Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosol z wiochy

Też macie taki problem? to strasznie irytuję...

Polecane posty

Gość Rosol z wiochy

Otóż czy cierpicie też na... młodociany wygląd? NADWYRAZ młodociany.. , nie mam na myśli tutaj tego, że ktoś ma 17-18 lat i pytają go o dowód kiedy chcę kupić alkohol ale o.., to, że przykładowo ja mam ponad 30 lat i cały czas mnie pytają o dowód kiedy chcę kupić alkohol, czuję się wtedy jak jakiś niepoważny gn0j, który chcę na siłę dostać alko..., jak mówię ile mam lat to mi nikt nie wierzy i karza pokazywac dowód

a w pracy to już w ogole, tak się składam ,że mam przedział wiekowy, część osób 40-60, a nowi to jacys tam studenciaki itp, ludzie okolo 19-24.., to kazdy z nich myśli, ze jestem w ich wieku, jak się ktoś dowie, ze mam ponad 30 lat to się smieja i mowia, ze kłamię itp.. to jest okropne, przez swój młody wyglad jestem traktowany po prostu NIE POWAZNIE i to czuć i widać gołym okiem, w kazdym aspekcie

jak się wybieram do klubu , na impreze, to widzę jak kobiety mniej wiecej w moim wieku traktują mnie dosłownie jak powietrze bo mysla sobie zapewne, ze "gn0jek wszedł tu na przypale i próbuje coś tam zdziałać.." , a oczywiscie wsród 20stek nie mam powodzenie, bo to juz zupelnie nie moje pokolenie i nie jestem "w ich stylu" 

nie muszę oczywiscie dodawac, ze jestem singlem i cale zycie nim byłem, wlasnie przez wyglad

Gość Rosol z wiochy

up

Gość gość

Zacznij ostro palić, chlać i ćpać. To powinno cie postarzyć.

Gość Gość

Co postarza optycznie: broda, wąsy, czapka z otokiem tzn. "daszkiem" dookoła, niektóre kapelusze, niektóre oprawki okularów.

Gość teżtakmialem

wiem coś o tym.jedyne pocieszenie takie że gdy będziesz miał 50 lat to rówieśnicy będą pomarszczeni i siwi a ty będziesz mógł wyrywać trzydziestki a i każda mamuśka na takiego poleci

Gość Gosc

Zazdroszcze.Mieszkam w kraju gdzie prosza o dowod osoby wygladajace na lat 30 lub mniej, mnie i w wieku 29 lat nikt nie prosil, moze raz, a kilka lat starszych znajomych owszem

Gość Gosc

30-32 letni facet to jeszcze goowniarz, blizej studenciaka niz 40+.ja mam 38 lat i dla mnie 30 latka to nie moja kategoria wiekowa, nie dla mnie przyjaciolka w tym wieku