Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm ?

Czy istnieje taka prawdziwa milosc ale bez zdrady ?

Polecane posty

Gość hm ?

Gdzie ludzie sie kochaja az do smierci ?

Gość Gość

Tak o ile kobieta szybko umrze.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tak o ile kobieta szybko umrze.

To straszne ale zgadzam się z powyższym 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

To straszne ale zgadzam się z powyższym 

😭⚰️

Gość kobiecy odpowiednik arysto

Jestem głupią idealistką. Rozumiem jego ból 

Gość Hyrfdd

Kłamca albo okłamywany będzie twierdził że wszyscy kłamią,zdrajca albo zdradzony że wszyscy zdradzają

21 minut temu, Gość hm ? napisał:

Gdzie ludzie sie kochaja az do smierci ?

Chyba rzadko ale na pewno istnieje.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Hyrfdd napisał:

Kłamca albo okłamywany będzie twierdził że wszyscy kłamią,zdrajca albo zdradzony że wszyscy zdradzają

Dziękuję za te słowa, prawda 

Gość Rambo

Nie.

Żeby pokochać trzeba zdradzić Siebie

Gość Guest

Szczerze? Wyśmiejcie mnie, wyzywajcie od ...ow za to co napisze, ale takie jest moje zdanie. 

Nie ma. Jak człowiek młody, ma po 20 lat, to jeszcze jako tako to wygląda. Chociaż to bardziej, fizycznosc, pociąg seksualny. Człowiek jeszcze inaczej myśli i to "uczucie" może się wydawać szczere, chociaż dalej twierdzę, że to tylko biologia.

Około 30 to już tylko chłodna kalkulacja, zwracanie uwagi na  korzyści jakie da Ci druga osoba. Przynajmniej na podstawie doświadczenia i obserwacji tak to mi wygląda z tego, co poczyniaja sobie kobietki. 

Zdecydowanie wolałbym przeżyć swoje młodsze lata w czasach kiedy moi rodzice dopiero wchodzili w dorosłe życie. Nie było takie dobrobytu, możliwości i dysproprcji w zarobkach, a teraz kobiety lgna tam gdzie finansowo będą miały lepiej, przykre że uczucie przegrywa z konsumpcjonizmem i kapitalizmem.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Guest napisał:

Szczerze? Wyśmiejcie mnie, wyzywajcie od ...ow za to co napisze, ale takie jest moje zdanie. 

Nie ma. Jak człowiek młody, ma po 20 lat, to jeszcze jako tako to wygląda. Chociaż to bardziej, fizycznosc, pociąg seksualny. Człowiek jeszcze inaczej myśli i to "uczucie" może się wydawać szczere, chociaż dalej twierdzę, że to tylko biologia.

Około 30 to już tylko chłodna kalkulacja, zwracanie uwagi na  korzyści jakie da Ci druga osoba. Przynajmniej na podstawie doświadczenia i obserwacji tak to mi wygląda z tego, co poczyniaja sobie kobietki. 

Zdecydowanie wolałbym przeżyć swoje młodsze lata w czasach kiedy moi rodzice dopiero wchodzili w dorosłe życie. Nie było takie dobrobytu, możliwości i dysproprcji w zarobkach, a teraz kobiety lgna tam gdzie finansowo będą miały lepiej, przykre że uczucie przegrywa z konsumpcjonizmem i kapitalizmem.

Źle oceniasz, bo ja NIGDY nie patrzyłam na kasę i potrafię kochać prawdziwie, tylko dzisiejsi mężczyźni mają z tym problem..

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Źle oceniasz, bo ja NIGDY nie patrzyłam na kasę i potrafię kochać prawdziwie, tylko dzisiejsi mężczyźni mają z tym problem..

Ja też 😞

Gość szkoda gadać

Istnieje, ale tylko ze strony mężczyzn. Kobiety potrafią "kochać" tylko przystojnych lub bogatych, ale gdy uroda lub pieniądze się kończą, to i "miłość" wygasa.

Gość szkoda gadać
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Potrafię kochać, ale mojej miłości żadna nie chce, bo nie jestem przystojny.

Gość Moon
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Potrafię kochać, ale mojej miłości żadna nie chce, bo nie jestem przystojny.

Uwierz mi, tylko kasa. Sam jestem przystojny i zostałem zdradzony właśnie dla hajsu. W firmie gdzie pracuje byłem nie raz świadkiem, jak młode dziewczyny się pruly z 40-50 latkami z zarządu. Obrzydliwe 

Gość Alena

Też myślałam ze taka miłość istnieje ale On niedawno wyprowadził mnie z błędu.....nie istnieje a jesli zaistnieje to na jakiś czas , później bajka się kończy

Gość oczywiscie

Pewnie że istnieje, ale oboje muszą być wierzący. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Alena napisał:

Też myślałam ze taka miłość istnieje ale On niedawno wyprowadził mnie z błędu.....nie istnieje a jesli zaistnieje to na jakiś czas , później bajka się kończy

Dokładnie. Najpóźniej po kilku latach się kończy 

Gość szkoda gadać
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie. Najpóźniej po kilku latach się kończy 

Jeśli któraś ze stron przestaje dbać o związek, a ta druga strona nic z tym nie robi, to się kończy...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Jeśli któraś ze stron przestaje dbać o związek, a ta druga strona nic z tym nie robi, to się kończy...

Jesteś młody i żyjesz ideałami. Życie takie nie jest. To nie powieść. 

Gość szkoda gadać
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jesteś młody i żyjesz ideałami. Życie takie nie jest. To nie powieść. 

Zawsze trzeba próbować naprawić relacje, porozmawiać z tą osobą... Jeśli nic się nie da zrobić, to trudno, trzeba się rozstać (albo tkwić w nieszczęśliwym związku z rozsądku, np. dla dzieci). Ale skoro uczucie było, to samo z siebie nie znika, trzeba je rozpalić na nowo.

Gość Mar_CIN

ja mysle że social media zepsuły obie strony, marze aby wrócić do napisania 10 smsów a potem zaprosić kobiete na spacer.... teraz to sobie wejdziesz na insta i wiesz wszystko o dziewczynie. totalne zepsucie ... żal peel

Gość Gość

To że coś było nie znaczy że będzie trwać wiecznie. Powtarzasz jakieś frazesy. Coś jest albo czegoś nie ma. Naprawić to można samochód. Zresztą dyskusja z Tobą nie ma sensu bo pozjadales dzieciaku rozumy . Wróć za 10 lat.

Gość szkoda gadać
36 minut temu, Gość Gość napisał:

To że coś było nie znaczy że będzie trwać wiecznie. Powtarzasz jakieś frazesy. Coś jest albo czegoś nie ma. Naprawić to można samochód. Zresztą dyskusja z Tobą nie ma sensu bo pozjadales dzieciaku rozumy . Wróć za 10 lat.

Jakoś za dawnych czasów było to możliwe, więc wystarczy tylko odrobina chęci i można wzbudzić na nowo uczucia oraz poprawić relacje.

Gość Gosc
55 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Zawsze trzeba próbować naprawić relacje, porozmawiać z tą osobą... Jeśli nic się nie da zrobić, to trudno, trzeba się rozstać (albo tkwić w nieszczęśliwym związku z rozsądku, np. dla dzieci). Ale skoro uczucie było, to samo z siebie nie znika, trzeba je rozpalić na nowo.

Właśnie ze znika, wypala się z biegiem lat często...życia nie znasz 

Gość szkoda gadać
31 minut temu, Gość Gosc napisał:

Właśnie ze znika, wypala się z biegiem lat często...życia nie znasz 

Znika, jeśli któraś ze stron nie dba o związek. A w dzisiejszych czasach to bardzo częste, ludzie są zabiegani, nie spędzają ze sobą czasu, często się kłócą itd.