Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

czy Was też swędzi skóra po rozpięciu stanika

Polecane posty

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Od szaszłyków z boczku minął rok a ty nadal przeżywasz. Lepiej jeść to co się chce a nie wymyślać diety. Madrzejsza łiła nie będzie jedząc kiwi 🤣

Raczej ty powinnaś przeżywać. Swojego Alzheimera. Jeśli rok ci się myli z kwartałem to tam już bogato zaburzone poczucie upływu czasu masz. A tak się chwaliłaś rzekomo dobrą pamięcią do szczegółów 🤣  Mitomania i narcyzm jak zawsze. Jednak ci ten syf który jesz nie służy. "Lepiej jeść to co się chce"...Taaa, typowe stwierdzenie prostaczki która nic nie wie o żywieniu i jego wpływie na organizm i ogólnie wydolność człowieka. Nauczyłaś się nowego brzydkiego słowa że tak się jarasz tą całą "łiłą"? Kolejne słowo do kolekcji naszej forumowej Rubachy Wieczornej. Żałosna jesteś. Umysł trzylatki. 

Gość Gość
3 minuty temu, brokentiger87 napisał:

🤮

W przypadku Wieczi powiedzenie "jesteś tym co jesz" nabiera dosłownego znaczenia 😅🐽

Gość Gość

Ty za to jesteś prostaczka po drugiej stronie barykady czyli nastudiowala się dietetyki i myśli że jest mądra. I chyba wiem lepiej kiedy grilla robiłam ty łiło. Czy dużo dziś zjadłam? Kilo kiwi na surowo. Czy już jestem modna czy muszę ze skuro zjeść? Zamszowe take i njemile w dotyku jak łiła brołken pfe 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kokosy są jak owłosione piersi. Żarówki to już nie są żarówki. 

są, tylko uległy ruchowi LED i teraz są lampki :classic_smile:

Gość Gość

Ty za to jesteś prostaczka po drugiej stronie barykady czyli nastudiowala się dietetyki i myśli że jest mądra. I chyba wiem lepiej kiedy grilla robiłam ty łiło. Czy dużo dziś zjadłam? Kilo kiwi na surowo. Czy już jestem modna czy muszę ze skuro zjeść? Zamszowe take i njemile w dotyku jak łiła brołken pfe 

Nie trzeba studiować dietetyki żeby zdawać sobie sprawę z pewnych rzeczy. Wystarczą podstawy biochemii i inteligencja. Nie masz jednego ani drugiego. No widocznie nie wiesz kiedy robiłaś grilla. Ewentualnie ostatnim razem jak się chwaliłaś pożeraniem tego syfu  kłamałaś. Co potwierdza twoją mitomanię zresztą. No innej możliwości nie ma. Albo masz demencję i nie pamiętasz tej sytuacji albo jesteś mitomanką. W jednym i drugim przypadku na dobre ci ten junk food nie wyszedł. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

są, tylko uległy ruchowi LED i teraz są lampki :classic_smile:

To jakiś odlam lgbt? 

Gość Gość

Nie trzeba studiować dietetyki żeby zdawać sobie sprawę z pewnych rzeczy. Wystarczą podstawy biochemii i inteligencja. Nie masz jednego ani drugiego. No widocznie nie wiesz kiedy robiłaś grilla. Ewentualnie ostatnim razem jak się chwaliłaś pożeraniem tego syfu  kłamałaś. Co potwierdza twoją mitomanię zresztą. No innej możliwości nie ma. Albo masz demencję i nie pamiętasz tej sytuacji albo jesteś mitomanką. W jednym i drugim przypadku na dobre ci ten junk food nie wyszedł. 

Czy dużo dziś zjadłaś? Ile bluberiz? 

Gość RAM

Poprawię z pewnością. Całą paczką szaszlykow z boczku. Nie będę koncernow sponsorowac jedząc leki na wyimaginowane choroby. 

dowód jak zawsze🤣 tyle są warte twierdzenia mitomanki Wieczornej😅😅🐽🐽

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy dużo dziś zjadłaś? Ile bluberiz? 

Leki wzięte Wieczi? Jak widać z tego odstawienia psychotropów straciłaś już poczucie czasu. Ile tabletek ominęłaś? Chyba niemało? 

Gość Gość

Mam nadzieję iż masz wytapetowany pokój moimi cytatami oraz wrzucasz je na fejsa wraz ze zdjęciem cycków w tle aby miec powód by je wrzucić. Tzytzki rzecz jasna. Taki ju noł artystyczny wyraz jorself.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Mam nadzieję iż masz wytapetowany pokój moimi cytatami oraz wrzucasz je na fejsa wraz ze zdjęciem cycków w tle aby miec powód by je wrzucić. Tzytzki rzecz jasna. Taki ju noł artystyczny wyraz jorself.

Jak zwykle zabawnie mylisz moje wypowiedzi z wypowiedziami gościa. Nihil novi. Niemniej wskazuje to (obok jakiegoś tysiąca innych dowodów) raczej na twoją obsesję. Projekcja...To takie typowe dla ciebie. O artyzmie to ty się akurat lepiej nie wypowiadaj prymitywko.

Gość Gość

Jak zwykle zabawnie mylisz moje wypowiedzi z wypowiedziami gościa. Nihil novi. Niemniej wskazuje to (obok jakiegoś tysiąca innych dowodów) raczej na twoją obsesję. Projekcja...To takie typowe dla ciebie. O artyzmie to ty się akurat lepiej nie wypowiadaj prymitywko.

Łacina no no. A ksionszkuf to ty czytasz? 

Gość RAM
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

wystarczy wyszukiwarka tłumoku 🤣🤣 pochlebiasz sobie 🤣🤣 nawet sekcja na chanie o tobie zdech/ła i służy tylko do przechowywania starych plików z Kowbo 🤣🤣 nikt nic nie daje od dawna

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To jakiś odlam lgbt? 

tak, na nieszczęście spopularyzowana z wadą wymowy od historycznego protoplasty trzech idei RGB 🌈 :classic_huh:

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Łacina no no. A ksionszkuf to ty czytasz? 

A co jest takiego dziwnego w łacinie? No czytam, bo w przeciwieństwie do ciebie nie reaguję na nie alergicznie. Polecam małą zamianę. Odstawić boczek a wprowadzić do "diety" książki. Czym naćpana dzisiaj jesteś? Ostatnio emanowałaś chorobliwą agresją i chamstwem a dzisiaj dla odmiany znowu pieprzysz od rzeczy. Dwubiegunówka czy dragi?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość RAM napisał:

wystarczy wyszukiwarka tłumoku 🤣🤣 pochlebiasz sobie 🤣🤣 nawet sekcja na chanie o tobie zdech/ła i służy tylko do przechowywania starych plików z Kowbo 🤣🤣 nikt nic nie daje od dawna

😭😭 

Gość Gość
19 minut temu, brokentiger87 napisał:

ale ja nie w tych punktach  co te haftki, tylko co ten materiał

No to ja miałam tak tylko z jednym stanikiem. Swędziało mnie ciało od niego ZAWSZE, nawet gdy założyłam go na chwilę.

W innych - droższych czy tańszych - tak nie miałam.

Widocznie w materiale musiało być coś, czego moja skóra nie tolerowała. Ale ja ogólnie mam bardzo wrażliwą i atopową skóre. 

U ciebie widocznie też tak jest. Jeżeli Ci to przeszkadza to może poszukaj jakichś hipoalergicznych staników. Lub popróbuj z różnymi materiałami. 

Gość Gość

A co jest takiego dziwnego w łacinie? No czytam, bo w przeciwieństwie do ciebie nie reaguję na nie alergicznie. Polecam małą zamianę. Odstawić boczek a wprowadzić do "diety" książki. Czym naćpana dzisiaj jesteś? Ostatnio emanowałaś chorobliwą agresją i chamstwem a dzisiaj dla odmiany znowu pieprzysz od rzeczy. Dwubiegunówka czy dragi?

Dragi od Dragona. 

Gość RAM
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Zamszowe take i njemile w dotyku jak łiła brołken pfe 

masz obsesję na tle cipki Broken, jesteś lesbą albo bi przyznaj się 🙄 normalna baba by nie napisała czegoś takiego

Gość Gość
Przed chwilą, Gość RAM napisał:

masz obsesję na tle cipki Broken, jesteś lesbą albo bi przyznaj się 🙄 normalna baba by nie napisała czegoś takiego

Jak sobota to do Lidla po kiwi ram pam pam pam 🥝🥄

Gość RAM

Jak sobota to do Lidla po kiwi ram pam pam pam 🥝🥄

pewnie liżesz to kiwi wyobrażając sobie że trzaskasz patelnię jakiejś dobrej lasi Wieczorna 😂 ale niestety nawet one ciebie nie chcą babochłopie 😂🤣

Gość gość

bezedury chyba dzisiaj znów nachlany.

Gość Bekinson
1 minutę temu, Gość RAM napisał:

pewnie liżesz to kiwi wyobrażając sobie że trzaskasz patelnię jakiejś dobrej lasi Wieczorna 😂 ale niestety nawet one ciebie nie chcą babochłopie 😂🤣

Twojom patelnie kiwjowom. 

Gość RAM
Przed chwilą, Gość Bekinson napisał:

Twojom patelnie kiwjowom. 

normalną byś lizała Wieczorna nie ukryjesz tego 👍 marzysz o tym lesbo 👍

Gość RAM
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

🥕

Tygrys widzisz co wieczorna wypisuje w innych tematach podpisując się twoim nickiem? 

2 minuty temu, Gość RAM napisał:

Tygrys widzisz co wieczorna wypisuje w innych tematach podpisując się twoim nickiem? 

niby jak?

Gość gość nie pies

wieczi to byłaby dobra domina

część "psów" to jeszcze by jej płaciło za te wulgarne wyzwiska

wiele domin udaje lub nie lubi tego robić

a u niej tak wygląda cała osobowość

miałaby szansę zrobić furorę w tej branży

serio

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość nie pies napisał:

wieczi to byłaby dobra domina

część "psów" to jeszcze by jej płaciło za te wulgarne wyzwiska