Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoka

Dziwna randka

Polecane posty

Gość Wysoka

Hej 🙂

Byłam ostatnio na randce z facetem którego poznałam przez internet. 

Nie pisaliśmy o sobie zbyt wiele, ale po prostu umówiliśmy się na spotkanie w małej knajpie. Starałam się ubrać jak najbardziej kobieco, czyli lekka letnia ...enka i do tego sandały na koturnach-mimo że na co dzień tak się nie ubieram (jestem mocno wytatuowana, więc taki strój mało do tego pasuje 🙂 ). 

Po przyjściu na miejsce, byłam trochę zawiedziona bo to ja musiałam na niego chwilę poczekać, a tego nie lubię. Gdy przyszedł, wstałam żeby się z nim przywitać, byłam bardzo zdziwiona, okazało się że jest on dość niski, przynajmniej w porównaniu ze mną (mam jakieś 183-5cm, do tego koturn 8 cm, a on sięgał mi czupryną ledwo do podbródka :D). Widziałam natomiast ze go to nie zraziło. Ogólnie randka była naprawdę super, świetnie nam się rozmawiało, pokazywałam mu swoje wytatuowane ramiona, on skomplementował moje tatuaże i mój biceps 😄 (ćwiczę dość ostro na siłowni więc kawałek mięśnia tam widać :D). 

Na koniec zaproponował żebyśmy się spróbowali "na rękę". Oczywiście się zgodziłam. Żeby nie przedłużać - dość szybko go poskladałam 🙂 oczywiście powiedziałam mu żeby się nie martwił, ale stał się jakiś smutny i markotny. Czy ja zrobiłam coś źle? Czy może urazilam tę jego "męską dumę"? Chciałabym się z nim jeszcze raz spotkać, ale boję się że go "wystraszyłam" 😞

Gość Wysoka

Rozumiem że jest jeszcze za wcześnie na dyskusję? 🙂

Gość Mario

A o czym można  dyskutować z kobietą postury cyklopa? Faceci z reguły unikają wielkich kobiet. 

Gość Wysoka
24 minuty temu, Gość Mario napisał:

A o czym można  dyskutować z kobietą postury cyklopa? Faceci z reguły unikają wielkich kobiet. 

Hej, cyklopem nie jestem, mam obydwoje oczu 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Jajko Pisanka napisał:

a rzucania talerzami w tej historii nie było? 

A bo to raz, każda z nas taki epizod na pewno miała 🙂