Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga

Mąz i zdziwnienie

Polecane posty

Gość Iga

Sytuacja dziwna, nie wiem co sądzić.

Wczoraj wieczorem wyszłam na spacer do lasu, na kije trekkingowe koło 19.Czyli jeszcze jasno było.

Recz w tym ,ze wyszłam z domu bez jakiegoś strojenia się .No w końcu szłam na kije, sportowo.

Ubrana krótkie spodenki, koszulka zwyczajnie.

Problem nie problem, bardziej moje zdziwienie.Poszłam bez makijażu, włosy byle jakie, wiem.

Pech chciał ,ze spotkałam dawnego sąsiada.

Po przyjściu do domu opowiedziałam to mężowi, a on na to.

-taka nie pomalowana, byle jak ubrania.

Nie starasz się w ogóle.

Jak to traktować??

Usłyszałam jeszcze ,ze inne kobiety to nawet w domu sa ładnie ubrane i pomalowane a ja taka zwyczajna...

Gość gosc

Twoj maz to streczyciel?

Sorry za (w sumie glupi) tekst. Mezulo ma kuku na muniu. Nie przejmuj sie takimi gadkami, naucz sie je ripostowac.

Gość naturalna

Naturalny look jest super. O ile nie chodzisz po domu jak kocmoluch ani do ludzi jak fleja, wszystko jest OK. Co to znaczy, ze wlosy byle jakie? Jesli po prostu swobodnie zwiazane w kitke czy co tam, bez wydziwiania, nie widze problemu.

Gość igg

Czyzby maz napatrzyl sie na instragamerki, co to pozuja niby uprawiajac sport i wygladaja jak spod igly? Potrzasnij nim zanim mu calkiem odbije.

Gość iga

Na co dzień pracuję w biurze, wiec wiadomo jaki styl i ubiór.No powiedzmy elegancki.

Ale jak przychodzę do domu to się przebieram, nie w łachmany tylko na sportowo, zmywam makijaż włosy w kucyk.

Zwyczajnie i tyle.