Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie powiem kto ja jest

Pytanie wyłącznie do chłopów. Moja dziewczyna dostała dziś, od ojca mustanga 2017r a ja dziod....

Polecane posty

Gość Nie powiem kto ja jest

Kuźwa,  od 5 lat robie, dużo pracuje i odkładam prawie wszystko , działkę kupiłem, trochę ziemi, na dom zbieram a i tak nie mam na koncie tyle co jej stary od ręki w jeden dzień na bryczke dla niej wydał. Nie zarabiam źle bo przy dobrych wiatrach 8 klocków wpada ale wiecznie w robocie jestem. 

Ego mi spada 😞

Na bank mam napaść?

Gość Gosc

Mam wrażenie że to pisał Zakopiańczyk hihihi buziak chłopie hihi

Gość Gosc spaślowa

Trzeba się było marzenki trzymać to byś takich problemów nie miał 😉 a serio to ponoć jej tatuś przychodnie u was przejmuje, masz przesrane...

Gość Zakopiańczyk albo i łona

Zawrzyć się baby!!! 😉

Gość Zakopiańczyk albo i łona

Proszę się podemnie nie podszywać, to nie mój temat, nie założyłem go, proszę mnie tu w nic podobnego nie wrabiać  🙂

Gość gosc

To znowu ten zakopiańczyk

Gość Gos

Zakopianczyk przypominasz mi mojego męża w młodości. Nikt nie wierzył, w nasza miłość. Ja z dobrego , bogatego domu on przeciwnie, ale miał serce na dłoni i był bardzo pracowity. Jestem jego żona od wielu lat, nadal się stara, pracować nie muszę. Zarabia krocie . Zakochałam się w nim kiedy grosza przy duszy nie miał. 

Gość Gość

No widzisz autorze - będziesz zap..lał w pocie czoła przez całe życie żeby twoja baba zbogatego domu mogła leżeć i pachnieć do końca swoich (a raczej twoich - bo zdechniesz od tej ciągłej roboty duuużo wcześniej niż ona) dni.

8 godzin temu, Gość Nie powiem kto ja jest napisał:

Pytanie wyłącznie do chłopów.

Nie jestem, ale i tak się wypowiem ;p

Ego mi spada 😞

Z kim jesteś w związku, z tą dziewczyną, czy jej ojcem? Zamiast mieć do siebie wyrzuty, że starszy od Ciebie pryk zarabia więcej pomyśl, jak do tego doszedł i jakie perspektywy posiadasz Ty sam. Przy czym postaraj się szczerze określić własny poziom i mierz siły na zamiary. W życiu zazwyczaj trzeba się wysilić, by się odpowiednio ustawić. I zapewne dostrzegasz, że cechy osobowości i charakteru są bardziej istotne od dostępnych dzięki nim ''zabawek''. To również ukłon w stronę Twojej dziewczyny, do Twojej już osobistej weryfikacji.

[...] jej stary od ręki w jeden dzień na bryczke dla niej wydał. [...]

Ile lat poświęcił, by móc zarobić oraz ile czasu, by uzbierać i wydać? To nie jest tak, że mając na koncie ot tak sobie kupujesz, co chcesz. Kalkulacja jest zawsze, nawet, jeśli jej nie widać. Bogaci ludzie są bogaci, ponieważ pilnują cyferek. Chodzi mi o to, że czasem nie ma wcale powodu do zazdrości.