Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi ze jest taki

moj chlopak ma kolezanke nieudacznika

Polecane posty

jest miedzy nami roznica wieku ja 18 lat on 29 a ta kolezanka 32.  dlugi czas byl sam i trzymal sie z nia moze dla zabicia czasu,moze troche z litosci. on jest atrakcyjny a ona upierdliwa mucha ktora nie ma przyjaciol ani chlopaka. wiecznie nadasana, pyzata, brzydka. teraz jestesmy razem od prawie roku a ta wciaz pisze,lajkuje zdjecia na facebooku itd, szlag mnie trafia. nie moge mu mowic z kim ma sie trzymac choc wiem, ze na 99% by posluchal bo spelnia moje zachcianki caly czas. my jestesmy atrakcyjni, wyksztalceni, ciekawi. ona jest totalnym przeciwienstwem. przez te jego dobre serce kiedys sprowadzi na siebie klopoty:/

Gość brokentiger87

Naucz się dobrze w paszczu brać to będziesz bezpieczna. Ja tak robię i mój mąż jest mi wierny 😘

Gość RAM
2 minuty temu, Gość brokentiger87 napisał:

Naucz się dobrze w paszczu brać to będziesz bezpieczna. Ja tak robię i mój mąż jest mi wierny 😘

weź stąd wypeniaj wieczorna zboczona peezdo bo się na rzyganie zbiera 🤢 wybitnie ci frędzel ciśnie z braku dymania 🤢

A Może TY naucz sie czytac??? Ja nie muszę ''brac w paszczu'' wrecz przeciwnie.moj na mnie nic nie wymusza, o nic nie prosi a sam z siebie wiele daje. kolezanka nie jest konkurencja w zadnym wypadku, ale wkurza mnie troche jego dobre serce,ze nie potrafi stanowczo powiedziec komus spier... wiem,ze mnie kocha, a o niej pisal do kolegi i brata ze z litosci z nia rozmawia. a ta sie go trzyma kurczowo i spamuje na facebooku i insta

Gość brokeninside87

Królik to ja broken 😘 przed chwilą wrócił mój mąż na chwilę z rejsu statkiem. Przywiózł zapas kiwi 🤗 przy okazji mnie przycisnąl do bulaju jak prawdziwy morski drapieżnik. 

nie podszywajcie sie pod broken🤣 moda na podszywy juz minela tak wlasciwie

Gość brokentiger87
3 minuty temu, Gość przykro mi ze jest taki napisał:

A Może TY naucz sie czytac??? Ja nie muszę ''brac w paszczu'' wrecz przeciwnie.moj na mnie nic nie wymusza, o nic nie prosi a sam z siebie wiele daje. kolezanka nie jest konkurencja w zadnym wypadku, ale wkurza mnie troche jego dobre serce,ze nie potrafi stanowczo powiedziec komus spier... wiem,ze mnie kocha, a o niej pisal do kolegi i brata ze z litosci z nia rozmawia. a ta sie go trzyma kurczowo i spamuje na facebooku i insta

Mój mąż do kolegi pisał różne rzeczy a i tak się że mną ożenił 🤗udaje przed światem a w łóżku jest piratem. Uważaj żeby tej nieudacznicy nie wydymal z dobrego serca 😘 i pamiętaj o kiwi 🥝🥄 dużo kiwi aż mu ryj wykrzywi. 

9 minut temu, Gość brokentiger87 napisał:

Mój mąż do kolegi pisał różne rzeczy a i tak się że mną ożenił 🤗udaje przed światem a w łóżku jest piratem. Uważaj żeby tej nieudacznicy nie wydymal z dobrego serca 😘 i pamiętaj o kiwi 🥝🥄 dużo kiwi aż mu ryj wykrzywi. 

jesli na powaznie piszesz, bo nie sadze by tak bylo, to jestes nienormalna. cieszysz sie z tego? co to za radosc miec kogos kto jest z toba na sile z braku laku? nie ma mowy o milosci w tym przypadku,ale skoro ci na tym nie zalezy to twja sprawa, ja mam na tyle godnosci ze w zyciu nie bylabym z takim facetem chocby nawet mi zapisal dom i miliard $ w spadku

Gość brokentiger87
Przed chwilą, Gość przykro mi ze jest taki napisał:

jesli na powaznie piszesz, bo nie sadze by tak bylo, to jestes nienormalna. cieszysz sie z tego? co to za radosc miec kogos kto jest z toba na sile z braku laku? nie ma mowy o milosci w tym przypadku,ale skoro ci na tym nie zalezy to twja sprawa, ja mam na tyle godnosci ze w zyciu nie bylabym z takim facetem chocby nawet mi zapisal dom i miliard $ w spadku

Miłość nie pyta o nic. Mój piratek o tym wie i dlatego przywiózł z rejsu karton kiwi 😋🥝 Z następnej podróży przywiezie 🥕ekologicznie i nic się nie marnuje. Zrobię mu sałatkę później. 

Gość RAM
4 minuty temu, Gość brokentiger87 napisał:

Miłość nie pyta o nic. Mój piratek o tym wie i dlatego przywiózł z rejsu karton kiwi 😋🥝 Z następnej podróży przywiezie 🥕ekologicznie i nic się nie marnuje. Zrobię mu sałatkę później. 

oboje wiemy że tak naprawdę jesteś Wieczorna a jedyne co lubisz to dymanie z menelskim rubachem i wpierdälanie boczku i chipsów przy Rolnik Szuka Żony, opcjonalnie stalkowanie lasek którym byś chciała tak naprawdę chłeptać cipki więc kogo oszukujesz 🤣🤔 ?

chyba jednostronna ta milosc, ponizenie a nie milosc tak czy siak.

Gość RAM
21 minut temu, Gość brokentiger87 napisał:

Uważaj żeby tej nieudacznicy nie wydymal z dobrego serca 😘 i

jak zwykle solidarność z brzydką xD ile ja widziałem takich jędz co tym ładnym życie zatruwają z zazdrości a same pasztety się wspierają i ta głupia solidarność jajników co działa tylko wobec brzydkich 🤣 niektore baby są śmieszne 🤣

Gość Gość
31 minut temu, Gość przykro mi ze jest taki napisał:

my jestesmy atrakcyjni, wyksztalceni, ciekawi. ona jest totalnym przeciwienstwem...

a przede wszystkim przepełnieni pychą i butą. To znaczy ty, partner nie. Wiec przymknij raz na zawsze ten swój nabuzowany pychą ryj, zanim jakiś wypadek ci tej twojej gęby nie rozłoży na części pierwsze tak, że twoja atrakcyjność,  wykształcenie i "ciekawosc" zniknie w oka mgnieniu, zapyziała egoistko. 

Gość RAM
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

a przede wszystkim przepełnieni pychą i butą. To znaczy ty, partner nie. Wiec przymknij raz na zawsze ten swój nabuzowany pychą ryj, zanim jakiś wypadek ci tej twojej gęby nie rozłoży na części pierwsze tak, że twoja atrakcyjność,  wykształcenie i "ciekawosc" zniknie w oka mgnieniu, zapyziała egoistko. 

o chüj 🤣 Wieczorna ty jesteś bardziej psychiczna niż myślałem 🤣🤣 autorko nie słuchaj jej bo ona każdemu komu się bardziej udało od niej tak źle życzy i dwie dziewczyny tutaj nawet stalkuje 😕to psycholka jest 😕

Gość Ewelina

Nie ma czegoś takiego, że zadaje się z nią z litości 😂 najwyraźniej podoba mu się jej towarzystwo. A tobie radzę nabrać trochę pokory, bo niedługo będziesz kolejną do kolekcji autorką tematów "jestem takim ideałem, a on zdradził mnie z brzydszą nudziarą". 

Gość Gość
8 minut temu, Gość RAM napisał:

oboje wiemy że tak naprawdę jesteś Wieczorna a jedyne co lubisz to dymanie z menelskim rubachem i wpierdälanie boczku i chipsów przy Rolnik Szuka Żony, opcjonalnie stalkowanie lasek którym byś chciała tak naprawdę chłeptać cipki więc kogo oszukujesz 🤣🤔 ?

Całe moje życie opisałas. Może czas na książkę? Moje życie z wieczornom. Seria niefortunnych zderzeń. Taki  chce tytuł.

Gość RAM
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Całe moje życie opisałas. Może czas na książkę? Moje życie z wieczornom. Seria niefortunnych zderzeń. Taki  chce tytuł.

znowu odlatujesz w urojenia to raz, dwa kto to niby kupi oszołomko i będzie za kasę czytał o tobie 🤣 zejdź na ziemię człowieku 🤣🤣

Gość Gość
7 minut temu, Gość RAM napisał:

o chüj 🤣 Wieczorna ty jesteś bardziej psychiczna niż myślałem 🤣🤣 autorko nie słuchaj jej bo ona każdemu komu się bardziej udało od niej tak źle życzy i dwie dziewczyny tutaj nawet stalkuje 😕to psycholka jest 😕

Przeceniasz moje umiejętności literackie. Nawet ja bym tego nie wymyśliła.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość RAM napisał:

znowu odlatujesz w urojenia to raz, dwa kto to niby kupi oszołomko i będzie za kasę czytał o tobie 🤣 zejdź na ziemię człowieku 🤣🤣

Ty kiedyś przeczytasz i nawet nie bedziesz wiedziała że ja to napisałam ty łiło.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty kiedyś przeczytasz i nawet nie bedziesz wiedziała że ja to napisałam ty łiło.

I o czym ty chcesz w tej książce pisać? O wizytach po ho(s)telach,  na potrzebę wybudowania których wyrżnięto setki drzew?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

I o czym ty chcesz w tej książce pisać? O wizytach po ho(s)telach,  na potrzebę wybudowania których wyrżnięto setki drzew?

O tobie. To będzie powieść o chorej psychicznie prostutce. Reszty nie zdradzę ale będzie gorsza niż 50 twarzy greja. Uprzedzam.

Gość RAM
10 minut temu, Gość Gość napisał:

taaa na pewno 😂 zejdź na ziemię 😂 nikt nie wyda książki takiej pokraki bez polotu 😂za nudna jesteś

Gość RAM
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

O tobie. To będzie powieść o chorej psychicznie prostutce. Reszty nie zdradzę ale będzie gorsza niż 50 twarzy greja. Uprzedzam.

ale ty jesteś za tępa i za nudna żeby cokolwiek dobrze opisać 😂 o to chodzi 😂 poza tym jak widać wyżej jesteś chora psychicznie i masz urojenia a taka osoba raczej nie napisze spójnej całości 😂 już lepiej myślenie o kapach tobie wychodzi 😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość RAM napisał:

taaa na pewno 😂 zejdź na ziemię 😂 nikt nie wyda książki takiej pokraki bez polotu 😂za nudna jesteś

Nie mniej niż ty. Idź zjedz bluberisy i zapytaj czy dużo zjadłaś. Ale tylko 2 sztuki.

Gość RAM

Nie mniej niż ty. Idź zjedz bluberisy i zapytaj czy dużo zjadłaś. Ale tylko 2 sztuki.

o czym ty piërdolisz 😂? i ty chcesz pisać książkę pojëbie 🤣 jak ty nawet chronologii i tego z kim piszesz nie ogarniasz 🤣 to już wiemy skąd twoje kompleksy chociaż 🤣 pisałka niespełniona 🤣🤣🤣 jaka beka że taka prostaczka sobie marzy o pisaniu 🤣

Gość Gość

Najważniejsze ogarniam 😎 za to ty nudzisz jak chúj. Wymyśl coś lepszego albo mordę zamknij i idź spać.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Jaka ona jest głupia, o rany 🤦‍♀️

Gość RAM

będziesz taką wersją Lipińskiej dla Polski B 🤣 wystąpicie potem w Damach i Wieśniaczkach 🤣 odcinek specjalny o "pisarkach" 🤣  ty jako ta druga of kors  🤣 

Gość RAM

Jaka ona jest głupia, o rany 🤦‍♀️

No Wieczorna jest psychiczna niestety. i ona myśli że ktoś by jej książkę wydał 😅 Żałosne...

Gość Gość
Przed chwilą, Gość RAM napisał:

będziesz taką wersją Lipińskiej dla Polski B 🤣 wystąpicie potem w Damach i Wieśniaczkach 🤣 odcinek specjalny o "pisarkach" 🤣  ty jako ta druga of kors  🤣 

Te damy to w rzeczywistosci wiesniary więc co się podniecasz jak szczerbaty sucharem. Widzę że ksionszkuf czytasz i jesteś obeznana w literaturze pięknej 🤣