Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Pytanie do kobiet serwisy randkowe

Polecane posty

Gość Gosc

Od niedawna zacząłem korzystać z serwisów randkowych. Od razu mówię że jestemmcalkiem przystojny, nie mam żadnych kompleksów i nie jest to jedyne miejsce gdzie poznaje kobiety. Zawsze wydawało.mi się że obowiązują pewne zasady kultury. Szczególnie że kobiety się skarżą bardzo pod tym względem na mężczyzn. Ja staram się z kimś kulturalnie rozmawiać, na początku bez podtekstów i dopiero bo jakimś bliższym zapoznaniu proszę o zdjęcie, a często wystarcza mi te które jest w profilu.  

Natomiast już kilka razy trafilem na kobiety które w 3-4 wiadomości piszą, ile masz wzrostu, wyślij jakieś zdjęcia, wyślij zdjęcie gdzie widać Cię całego. Co to ... jest? Totalny brak kultury. 

Gość uftydyt

ciesz się , ze nie jesteś kobietą bo dopiero byś zobaczył brak kultury, to co faceci wypisuja przechodzi ludzkie pojecie

Gość Kiss
23 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Od niedawna zacząłem korzystać z serwisów randkowych. Od razu mówię że jestemmcalkiem przystojny, nie mam żadnych kompleksów i nie jest to jedyne miejsce gdzie poznaje kobiety. Zawsze wydawało.mi się że obowiązują pewne zasady kultury. Szczególnie że kobiety się skarżą bardzo pod tym względem na mężczyzn. Ja staram się z kimś kulturalnie rozmawiać, na początku bez podtekstów i dopiero bo jakimś bliższym zapoznaniu proszę o zdjęcie, a często wystarcza mi te które jest w profilu.  

Natomiast już kilka razy trafilem na kobiety które w 3-4 wiadomości piszą, ile masz wzrostu, wyślij jakieś zdjęcia, wyślij zdjęcie gdzie widać Cię całego. Co to ... jest? Totalny brak kultury. 

A myslisz, że co faceci piszą? 1. Wyślij zdjęcia 2. Ile wazysz? 3. Jaki masz biust?

albo wysyłają zdjęcie kootasa.

Gość Xxxx

Ja mysle, ze ludzie poprostu nie chca juz tracic czasu na dlugie pisanie, ktore niczym nie zaowocuje. Jak weszlam pierwszy raz na taki portal nie mialam duzych wymagan, chcialam tylko pisac z kims sensownym, teraz po czasie gdy bede kogos szukac to najpierw musi mi sie ta osoba spodobac fizycznie dopiero mentalnie

Gość Kiss

A co ma uroda wspolnego z dlugoscia pisania, bo nie rozumiem?