Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaka

Jakich ludzi nikt nie chce?

Polecane posty

Gość ciekawaka

Ja w sumie kazdemu daje szanse ale jeszcze z nikim nie bylam bo nie chcialam.Widze ze rozni ludzie sa w zwiazkach i z charakteru i z wygladu.jaka cecha jest ta skreslajaca? poznalam chlopaka dlatego pytam.23 lata,nie mial nikogo, mowi ze nikt go nie chce. Nie jest koslawy czy garbaty.Normalny.Moze malomowny,ale to jak wiekszosc mezczyzn.

Co z nim moze byc nie tak?

Gość uftydyt

Wiesz mój były był ze mna przez 5 lat a wszystkim wkoło powtarzał, ze nigdy nikogo nie miał i zawsze był sam. Nigdy nie wiesz, czy gość mówi prawde.....

Gość ciekawaka

A to cham. Ale u Ciebie to chyba inna sytuacja i byc moze wiekowo tez to nie podpadalo.A ten ma 23 lata i mowi ze NIKT GO NIE CHCE,  a nie ze nikogo nie mial.. mial niby kilka dziewczyn na chwile

Gość gość

Brzydkich tacy mają zerowe szanse na związek

Gość gość

Ja mam 37lat i nigdy nie byłem w związku bo jestem brzydki.

Gość gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

Brzydkich tacy mają zerowe szanse na związek

bzdura mnostwo brzydkich ludzi jest w zwiazkach nawet wiecej niz tych atrakcyjnych

Gość tak to widzę

Proszę się przespacerować deptakiem w wolnej chwili i popatrzeć, kto się z kim " prowadza"." Uroda to rzecz względna, najczęściej chodzi o usterki w charakterze, ale i to nie zawsze. Ludzie lubią wesołkowatość, nie narzekanie, miłe i dobre usposobienie, niektórzy faceci wolą zołzy, wiecznie skrzywione cybor- woman , które syczą i plują na nich jadem. Z wyglądu mogą być jak Baba Jaga co to Jasia i Malgosie ladowała do pieca na łopacie, ale takie też mają branie. Zwyczajnie musi trafić " swój na swego " i musi " zaklikac" Są ludzie samotni z wyboru, "albo z tego", że los tak chciał. Szukajcie się w tłumie, to pewno się znajdziecie. Głowa do góry.  

Gość szkoda gadać

Jeśli chodzi o kobiety, to grubych nikt nie chce (choć nawet i one prędzej czy później kogoś znajdą). A jeśli o mężczyzn, to nikt nie chce nieprzystojnych. Nawet przeciętni z wyglądu nie mają szans.

Gość szkoda gadać
16 godzin temu, Gość ciekawaka napisał:

Ja w sumie kazdemu daje szanse

Pod warunkiem, że jest przystojny.