Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinacea99

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam. Okres mi się spóźnił 10 dni , mialam doatac 14.07. miałam opawy takie jak : wahania nastroju , duza ilość wydzieliny z pochwy lepkiej , wrażliwe piersi , zmęczenie, częste oddawanie moczu od 2 dni . Jak myślałam o dziecku to się uśmiechałam .  Robiłam 2 testy ciążowe które pokazały wynik negatywny. Przed spodziewana miesiączka wspolzylam i współzyje bez żadnej antykoncepcji . Dzisiaj tzn. 24.07. Doatalam okres albo plamienie . Czy mogę być w ciąży?

Gość kobietawpigulce pl

Witam,

Chciałam uściślić, testy ciążowe robiła Pani 14.07 w dniu spodziewanej miesiączki? Czy przed 14.07 miało miejsce jakieś współżycie? Jaka to była data? Dzięki tym informacją będzie można lepiej wywnioskować czy ciąża jest prawdopodobna.

21 godzin temu, Gość kobietawpigulce pl napisał:

Witam,

Chciałam uściślić, testy ciążowe robiła Pani 14.07 w dniu spodziewanej miesiączki? Czy przed 14.07 miało miejsce jakieś współżycie? Jaka to była data? Dzięki tym informacją będzie można lepiej wywnioskować czy ciąża jest prawdopodobna.

Tak robiłam 1 test w dniu spodziewanej miesiączki oraz 23.07. I wynik wyszedł negatywny . 13.07. Miało miejsce współżycie .