Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem szczerze

Moj chlopak jest bardzo nudny...

Polecane posty

Gość powiem szczerze

Tak, jest cholernie nudny, malomowny, mam wrazenie ze ma wy...e na wszystko bo godzi sie na kazdy moj pomysl ale nie przejawia zadnej inicjatywy poza tym, ze sam zadzwoni, napisze czy zaproponuje spotkanie... ale reszta należy do mnie.

Jest czuły, mogę mu zaufać, co powiem we wszystko wierzy ,nie krytykuje - to sprawia, ze go kocham

Jest tez zaradny i mądry, nie wisi na ramieniu jak wiekszosc nieudacznikow  kolezanek . Nie lubi sie ze mna klocic jest az za bardzo ustepliwy, a do kolegow fika ;)ja tez wolalabym czasem sie poklocic bo przynajmniej bylyby jakies emocje ale ciezko go sprowokowac. Rzadko okazuje entuzjazm itd. wiecznie jakis zamyslony... Nie wiem moze ojcem i mezem bedzie dobrym,ale  jako chlopak jest srednio...czuje sie troche sfrustrowana, co robic?

Gość mimi

Zostaw go. To jest jedyna rada. Jezeli Cie frustruje to nie bedziesz go szanowala. Narazie moze byc dobrze ale zobaczysz ze jak sie zwiazecie na powaznie to bedziesz go zoraz bardziej mniej szanowala az do takiego stopnia ze takiego stopnia ze go znienawidzisz. Zorientujes sie po 10 - 15 latach ze popelnilas blad zostajac z nim ale juz bedzie za pozno bo maly Krzysiu i Marysia beda potrzebowaly mamusi i tatusia. Powtorze. Zostaw go.