Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verbena

Czy któraś mama ma duzo mlodszego meza?

Polecane posty

Gość Verbena

J,w.

Gość Alicja

Ja mam młodszego ale tylko 4 lata

Gość Super Żona

Jak można miec młodszego męża? Starszego to taka norma ale młodszego? Nie znam nikogo takiego tzn takiej pary/małżeństwa

Gość staradupa

Moj narzeczony jest 10lat mlodszy. Mam 35 lat

Gość Gość

Ja mam, to moj 2 mąż. Mam 42,mąz 29.

Gość Verbena
22 minuty temu, Gość Super Żona napisał:

Jak można miec młodszego męża? Starszego to taka norma ale młodszego? Nie znam nikogo takiego tzn takiej pary/małżeństwa

Normalnie. :)

Dziewczyny, i jak Wam z nimi jest? :)

Gość asdf
24 minuty temu, Gość Super Żona napisał:

Jak? S/rak

Gość gosc
41 minut temu, Gość Super Żona napisał:

Przecież nikt nie ma wieku na czole wypisanego. Niektórzy np. wyglądają dojrzalej ale nie to jest najważniejsze. Czasem jest tak, ze ktoś młodszy jest dużo dojrzalszy (w sensie psychicznym/emocjonalnym) a chyba właśnie z takimi facetami zazwyczaj wiążą się kobiety.

Bo wiek i dojrzałość nieraz nie mają ze sobą nic wspólnego, a wybierając partnera patrzymy na to jaki on jest a nie ile ma lat.

Gość Gosc

Ja mam prawie rok mlodszego meza, ale nie jestem mama.jakos to nikogo nie szokuje, a dla mnie dziwniejsze facet z babka mlodsza 20 lat

Gość Gosc

Maz jest 3.5 roku mlodszy ode mnie a i tak kazdy musli ze ja jestem.

Gość Gość

Kochana przestań, rób to co serce Ci mówi.

Gość Mali
2 godziny temu, Gość Super Żona napisał:

Ja znam ,sama jestem rok starsza od męża.  Mam w rodzinie przypadek ,że kobieta jest starsza o okolo 20 lat. Mojej siostry tesciowa jest starsza od męża 6 lat a kolezanka jest starsza od swojego o 10 lat. 

Gość vHhhhh
2 godziny temu, Gość Super Żona napisał:

To co będzie norma zależy od tego jak do tego się będzie podchodzić. Nie ma jakiegoś odgirnego przyjazu że mąż musi byc starszy. 

Wzięło się to z biologii jednak, kobieta jest płodna do pewnego momentu a facet całe życie. Stary facet i młoda babka loga mieć dzieci, odwrotnie już nie zawsze. 

No i wiqodko że głównie chłopy lecą na wygląd a kobiety na pozycję a oba te czynniki łączą się z wiekiem

Gość gość11111111111

Moja babcia była starsza od swojego męża 13 lat:) Ale nie wiem jakim byli małżenstwem, dziadek zmarł przed moimi narodzinami(zmarł kilkanascie lat  przed babcią, choc był młodszy, taka ciekawostka). W robocie mam koleżaankę co ma młodszego 6 lat. Wpadli i dlatego się ożenili. Ona jest w niego zapatrzona i uważa go za przystojniaka ( choc to taki chłopaczek wymoczek cwaniaczek, nic ładnego jak dla mnie). On ją zdradza i opowiada do ludzi, że nie ożeniłby sie jakby nie wpadka. I na k...też jezdzi. Wie to każdy tylko nie ona. 

Gość Gosc

No i znam jeszcze dwie pary z roznica wieku 4 lata i trzy z roznica 6 lat.Akurat oni sa szczesliwi, z tym ze kobieta musi byc albo ladna a facet brzydki albo sprytna, zaradna i dominujaca a facet gapa

Gość Gosc

Znam pare osób, ona 53 lata on 15 lat mlodszy. Tak tak, maja dziecko. To jej 3ci mąż.. Dziecko urodzila majac 50tke na karku. 3ciego syna! 

Moj brat ma starsza o 3 lata partnerke

Moja kolezanka ma meza mlodszego o 2 lata. 

Aaa i jeszcze kolezankA meza z pracy. Ona 37 lat a on 31. Zawsze lubiła młodszych.. 😂