Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To straszne

Marzena to trans

Polecane posty

Gość To straszne

Marzena lubi obciągać draże góralom a oni ją ciupagami ganiają. To zboczony trans uważajcie

Gość Gość
7 minut temu, Gość To straszne napisał:

Marzena lubi obciągać draże góralom a oni ją ciupagami ganiają. To zboczony trans uważajcie

Obciągać draże góralom 🤣

Gość gosc

A ty to glupia koorwa jesli nie wiesz co to trans

Gość Marzenka
11 minut temu, Gość To straszne napisał:

Jesteś jeeboka pierdooloony chooj nie człowiek piesi i ciol w jedem, smata szuka cen i pizzda. Wol sie na gybe chooj jeebanny, cweel i peedeerasta,  złodziej i kłomunista!!!!!! Ty se byk nawet ino nio wysnil taki baby jak jo!!! Ni dla psa kielbasa!!! A twojyo ciupaga  to bosz malynka! Co ty byk nia i ino koniczyne rombal!

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Marzenka napisał:

Jesteś jeeboka pierdooloony chooj nie człowiek piesi i ciol w jedem, smata szuka cen i pizzda. Wol sie na gybe chooj jeebanny, cweel i peedeerasta,  złodziej i kłomunista!!!!!! Ty se byk nawet ino nio wysnil taki baby jak jo!!! Ni dla psa kielbasa!!! A twojyo ciupaga  to bosz malynka! Co ty byk nia i ino koniczyne rombal!

Może przetlumaczę;

Wydaję mi się że, jest Pan bardzo miłym i poważnym mężczyzną. Bardzo przystojnym i elokwentnym. Mam ochotę Pana pocałować, cenię pańską uczciwość, męskość i patriotyzm! Wiem że nie mam u Pana wielkich szans ale odważylam się odpisać na Pański post, gdyż nie potrafię się oprzeć pańskiemu urokowi.

Pozdrawiam, Marzenka!

Gość Marzen daj se siana

Ciupaga może średnia. Ale mówi się że mały a wariat... mój pies kiełbasy nie ruszy syfu tam tyle co ciupag na Podhalu. On je tylko szyneczkę taką za 70 zł za kilogram. Oscypka też nie ruszy. Ale transa wyniucha nosem na odległość...taki z niego psi cwaniak. Merda ogonem jak szalony aż go gilgoczą jajka od tego machania.

Gość Gość
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Może przetlumaczę;

Wydaję mi się że, jest Pan bardzo miłym i poważnym mężczyzną. Bardzo przystojnym i elokwentnym. Mam ochotę Pana pocałować, cenię pańską uczciwość, męskość i patriotyzm! Wiem że nie mam u Pana wielkich szans ale odważylam się odpisać na Pański post, gdyż nie potrafię się oprzeć pańskiemu urokowi.

Pozdrawiam, Marzenka!

Piękne :)

Gość Każdy trans jest wulgarny

Gorszy niż pedały dwa  i gorszy niż kur.w.a w pracy w sobotę. Wali konia komu popadnie i rżnie się jak króliki w ruji. Maluje się jak koorewka i jest męska jak dziadka kalesony.

Gość Marzena wyjdź z cienia

Pokaż tu wszystkim zdjęcie tej swojej koniczyny. Czy ma to dwa płatki czy łodyżkę z dwoma pączkami. 

Gość Dziewczyna z Poronina
5 minut temu, Gość Marzen daj se siana napisał:

Ciupaga może średnia. Ale mówi się że mały a wariat... mój pies kiełbasy nie ruszy syfu tam tyle co ciupag na Podhalu. On je tylko szyneczkę taką za 70 zł za kilogram. Oscypka też nie ruszy. Ale transa wyniucha nosem na odległość...taki z niego psi cwaniak. Merda ogonem jak szalony aż go gilgoczą jajka od tego machania.

Ja Marzenki nie popieram, chyba jej nie polubiłam  😉 ale bardzo  proszę się nie wyśmiewać się  z naszych specjałów  😉 pozdrawiam serdecznie  😘