Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Odwrócone płcie

Polecane posty

Gość Gość

Zastanawiał się ktoś kiedyś jak by wyglądał świat gdyby to kobiety były większe, cięższe, przewyższałyby siła fizyczna mężczyzn? Gdyby przeciętni mężczyźni sięgali kobiecie do pępka a najwyżsi najwyżej do cycka? Drastyczna zmiana w stylu - przeciętna kobieta ma od teraz 190-195 cmwzrostu i 90 kg wagi a facet 150-160 i 45-50kg.

Trochę jak u pająków ;p... Wtedy facet w ogóle nie miałby już nic do gadania. Może gdzieś tam w alternatywnej rzeczywistości tak jest, jednak wolę znany porządek :)

Gość Gość
3 minuty temu, Nenesh napisał:

Trochę jak u pająków ;p... Wtedy facet w ogóle nie miałby już nic do gadania. Może gdzieś tam w alternatywnej rzeczywistości tak jest, jednak wolę znany porządek 🙂

Haha dlaczego nie miałby nic do gadania? 😄

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Haha dlaczego nie miałby nic do gadania? 😄

Wydaje mi się, że kobiety, mając przewagę siły, a przez to i możliwości, nie byłyby tak ustępliwe wobec facetów, jak ci są obecnie wobec kobiet.. W sumie przerażająca wizja, jakby tak głębiej pomyśleć ;p Nie, nieee, jest dobrze, jak jest ;p

Gość Gość
3 minuty temu, Nenesh napisał:

Wydaje mi się, że kobiety, mając przewagę siły, a przez to i możliwości, nie byłyby tak ustępliwe wobec facetów, jak ci są obecnie wobec kobiet.. W sumie przerażająca wizja, jakby tak głębiej pomyśleć 😜 Nie, nieee, jest dobrze, jak jest 😜

Dla mnie jako faceta jest też przerażające ale jednocześnie dość ekscytujące 😄

A to co byś w takiej sytuacji zrobił /zrobiła? 

Gość Gość

Hm, szkoda, myślałem że jeszcze odpiszesz 😞

Gość Random

Ja jako facet też się zgodzę z tym, że kobiety mając przewagę siły, nie cackałyby się z facetami tak jak to my robimy teraz z kobietami. To po prostu leży w naturze kobiet. 

Gość Nikt9952

A ja to bym wtedy zmuszał kobietę żeby za mnie wszystko nosiła! W końcu taka duża i silna kobieta, a ja taki mały i slaby-niech ona nosi 😄