Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidi20

nigdy nie podobalam sie mezczyznom

Polecane posty

Gość lidi20

owszem lubili mnie , szanowali tez.ale jako kobieta..masakra. prawie zawsze kosz.a jak zdarzyl sie ktos to tylko dlatego ze nie mial lepszych opcji do wyboru.i bylo wszystko na zasadzie:chcesz - ok, nie chcesz tez ok. jestes to jestes,nie ma cie to nic takiego, chcesz to mozesz odejsc. o inne dziewczyny zabijaja się miedzy sobą, szantazują dziewczyny, tak bardzo chcą je mieć.a ja jak powietrze...

Gość Gość
3 minuty temu, Gość lidi20 napisał:

owszem lubili mnie , szanowali tez.ale jako kobieta..masakra. prawie zawsze kosz.a jak zdarzyl sie ktos to tylko dlatego ze nie mial lepszych opcji do wyboru.i bylo wszystko na zasadzie:chcesz - ok, nie chcesz tez ok. jestes to jestes,nie ma cie to nic takiego, chcesz to mozesz odejsc. o inne dziewczyny zabijaja się miedzy sobą, szantazują dziewczyny, tak bardzo chcą je mieć.a ja jak powietrze...

Pokaż zdjęcie, może ja będę zainteresowany 😉

Gość max

Czyli można wysnuć wniosek, że to z Tobą jest coś nie tak.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość max napisał:

Czyli można wysnuć wniosek, że to z Tobą jest coś nie tak.

Trzeba dać dziewczynie szansę.

Gość Gość

Takie życie. Są kobiety o które się zabija i takie które mogą zostać jedynie zapychaczem. Nie każdy rodzi się księżna.

Gość Szarlott

Eeee tam, widocznie masz samych Alvaro dookoła 😉 Ja też zawsze byłam niewidzialna - niby super koleżanka, ale no... niestety nie w typie żadnego ze znajomych facetów. 
Mojego faceta poznałam przez neta w momencie, gdy już całkiem straciłam nadzieję, przestałam szukać kogokolwiek i skupiłam się na sobie. Na początku nawet nie byłam zainteresowana rozmową. Ale dałam mu szansę i jakoś samo się potoczyło.

Gość issa

Ile masz lat?

Gość szkoda gadać
12 minut temu, Gość Szarlott napisał:

Eeee tam, widocznie masz samych Alvaro dookoła 😉 Ja też zawsze byłam niewidzialna - niby super koleżanka, ale no... niestety nie w typie żadnego ze znajomych facetów. 
Mojego faceta poznałam przez neta w momencie, gdy już całkiem straciłam nadzieję, przestałam szukać kogokolwiek i skupiłam się na sobie. Na początku nawet nie byłam zainteresowana rozmową. Ale dałam mu szansę i jakoś samo się potoczyło.

O widzicie, kobiety? Wystarczy dać szansę, a może właśnie traficie na tego jedynego :) ale po co, lepiej odrzucać każdego po kolei...

Gość ertt
33 minuty temu, Gość lidi20 napisał:

czyli nie było tak źle/A resztę chyba dopowiedziałąś sobie sama.Bez przeady z tym zabijaniem się o kobiety serio.Bez urazy ale wyczuwam że użalsz się nad sobą. O ile jesteś zdrowa i masz wszystko na swoim miejscu na pewno byś sobie kogś znalazła.Problem chyba lezy w twojej głowie.

Gość lidi20

Tak moge kogos miec, z rozsadku , kto nie ma powodzenia i nie podoba sie nikomu. ale co to za zwiazek?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość lidi20 napisał:

Tak moge kogos miec, z rozsadku , kto nie ma powodzenia i nie podoba sie nikomu. ale co to za zwiazek?

E tam, z pewnością jesteś wspaniałą i piękną kobietą, musisz tylko uwierzyć w siebie.

Gość Asik
6 minut temu, Gość lidi20 napisał:

Jeśli to 20 w nicku to Twój wiek, to chyba za wcześnie na związek z rozsądku (jeśli serio masz 20 lat to właśnie masz największą okazję kogoś poznać)

Gość lidi20
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

E tam, z pewnością jesteś wspaniałą i piękną kobietą, musisz tylko uwierzyć w siebie.

Zawsze wierzylam i to nic nie dawalo zatem jest na odwrot. ale dziekuje za pocieszenie

Gość bryk

masz zaniżoną samoocenę jak zresztą wiele kobiet.Dopóki w siebie sama nie uwierzysz nikt tego za ciebie nie zrobi - nawet partner.Wyeksponj swoje najlepsze cechy i je pokazuj,szukaj kogoś z cechami podobnymi oraz zainteresowaniami. I nie przejmuj się i nie patrz tak na innych bo nie wiesz jak tak naprawdę żyja inni. Trochę wiecej wiary w siebie.

Gość lidi20
48 minut temu, Gość Gość napisał:

Takie życie. Są kobiety o które się zabija i takie które mogą zostać jedynie zapychaczem. Nie każdy rodzi się księżna.

ja ksiezna moge byc tylko z zachowania, mam dobrą reputacje

37 minut temu, Leżaczek napisał:

Nie masz urodu widocznie czy czegoś takiego 😱😟

pewnie tak... 

37 minut temu, Gość Szarlott napisał:

a ile mialas lat? narodzila sie miedzy Wami namietnosc? ciesze sie serio ;* oby Ci sie ukladało

21 minut temu, Gość ertt napisał:

czyli nie było tak źle/A resztę chyba dopowiedziałąś sobie sama.Bez przeady z tym zabijaniem się o kobiety serio.Bez urazy ale wyczuwam że użalsz się nad sobą. O ile jesteś zdrowa i masz wszystko na swoim miejscu na pewno byś sobie kogś znalazła.Problem chyba lezy w twojej głowie.

Nie dopowiedzialam ,widze jak jest. mam kolezanki...faceci przeżywają gdy cos nie wyjdzie, miesiącami myślą o jednej, kombinują jak ja podejśc, zachwycają się. gdy te nie chca sie umowic to nawet je szantazują bo tak bardzo chca. gdy one chcą ich zostawic to tez nie jest lepiej. moj kolega odebral sobie zycie ale to nie byl szantaz. zrobil to po cichu. inne proszą zeby zostaly,robia dla nich wszystko 

Gość lidi20
10 minut temu, Gość Asik napisał:

Jeśli to 20 w nicku to Twój wiek, to chyba za wcześnie na związek z rozsądku (jeśli serio masz 20 lat to właśnie masz największą okazję kogoś poznać)

tak to moj wiek, choc niekoniecznie rowne 20 z zerem na koncu

tak się mówi... mozesz kogos poznac. owszem jest sporo okazji, ale ja NIKOMU sie nie podobam jako kobieta. wiecznie czuje sie jak wybrakowany towar,ktos piątej kategorii, kolezanka a moze nawet kolega bo przy mnie mezczyzni  czuja sie dosc swobodnie. nie mam innej opcji.. albo zwiazek z rozsadku z kims podobnym albo wieczna samotnosc, nie chce sie uzalac ale taka jest prawda

Gość dfd
3 minuty temu, Gość lidi20 napisał:

tak się mówi... mozesz kogos poznac. owszem jest sporo okazji, ale ja NIKOMU sie nie podobam jako kobieta. wiecznie czuje sie jak wybrakowany towar,ktos piątej kategorii, kolezanka a moze nawet kolega bo przy mnie mezczyzni  czuja sie dosc swobodnie. nie mam innej opcji.. albo zwiazek z rozsadku z kims podobnym albo wieczna samotnosc, nie chce sie uzalac ale taka jest prawda

nie przesadzaj,to tylko Twoje bzdurne wyobrażenie o sobie.Mówisz jak typowa osoba z ogromnymi zaburzeniami nt własnej samooceny.Brakujący towar,piata kategoria etc dziewczyno ty sama dla siebie jesteś niewoarygdnie okrutna jeżeli sama nie zmienisz myslenia o sobie nie licz że inni zmienią.

Gość Szarlott
18 minut temu, Gość lidi20 napisał:

a ile mialas lat? narodzila sie miedzy Wami namietnosc? ciesze sie serio ;* oby Ci sie ukladało

O ile dobrze pamiętam poznaliśmy się jakoś chwilę przed moimi 19 urodzinami; parą zostaliśmy jakiś czas później. 
I tak do teraz - więc jak widać, narodziła się. Po prostu im więcej rozmawialiśmy, tym bardziej mnie fascynował, potem się spotkaliśmy "w realu" (wtedy jeszcze mieszkaliśmy w dwóch różnych krajach) i...jakoś samo poszło 🙂 Razem już parę lat jesteśmy, za rok bierzemy ślub.
Dziękuję Ci pięknie i Tobie też wszystkiego dobrego!

16 minut temu, Gość dfd napisał:

nie przesadzaj,to tylko Twoje bzdurne wyobrażenie o sobie.Mówisz jak typowa osoba z ogromnymi zaburzeniami nt własnej samooceny.Brakujący towar,piata kategoria etc dziewczyno ty sama dla siebie jesteś niewoarygdnie okrutna jeżeli sama nie zmienisz myslenia o sobie nie licz że inni zmienią.

A co do wypowiedzi wyżej...oj, kompleksy potrafią uprzykrzyć życie. Sama przez to przechodziłam i nie powiem, baardzo ciężko było... Pomogła tylko zmiana nastawienia - no, w moim przypadku jeszcze otoczenia. 🙂 

Gość Aldik
24 minuty temu, Gość lidi20 napisał:

A co robisz w życiu?? Studiujesz, pracujesz?? Na pewno obracasz się miedzy ludźmi - jesli to zamknienta społeczność to może wybierz się na jakiś kurs, zapisz do koła naukowego?? (zależy co robisz na codzień)
Masz jakieś hobby?? 

Gość ALDIK ...UUUU

ZAMKNIĘTA, ja ... naucz się pisać!!!

Gość oczywiscie
Cytat

nigdy nie podobalam sie mezczyznom

Jakie to przykre, a ja sie podobałam zawsze, nawet teraz. A kiedy mialam 20 lat to już w ogóle latali za mną jak pokręceni. Cos z tobą musi być nie tak. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość oczywiscie napisał:

Jakie to przykre, a ja sie podobałam zawsze, nawet teraz. A kiedy mialam 20 lat to już w ogóle latali za mną jak pokręceni. Cos z tobą musi być nie tak. 

Ale ty głupia jesteś :classic_biggrin: i nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz.

Gość Gość
5 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

I taka wierząca niby. Ho ho.

Gość gość

Głupi to jest ktos kto wyzywa innych ludzi jak przedszkolak bo nie ma nic innego do powedzenia. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Głupi to jest ktos kto wyzywa innych ludzi jak przedszkolak bo nie ma nic innego do powedzenia. 

A kto tu kogoś wyzywa?

Gość Takiezycie

Moze masz pcos? Ja to mam i niestety problemy z cera, brak kobiecosci. Ale mozna miec inne objawy np nadmierne owlosienie albo po prostu niekobiecy wyglad male piersi albo tylko nadwage czy po prostu sianowate brzydkie rzadkie wlosy. Idz do gina na usg dowcipne i badanie hormonow estradiol i androgeny, tsh ft3 ft4 bo tarczyca tez szpeci przez niedoczynnosc ja man to i to pcos. Pomagaja mi na wyglad hormony tarczycy.obecnie nie biore pigulek bo jestem o ciazy i tradzik z twarzy znikanl ale jest ma ramionach i tylku

Brak plodnosci odpycha niestety.

cale zycie nastoletnie tak mialam az zaczelam brac pigulki diane zbrzydlam na nich ale potem bralam yasmin i wyladnialam poprawila sie cera zmniejszyl lojotok meski wyglad zlagodnial zagescily wlosy

nos seksowne ubrania ...enki spodnice a wiosna plaszcze maluj sie ukladaj wlosy zmien kolor - mysi odpycha, najlepszy jest blond pasemka lub rudy bo do czarnych to juz trzeba miec lagodne rysy cere..zadbaj by wlosy byly w miare zdrowe a nie siano. Jak masz rzadkie to lekko tapiruj.

niestety faceci to pustaki.

jak chcesz mozemy wymienic sie zdjeciami ja mam swoje przed i po zmianie

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A kto tu kogoś wyzywa?

Całkiem łatwo przeczytać kto kogo zaczął wyzywać. 

Gość gość

Ludzie wierzący na ogół nie używają takich chwytów jak podszywanie się pod kogoś przez posługiwanie się czymś  co na dana osobę wskazuje, bo podłość zwykle jest im obca, a przynajmniej powinna być, nie mają tez czelności zbierać danych żeby ich używać przeciwko innym, są prawi i pozytywni, dlatego też mają większe powodzenie u płci przeciwnej, jesli któraś narzeka na jego brak to niech przeanalizuje swoje postepowanie, bo jak jest przeżarta złem, nienawiścią i pretensjami do ludzi to też odpycha większość potencjalnych adoratorów. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Całkiem łatwo przeczytać kto kogo zaczął wyzywać. 

Głupota to nie wyzwisko, odniosłem się do wpisu który moim zdaniem jest wyjątkowo głupi i płytki, na dodatek nic nie wnosi do tematu.

Nie pomoże w żaden sposób osobie zakładającej temat, to tak jakbym napisał że za mną też latają i mam siurka 26cm, interesuje to kogoś ?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Głupota to nie wyzwisko, odniosłem się do wpisu który moim zdaniem jest wyjątkowo głupi i płytki, na dodatek nic nie wnosi do tematu.

Nie pomoże w żaden sposób osobie zakładającej temat, to tak jakbym napisał że za mną też latają i mam siurka 26cm, interesuje to kogoś ?

To kiełbasa albo Dragon. Zawsze te pierdy muszą wetknac dwa psychole.