Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia

Nie wiem co zrobić proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Oliwia

Mam problem jestem zniszczona emocjonalnie wpadłam w jakas depreche bo wszystko wali mi się na głowę. I główna przyczyną jest rozpad mojego związku. Chłopak z którym byłam ponad 2 lata przez ostatnie pół roku wracał do mnie i zrywal na przemian. Raz kochał raz nie. Jakiś miesiąc znalazł dziewczynę o której nie wiedziałam a i tak przyszedł do mnie i zachowywał się jak gdyby nigdy nic. Dowiedziałam się o niej i rzucił przepraszał mnie i tłumaczył że nie widział co robi i co czuje. Powiedział że pokaże mi że mu zależy i że kocha po czym znowu mnie zostawił po tygodniu i zablokował wszędzie. Wczoraj mnie odblokowal ale nic się nie odzywał i bo wpisach na instagramie wywnioskowalam że ma kogoś znowu jakąś inną laske ale nie jestem pewna na 100% czy są razem. Kocham go nadal nie wiem po co mnie odblokowal mam metlik w głowie. Korci mnie żeby napisać ale nie chce się upokorzyc. Nie wiem czy zablokować go wszędzie i starać się zapomnieć czy podtrzymać jakąś relacje. Chciałabym wiedzieć chociaż co u niego słychać. Jestem ciekawa co on myśli o tym wszystkim. Ale nie chce sobie robić nadziei 

Gość Oliwia

Generalnie nie raz mnie blokował po czym odblokowywal ale zawsze się odzywał tym razem nie. Nie wiem czuję że ma mnie naprawdę totalnie gdzieś ale dalej robię sobie nadzieje

Gość Gosc

To będzie boleć, ale on ma cię w doopie. Powinnas go zablokowac i uciąc kontakt. Osoba, ktora kocha tak się nie zachowuje jak on to robi. Jestes emocjonalną masochistką? Jak mozna kochac takiego *************?? 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Oliwia napisał:

Generalnie nie raz mnie blokował po czym odblokowywal ale zawsze się odzywał tym razem nie. Nie wiem czuję że ma mnie naprawdę totalnie gdzieś ale dalej robię sobie nadzieje

Przeczytaj wszystko co napisala? Sama wiesz jaka jest prawda, ale nadal się łudzisz.