Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

Mąż zmienił się po porodzie

Polecane posty

Gość Marta

Mój mąż po porodzie całkowicie się zmienił. Stracił zainteresowanie seksem ze mną, nawet mnie nie dotyka ani nie przytula o miłym słowie nawet nie wspomnę. Nie chce mu się nawet ze mną rozmawiać ani spędzać razem czasu. Bije od niego taka niechęć do mnie że aż przykro się robi. Ze względu na dziecko jeszcze mnie nie zostawił. Od paru miesięcy ma nową koleżankę w pracy i codziennie godzinami rozmawiają przez telefon niby służbowo ale jednak ciągle jakieś śmiechy i żarciki, uśmieszki w służbowej korespondencji, jest dla niej taki milutki przez telefon jak dla mnie nie był odkąd jesteśmy razem, w pracy też się spotykają i rozmawiają, opowiada jej różne rzeczy prywatne których mnie nie mówi bo szkoda mu czasu na rozmowy ze mną ale za to z nią wspaniale mu się rozmawia. Nie wiem czy się bzykają, pewnie tak ale nie robi to na mnie wrażenia bo dla mnie nie sex jest najważniejszy w związku. Najbardziej jest mi przykro że do mnie odzywa się tylko jak musi i to najcześciej tonem pełnym pretensji i wyrzutów bo przecież jego zdaniem siedze cały dzień w domu sama z dzieckiem i "nic nie robie", a z nią rozmowy, uśmieszki, milutki głosik, odpisuje w sekundę na jej wiadomości a ja czasem czekam pół dnia żeby mi odpisał czy odebrał telefon. Oczywiście on uważa że ja wymyślam i że nie musi być dla mnie miły bo jestem jego żoną a dla niej musi być milutki bo przecież to koleżanka z pracy. Myślicie że taki człowiek jeszcze się zmieni i zacznie szanować i doceniać żonę i dziecko czy raczej nie ma na to szans ?

Gość nona

Taki człowiek doceni Ciebie autorko jak odejdziesz i ułożysz sobie na nowo życie. I zobaczy co stracił przykre ale prawdziwe.  

Gość Ona
9 godzin temu, Gość nona napisał:

Taki człowiek doceni Ciebie autorko jak odejdziesz i ułożysz sobie na nowo życie. I zobaczy co stracił przykre ale prawdziwe.  

Prawda 😞

Ja tu jestem od naprawdę długiego czasu. I tego typu temat już raz widziałem. Wiem, że są tu moderatorzy, którzy żeby utrzymać forum przy życiu sami zakładają tematy i piszą tu. Żeby wydawało się, że normalni ludzie tu piszą.

Ale tu tylko można znaleźć śmierć, zimno, niedożywienie - to już umarło

Gość Mar_CIN

Ogólnie te forum jest podłaczone do onetu albo wp i czasem na głównej stronie jest zdjecie a pod nim link do tematu, gdzie mody sami piszą temat aby wywiązała sie dyskusja. Żenada ... |Nie raz widzialem ten sam temat czasem inaczej napisany ale tematyka ta sama, zdrada itp itd 

Gość gosc

Tytul brzmi jakby to mąż urodził...

Gość gosc
8 minut temu, Gość Mar_CIN napisał:

Ogólnie te forum jest podłaczone do onetu albo wp i czasem na głównej stronie jest zdjecie a pod nim link do tematu, gdzie mody sami piszą temat aby wywiązała sie dyskusja. Żenada ... |Nie raz widzialem ten sam temat czasem inaczej napisany ale tematyka ta sama, zdrada itp itd 

Bo to pisza te redaktorzyny prowa dla hajsu