornie piersi, bo przynajmniej suk/ienki na mnie ładnie leżą, nic mi nie wisi do kolan w miejscu, gdzie powinien być sprężysty biust 🙂 Poza tym spokojnie mogę wyjść bez biustonosza (co w te upały chętnie praktykuję) i nic mi się nie rozlewa na boki, nie dynda do pępka, jak uszy jamnika 😛 Ani nie podskakuje, jak bakłażany, kiedy idę po schodach 😉 

Właśnie, popieram, bo biust biustowi nie równy.I moje piersi też są sterczące i jędrne i tak samo ładnie wyglądają w bieliźnie i bez,więc też chodzę czasem bez stanika:))))))))

Gość gość
10 minut temu, Gość Gosc z biustem napisał:

pani Zdzisia z mięsnego lansuje swój rozciągnięty od ciężaru bufet a la uszy jamnika

Gość gosc

małe są lepsze, dlaczego? Bo zawsze mogą urosnąć po tabletkach lub ciąży, a jak duże są z miejsca, to może być już tylko gorzej. A suty jak wentyle od stara są obrzydliwe fuu

Gość Gosc z biustem
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ty się mylisz. Zawsze jest wypukłość. Chyba, że mówimy o niedorozwoju gruczołów piersiowych lub klatce piersiowej wklęsłej, ale lekarzem raczej nie jesteś, nawet medycyny estetycznej. 

Nie przesadzaj.Jaka to rodzynkowa czasem wypukłość, skoro miseczka A odstaje w każdym calu.Mam taką koleżankę w pracy i szanuję ją za to,że nie wymyśla udziwnień tylko chodzi bez stanika w rzeczach,które nieprześwitują albo ma miękki stanik najmniejszy,a nie usztywniany,gdzie nawet najmniejsza miseczka jest za duża.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc z biustem napisał:

Właśnie, popieram, bo biust biustowi nie równy.I moje piersi też są sterczące i jędrne i tak samo ładnie wyglądają w bieliźnie i bez,więc też chodzę czasem bez stanika:))))))))

Lubię to 😉 Ładne, sprężyste piersi prężące się pod półprzezroczystym muślinem... mniam 😛