Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatum

Negatywne testy ciążowe 2tyg po stosunku. Brak okresu.

Polecane posty

Gość Fatum

Cierpię na pcos. Ale mam już jedno dziecko. W połowie cyklu (generalnie 32dni) obserwuję sluz owulacyjny (jak białko jajka). 

Stosunek zabezpieczeń prezerwatywa odbyłam 2 tygodnie temu, dzień lub dwa po owulacji. Okres spóźnia się 3 dzień. Dziś zrobiłam z porannego moczu dwa testy ciążowe-  wcześnie wygrywający oraz clearblue digital, gdzie wynik wyswietla się jako tekst. Obydwa negatywne. Czy są miarodajne? Mogą klamac na tym etapie?

Mam bole brzucha od kilu dni, jak przed okresem.  Do tego lepki śluz podbarwiony krwią już trzeci dzień. Innych objawów brak. Czytalam o płaceniu implntacyjnym,  ale żeby wystapilo literalnie w dzien spodziewanej miesiaczki? I zeby bolal brzuch? I zeby trwalo 3 dobę a testy różnych firm negatywne? 

Mieszkam w uk. Tutaj bety nie robią od ręki. W ciąży być nie chcę. Poziom stresu level hard. Pozostalo czekanie? Czy mogę liczyć na to, ze te testy jednak są ok q moj okres zwariowal przez pcos (odstawilam tabletki hormonalne w zeszlym roku. Nie mogę stosowac hormonow).