Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 1 minutę temu, Gość Gość napisał: Dodatkowo coraz częściej Ukraińcy dopuszczają się ataków seksualnych Pierwsze słyszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2019 gimbaza się zaczęła udzielać, dobrze że we wrześniu do szkoły. nie będzie czasu na głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2019 2 minuty temu, Olka101 napisał: Pierwsze słyszę sama Ukrainką jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 Przed chwilą, Olka101 napisał: Pierwsze słyszę Nie dawno w Gorzowie Wlkp Ukraińcy zaczęli zaczepiac kobietę. Ona poskarzyla się swoim kolegom i ukry dostali łomot. Sprawa jest na Internecie możesz sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 5 minut temu, Gość gość napisał: sama Ukrainką jesteś. A nawet jeśli to gowno ci do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 7 minut temu, Gość gość napisał: gimbaza się zaczęła udzielać, dobrze że we wrześniu do szkoły. nie będzie czasu na głupoty. Widzę ze podstawówka tez , nic ciekawego do roboty nir masz tylko wpieprzasz się konwersacje nie mając żadnych argumentów , wyjdz z tad , nie dla dzieci strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 A więc jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 4 minuty temu, Gość Gość napisał: A więc jesteś? Nie , myśle ze w gimnazjum , by się bardziej bulwersowali , a z tego co mi się wyjdzie gimnazja zostały zlikwidowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 Ale czy jesteś z Ukrainy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 Ja nic do Ukraińców nie mam. Jednak myślę że Polska przyjęła zbyt wielu imigrantów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 Przed chwilą, Gość Gość napisał: Ale czy jesteś z Ukrainy? Nie nie jestem z Ukrainy , ale mam mamę która urodziła się na Ukrainie i znam kulturę i jestem na Ukrainie dwa razy w roku i szczerze powiem ci ze ludzie z tego miasteczka wszyscy się znają , są mili uprzejmi i w życiu bym nie powiedziała na nich patologia , bo ciężko pracują wręcz harują jak woły by utrzymać rodzine , miesięcznie na polskie to jest 1300 zł nie całe a w sklepach ceny są naprawdę wysokie , owszem zdążają się takie osoby które są okropne ale to bardzo rzadko się zdarza , a większość ludzi są przemili i uprzejmi , gdybyście zarabiali takie pieniądze to tez uciekalibyacie za granice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 A z jakiego regionu Ukrainy pochodzi twoja mama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 5 minut temu, Gość Gość napisał: A z jakiego regionu Ukrainy pochodzi twoja mama? Lwów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 To dziwne bo raczej w tym regionie nie lubią Polaków. Ten region uznawany jest za bastion banderyzmu. Z kolei im dalej na wschód tym więcej sympatii do Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 Przed chwilą, Gość Gość napisał: To dziwne bo raczej w tym regionie nie lubią Polaków. Ten region uznawany jest za bastion banderyzmu. Z kolei im dalej na wschód tym więcej sympatii do Polski. Kto ci takie cos powiedział zawsze jak przyjeżdżam to się pytają tak miło oo przyjechaliście w odwiedziny jak miło , albo wy zawsze tacy uprzejmi , i wszyscy wiedza ze z polski i nie krzywią się , są naprawdę uprzejmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 Być może Ciebie innaczej traktują bo masz mamę ukrainke więc jesteś jakby w połowie Ukrainka. Chciałbym jednak wiedzieć kto na Ukrainie popiera banderę? I kto nie lubi Polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 14 minut temu, Gość Gość napisał: Być może Ciebie innaczej traktują bo masz mamę ukrainke więc jesteś jakby w połowie Ukrainka. Chciałbym jednak wiedzieć kto na Ukrainie popiera banderę? I kto nie lubi Polski? Noe wiem jak , napewno są takie osoby nie tolerancyjne które nie lubią polski , ale jak mówię nie spotkałam się z tym . Napewno są patrioci tacy którzy wyzywają bo ich zdaniem ich kraj i nikt nie ma wstępu . Ale jest tez taki pan który jest czystym Polakiem a wyjechał tu po to żeby taniej sprzedawać polskie produkty , i nikt nic do niego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 2 minuty temu, Olka101 napisał: Noe wiem jak , napewno są takie osoby nie tolerancyjne które nie lubią polski , ale jak mówię nie spotkałam się z tym . Napewno są patrioci tacy którzy wyzywają bo ich zdaniem ich kraj i nikt nie ma wstępu . Ale jest tez taki pan który jest czystym Polakiem a wyjechał tu po to żeby taniej sprzedawać polskie produkty , i nikt nic do niego nie ma Wygląda na to że piszesz wiarygodnie. To dobrze że tak jest. Zresztą może kiedyś się przejade do Lwowa na wycieczkę. Podobno Lwów jest piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 46 minut temu, Gość Gość napisał: Wygląda na to że piszesz wiarygodnie. To dobrze że tak jest. Zresztą może kiedyś się przejade do Lwowa na wycieczkę. Podobno Lwów jest piękny Polecam jest naprawdę piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 1 godzinę temu, Olka101 napisał: Lwów Moi dziadkowie również że Lwowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 2 minuty temu, Olka101 napisał: Polecam jest naprawdę piękny To prawda na cmentarzu Łyczakowskim widziałam grób Konopnickiej, Gabrieli Zapolskiej, Bełzy i Banacha oraz orlont Lwowskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2019 hmm ukraincy wszystkich co spotkałem byli bardzo grzeczni, w ich kraju sie toczy wojna przez tego zbrodniarza P, oni sa jeszcze w gorszej sytuacji niż my Polacy co się rozjechaliśmy po całym świecie, bo u nas od kilkudziesieciu lat wojny nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 18 minut temu, Gość gość napisał: hmm ukraincy wszystkich co spotkałem byli bardzo grzeczni, w ich kraju sie toczy wojna przez tego zbrodniarza P, oni sa jeszcze w gorszej sytuacji niż my Polacy co się rozjechaliśmy po całym świecie, bo u nas od kilkudziesieciu lat wojny nie ma. To prawda . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 Nie dajmy się zwariować. Większość Ukraińców to normalni ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 3 minuty temu, Gość Gość napisał: Nie dajmy się zwariować. Większość Ukraińców to normalni ludzie I w sumie są podobni do nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteście ksenofobami Napisano Lipiec 26, 2019 Ale pieprzycie. U mnie na osiedlu jest dużo Ukraińców. To bardzo spokojni i grzeczni ludzi, nie ma z nimi żadnych problemów. Nie zauważyłam żadnej patologii, czego nie można napisać o naszych ,,kochanych'' rodakach mieszkających zagranicą. Jesteście ograniczonymi ludźmi i oceniacie inne narody przez pryzmat stereotypów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 2 minuty temu, srynicfm napisał: a ja wole gdy dookola mnie slysze jezyk polski a nie rosyjski wiele razy gdy jechalem autobusem to wsiadali ukraincy ktorzy jada do pracy w fabryce i albo smierdza fajkami ze sie nie da oddychac albo wydzieraja sie w tym autobusie zeby byli w centrum uwagi, bo po rusku dra te mordy... Kup se wreszcie samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 2 godziny temu, Gość gość napisał: hmm ukraincy wszystkich co spotkałem byli bardzo grzeczni, w ich kraju sie toczy wojna przez tego zbrodniarza P, oni sa jeszcze w gorszej sytuacji niż my Polacy co się rozjechaliśmy po całym świecie, bo u nas od kilkudziesieciu lat wojny nie ma. Dosłownie tak , popieram jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka101 0 Napisano Lipiec 26, 2019 2 godziny temu, srynicfm napisał: Olka101 pewnie dawla juz jednemu ukraincowi Urażasz mnie , jestem nie pełnoletnia , wiec czasami rusz głowa co piszesz , może ty dawałeś . Tacy jak ty daleko nie zajdą, a po drugie nie życzę sobie takie czegoś bo nie jestem żadna prostytutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 26, 2019 Boję się Ukraińców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach