Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

zrobiam Ci herbaty z lodem listkiem mięty limonką odorbiną brązowego

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

wieczi nie kuma, że po drugiej stronie to ludzie, brok, leżaczek, wszyscy goście... to nie gra, przeprosiny wskazane, jak już sie uporasz ze sobą 🙂 

Zabawne. Ten mentorski ton haha. Cos jeszcze pragniesz mi przekazać? To napisz od razu bo szkoda miejsca zajmować w dyskusji szitem. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czyli żyje za kogoś? Dadzą. Jak trzeba to i tobie dadzą. Konska dawkę.

Tak. Chyba masz rację. Zajmujesz miejsce na ziemi jakiejś innej fajnej osobie. Jesz, pijesz i wydalasz i marnujesz swój czas tutaj na chore hejty i pogrążanie w przegrywizmie. Nie mam problemu z nadwagą jak ty więc mi końska dawka niepotrzebna. Z psychiką zresztą też nie. W przeciwieństwie do ciebie. Zacznij się leczyć. Niech tobie Lidka czy Artek coś wypiszą.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zabawne. Ten mentorski ton haha. Cos jeszcze pragniesz mi przekazać? To napisz od razu bo szkoda miejsca zajmować w dyskusji szitem. 

Przyganiał kocioł garnkowi. Do twojej prymitywnej napuszonej postawy typu "zjadłam wszystkie rozumy chociaż gunwo w gruncie rzeczy wiem" gościowi akurat daleko. Zresztą chyba zdajesz sobie sprawę że po twoich akcjach pedo/filskich i stalkerskich i pogróżkach nie jesteś niczyim autorytetem i stoisz w hierachii kultury i wiedzy niżej niż większość społeczeństwa? Więc co się dziwisz że każdy ciebie próbuje jakoś ogarnąć skoro już gnijesz latami na tych forach kobieto?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Tak. Chyba masz rację. Zajmujesz miejsce na ziemi jakiejś innej fajnej osobie. Jesz, pijesz i wydalasz i marnujesz swój czas tutaj na chore hejty i pogrążanie w przegrywizmie. Nie mam problemu z nadwagą jak ty więc mi końska dawka niepotrzebna. Z psychiką zresztą też nie. W przeciwieństwie do ciebie. Zacznij się leczyć. Niech tobie Lidka czy Artek coś wypiszą.

To twoi psychiatrzy że tak polecasz? Czy znowu masz jakąś psychoze?

Gość gość

to zależy od ciebie, czy chcesz, dlaczego znam odpowiedz? 🙂 

Gość Gość

Przyganiał kocioł garnkowi. Do twojej prymitywnej napuszonej postawy typu "zjadłam wszystkie rozumy chociaż gunwo w gruncie rzeczy wiem" gościowi akurat daleko. Zresztą chyba zdajesz sobie sprawę że po twoich akcjach pedo/filskich i stalkerskich i pogróżkach nie jesteś niczyim autorytetem i stoisz w hierachii kultury i wiedzy niżej niż większość społeczeństwa? Więc co się dziwisz że każdy ciebie próbuje jakoś ogarnąć skoro już gnijesz latami na tych forach kobieto?

Bawisz się w dobrodziejke? Haha. Żałosne. Ogarnij swoją dupe. Misja zbawienia mojej nie wychodzi. Beks.

Gość gość

To twoi psychiatrzy że tak polecasz? Czy znowu masz jakąś psychoze?

Znowu projekcja? To nie ja cierpię na urojenia. Wczoraj dałaś kolejny dowód na swoje zaburzenia w postrzeganiu rzeczywistości...Zresztą szkoda ryja strzępić bo dopóki nie zaczniesz brać leków to dyskusja z tobą jest bezcelowa. Będziesz tylko projektować na innych swoje zaburzenia i tak w kółko.

Gość Gość

Znowu projekcja? To nie ja cierpię na urojenia. Wczoraj dałaś kolejny dowód na swoje zaburzenia w postrzeganiu rzeczywistości...Zresztą szkoda ryja strzępić bo dopóki nie zaczniesz brać leków to dyskusja z tobą jest bezcelowa. Będziesz tylko projektować na innych swoje zaburzenia i tak w kółko.

To go zamknij zamiast szczekac? Zaprojektuje ci kaganiec na mordę. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bawisz się w dobrodziejke? Haha. Żałosne. Ogarnij swoją dupe. Misja zbawienia mojej nie wychodzi. Beks.

Oj Wieczi Wieczi. Znowu się tobie konkretnie pie/rdoli z kim piszesz. Ja się już tutaj w żadnego dobrodzieja nie bawię. Miałaś tutaj nieraz podanych wiele wyciągniętych rąk. Nawet po tak ohydnych akcjach jak ta z pogróżkami, pedo/filią czy życzeniem gwałtu czy choroby. Z żadnej okazji do ogarnięcia się i zadośćuczynienia nie skorzystałaś. Wystarczy. Moim skromnym zdaniem nadajesz się już tylko na śmietnik. 

Gość gość

To go zamknij zamiast szczekac? Zaprojektuje ci kaganiec na mordę. 

I znowu projekcja. To że ciebie stary zakuwał w kaganiec nie znaczy że to normalna metoda radzenia sobie z ludźmi którzy nas irytują. Choć tak między nami? Nie dziwię się chłopu. Ciężkostrawna jesteś.

Gość Gość

Twoje skromne zdanie o mnie walę. Robisz z siebie pośmiewisko. Nara.

Gość gość

Twoje skromne zdanie o mnie walę. Robisz z siebie pośmiewisko. Nara.

I znowu projektowanie na interlokutora własnych odczuć... Musisz sobą bardzo gardzić. Biedulko. No nara. Może lepiej nie strzęp ryja po próżnicy. Przecież wszyscy dobrze wiemy że i tak tu wrócisz. Tak jak to robisz od lat, spędzając życie samotnie i bez sensu na internetowych forach i żyjąc życiem innych ludzi. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

I znowu projektowanie na interlokutora własnych odczuć... Musisz sobą bardzo gardzić. Biedulko. No nara. Może lepiej nie strzęp ryja po próżnicy. Przecież wszyscy dobrze wiemy że i tak tu wrócisz. Tak jak to robisz od lat, spędzając życie samotnie i bez sensu na internetowych forach i żyjąc życiem innych ludzi. 

Oczywiście że wrócę. Gdy pójdziesz w ...u z tego tematu. Nara skierowane jest do twej monotematycznej i żenującej osoby. Jak zawsze .

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Oczywiście że wrócę. Gdy pójdziesz w ...u z tego tematu. Nara skierowane jest do twej monotematycznej i żenującej osoby. Jak zawsze .

Dziwne że tak monotematyczna i żenująca osoba doprowadza cię do takich spazmów i wywołuje w tobie takie gwałtowne reakcje. Żałosna jesteś. Przykre i śmieszne zarazem jest to że tego kompletnie nie zauważasz. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Naucz się interpunkcji jełopo albo wymień w końcu ten telefon łachmaniaro bo caps coś chyba nawala. Taki skutek kupowania ajfona z dziesiątej ręki. Buhahahahahahaa

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Ostatnio mało tygrys wieczorami 😞 

Bo wypièrdala 🥝🥄

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Henry się zakochał a matka dziewczyny mu głowę sciela 😞

I bardzo dobrze ktokolwiek to jest. Broken zawsze spiērdala gdy się zaczyna inba. Przylazi do ciebie tylko gdy jej się nudzi. Gdy ma niedobór uwagi. Jesteś frajerem. 

Gość gość
14 minut temu, Leżaczek napisał:

Koniec 😩

co za koniec? lezaczek wygrał? 🙂 

2 godziny temu, Leżaczek napisał:

2 godziny temu, brokentiger87 napisał: a co to się stało Leżaczkowi X tygrys taki piękny dzisiaj 😱

:classic_blush: daj spokój, wygodny Leżaczku