Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabela M.

Czy organizowaliście zbiórkę/ pomagaliście poprzez stronę zrzutka.pl?

Polecane posty

Gość Izabela M.

Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie strony zrzutka.pl. Czy pomagacie przez tę stronę. Sami organizujecie zrzutki? Chciałam zrobić coś dobrego, akurat zbliża się mój ślub i uznałam, że to jest dobry moment. Najpierw myślałam o jakieś zbiórce dla dzieci z domu dziecka (jak to niektórzy państwo młodzi robią), ale mój narzeczony sceptycznie do tego podszedł. Krwi nie mogę na razie oddawać. Chcę w niedalekiej przyszłości ściąć włosy na fundację Rak and Roll. Ostatnio miałam taką refleksję, aby pomóc komuś z bliższego otoczenia, dlatego wpadłam na pomysł utworzenia zbiórki na zrzutka.pl. Chyba miałam za dużą nadzieję, że szybko uzbieramy potrzebną kwotę. Udostępniam na fb, ale chyba ludzie już nie reagują na takie posty. Pewnie przez te wszystkie łańcuszki, "kliknij, inaczej umrę" itp. Zrzutka stanęła. Macie jakieś pomysły, aby inni ludzie się dowiedzieli? Zrobiłam promowanie zrzutki, przelałam im pieniądze, wysłałam dokumenty medyczne, ale co z tego, jak jest tyle zrzutek i to również promowanych?

Gość Izabela M.

Nie chciałam podawać odnośnika do strony, aby ktoś nie uznał tego za chamską próbę upublicznienia zrzutki.

Gdzie mogłabym udostępnić takiego linka? Dziękuję.