Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Men

Jak on Cię widzi na Instagramie/Facebooku ❓❓❓

Polecane posty

Gość Men

Jeśli dodajesz zdjęcia bez makijażu bo uważasz ze naturalne kosmetyki sa super to w oczach mężczyzny zwyczajnie nie zrobiłaś makijażu.

My mężczyźni jesteśmy wzrokowcami jak same dobrze wiecie. Jeśli kilka razy powtórzysz „akcję natura” to mężczyzna stwierdzi ze ty zwyczajnie jesteś brzydka.

Jesli masz takie zdjęcia to lepiej skasuj.

Gość jasno napisane

Kradzież zdjęć z komputera i telefonu wrzucanie w net i tworzenie fałszywych profili podsłuchiwanie telefonu i w nocy wysyp postów na temat  pisania książki po południu w dniu wczorajszym informacja że nie otrzyma żadnego odszkodowania

nie czepiajcie się interpunkcji ale czepcie się autorów postów o których wspomniałam panowie podsłu...ący i decyzyjni od otrzymywanych pism

Gość Autor

Brak frekwencji w temacie ?

Zdjęcia bez makijażu dla panny to nóż w plecy samej sobie.

Na zdjęciach bez makijażu pokazujecie „naturę” Facet ma to gdzieś. Większość kobiet bez makijażu wyglada jak habeta 🐴 i tak jest na Insta i Facebooku.

Gość Gość

Naprawdę myślisz że wszystko co wrzucają kobiety jest specjalnie dla was? No to cie muszę rozczarować. To że facet ma gdzieś naturę to każdy wie. Moja rada. Nie róbcie sobie samojebek w lustrze i nie napinajcie mięśni bo to żenujące. 

Gość Autor

Dodam nad to, że: 🐴

Owłosione ręce u kobiety są naprawdę obrzydliwe. Świecące gładkie nóżki czy to opalone czy w pończochach a u góry łapy zarośnięte jak u szympansa. Obrzydliwe.

Nawet najładniejsza kobieta z owłosionymi rękami wyglada brzydko.

Pada stwierdzenie: Bo jak będę golić ręce to będę musiała robić to cały czas a włoski nie będą już cieniutkie tylko grube i czarne. Masakra. - Uroda wymaga poświęcenia.

Albo jesteś kobietą albo wcale.

Gość Gość

A Ty kobylo męską co robisz w kierunku własnej męskość? No jedno już robisz czyli bytujesz w przestrzeni internetowej dla kobiet.

Gość Autor
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

A Ty kobylo męską co robisz w kierunku własnej męskość? No jedno już robisz czyli bytujesz w przestrzeni internetowej dla kobiet.

Mój przekaz to uświadomienie waszych babskich wizualnych wad 🐴🦍. Wady wewnętrzne to osobny temat. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Autor napisał:

Mój przekaz to uświadomienie waszych babskich wizualnych wad 🐴🦍. Wady wewnętrzne to osobny temat. 

Mnie nie musisz bo mnie też brzydza włosy na łapach. Nie takie było moje pytanie. Wizualnie musisz sam być boski żeby dawać jakiekolwiek rady i to kobietom. Może jesteś metrosiem i stąd ta troska. Nogi już ogoliles?

Gość Taka jedna baba

Co to za przychlast zalozyl temat i te mundrosci sieje? 

Gość Autor
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Mnie nie musisz bo mnie też brzydza włosy na łapach. Nie takie było moje pytanie. Wizualnie musisz sam być boski żeby dawać jakiekolwiek rady i to kobietom. Może jesteś metrosiem i stąd ta troska. Nogi już ogoliles?

To nie rady czy troska. Wy baby macie zaburzone poczucie estetyki.

W 1 dzień widzę kobietę - Wow Anioł 🕊

W 2 dzień widzę tą samą kobietę - Koszmar, Habeta, monstrum🐎🐖🦍

Jeśli o mnie chodzi to dbam o siebie. Ale to że kobiety nie widzą elementarnych błędów to nieporozumienie.

Wyszla tak jedna przede mnie: w samych skarpetkach. Nie wiem czy się śmiać czy płakać. 

Gość Gość

To nie rady czy troska. Wy baby macie zaburzone poczucie estetyki.

W 1 dzień widzę kobietę - Wow Anioł 🕊

W 2 dzień widzę tą samą kobietę - Koszmar, Habeta, monstrum🐎🐖🦍

Jeśli o mnie chodzi to dbam o siebie. Ale to że kobiety nie widzą elementarnych błędów to nieporozumienie.

Wyszla tak jedna przede mnie: w samych skarpetkach. Nie wiem czy się śmiać czy płakać. 

Pisze sie tę a nią tą. Kiedy to pojmiecie? To dziwne że można się zmienić w 1 dzień w konia ale spoko. Może po prostu alkohol zszedł? Zaburzone poczucie estetyki to mają niskie janusze z brzuchami. 

Gość Autor
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pisze sie tę a nią tą. Kiedy to pojmiecie? To dziwne że można się zmienić w 1 dzień w konia ale spoko. Może po prostu alkohol zszedł? Zaburzone poczucie estetyki to mają niskie janusze z brzuchami. 

Ale ja nie jestem januszem.

To, że kobiety pozwalają mężczyźnie w związku aby z siebie zrobił beczkę na browar i paradował w sandałach 🐖🍺 to tez wina kobiety.

To że duży odsetek polskiego społeczeństwa to Janusze nie zmienia faktu ze kobieta powinna coś sobą prezentować wizualnie.

Gość Gość

Ale ja nie jestem januszem.

To, że kobiety pozwalają mężczyźnie w związku aby z siebie zrobił beczkę na browar i paradował w sandałach 🐖🍺 to tez wina kobiety.

To że duży odsetek polskiego społeczeństwa to Janusze nie zmienia faktu ze kobieta powinna coś sobą prezentować wizualnie.

Trzeba było od razu napisać że jesteś maminsynkiem bez własnego rozumu któremu trzeba zakazy na piwo dawać. Zresztą kuŕwa o czym ja z Tobą gadam. Nie masz ogolonych nóg u rak to żegnam. Pewnie kolejny goryl męski z brakami w uzębieniu i na głowie.

Gość Autor
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Trzeba było od razu napisać że jesteś maminsynkiem bez własnego rozumu któremu trzeba zakazy na piwo dawać. Zresztą kuŕwa o czym ja z Tobą gadam. Nie masz ogolonych nóg u rak to żegnam. Pewnie kolejny goryl męski z brakami w uzębieniu i na głowie.

Janusza z cysterną piwa w brzuchu, w sandałach i z brakami w uzębieniu nie interesują takie tematy.

Jestem zadbanym mężczyzną bez nawyków alkoholowych.

Gość Nina

O to muszę ogolić te ręce zawsze się nad tym zastanawiałam o dziękuję za rady 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Autor napisał:

Janusza z cysterną piwa w brzuchu, w sandałach i z brakami w uzębieniu nie interesują takie tematy.

Jestem zadbanym mężczyzną bez nawyków alkoholowych.

Pokaż bo nie uwierzę. Myślę że mężczyzn w ogóle nie obchodzą takie miejsca jak to. Twoja stara ręce już ogolila?