Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet

Fajnych kobiet jak na lekarstwo

Polecane posty

10 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Część na pewno 🙂

Pewnie tak, ale jest też taka część która uważa siebie za niewiadomo kogo, a tak naprawdę są nic niewarci

Gość Taka
11 minut temu, Lena_m_30 napisał:

I w dodatku bardzo skromny 😛

Jeszcze nigdy nie spotkałam się z ty, żeby brzydki facet nazwał siebie brzydkim. Naprawdę. Brzydcy zazwyczaj nazywają siebie przeciętnymi, a niektórzy wręcz sądzą ze są przystojni. Tak naprawdę przystojnych mężczyzn jest garstka. Przeciętnych również nie ma dużo. Sporo jest brzydali. Dla odróżnienia... Ładne, lecz nieidealne kobiety często nazywają siebie brzydkimi. A brzydkich kobiet tak naprawdę jest malutka garstka. 

6 minut temu, Gość Taka napisał:

Jeszcze nigdy nie spotkałam się z ty, żeby brzydki facet nazwał siebie brzydkim. Naprawdę. Brzydcy zazwyczaj nazywają siebie przeciętnymi, a niektórzy wręcz sądzą ze są przystojni. Tak naprawdę przystojnych mężczyzn jest garstka. Przeciętnych również nie ma dużo. Sporo jest brzydali. Dla odróżnienia... Ładne, lecz nieidealne kobiety często nazywają siebie brzydkimi. A brzydkich kobiet tak naprawdę jest malutka garstka. 

Bo kobiety są mało pewne siebie i mają za dużo kompleksów... a faceci chyba często w lustro nie patrzą 😄

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Fajny facet napisał:

Ja jestem bardzo fajny taką przypadłość że fajnych facetów jest więcej niż fajnych kobiety trafić na fajną kobietę to naprawdę ciężka sprawa Widzę wiele kobiet które są ładne ale które są nie Fajne i są zajęte Bo jest mniej t kobiet a więcej facetów

Hehe dobre chyba na odwrót! Fajnych kobiet jest znacznie więcej niż fajnych facetów, chyba każda kobieta się ze mną zgodzi. 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Taka napisał:

Dokładnie! 

Gość Ouu

Ouu

Gość Fajny facet
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Hehe dobre chyba na odwrót! Fajnych kobiet jest znacznie więcej niż fajnych facetów, chyba każda kobieta się ze mną zgodzi. 

Ja naprawdę jestem bardzo bardzo ładne Mam śliczną wręcz chłopięcą buźkę którą codziennie trenuje kremem i pielęgnuje maseczkami mówią mi ludzie że pomimo 30 lat wciąż wyglądam na 20 jestem nie tylko Śliczny ale także bardzo fajny komentarz z lustrem i jest bardzo niesmaczne codziennie Patrzę w lustro i mam o sobie normalną opinie jestem ze sobą szczery a widzę jak ludzie na mnie patrzył i jak kobiety na mnie reagują niestety nie mogę zgodzić się z tym że fajnych kobiet jest więcej większość kobiet to łajzy W moim otoczeniu w małej miejscowości właściwie małym miasteczku Jest dużo kobiet ze średnim wykształceniem a te z wyższym pracuję w mało płatnych pracach jakich urzędach mają się za Bóg wie kogo a w istocie są puste i nieciekawa mało jest fajnych kobiet w ogóle kobiet jest znacznie znacznie znacznie mniej stąd ten problem na jedną kobietę przypada kilku facetów i to jest lipa stąd kobiety zrobiły się takie naburmuszone dente bo mają ciągle jakieś kandydatów

Gość Nie fajna
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Fajna, ładna i inteligentna kobieta to marzenie większości mężczyzn. Niektórym szczęśliwie to marzenie spełnia się.

Żeby mieć inteligentną kobietę samemu trzeba być inteligentnym i to bardzo. Być fajnym to uogolniajac znaczy mieć sensowny system wartości, być wolnym od słabych cech jak zawiść, zazdrość, przesadnie parcie na "mieć". I najważniejszą moim.zdaniem cechą "fajności"jest życzliwość. Inteligentna kobieta zapewne będzie chciała partnera o tych samych cechach. 

Gość Gość ja

Całe życie byłam uważana zarówno przez kobiety jak i mężczyzn za ładną. Niestety faceci bali się mnie a kobiety, które mnie nie znały uwazaly za wredna. Nigdy nikomu nie udawadnialam że się mylą. Ciężko mi było poznać fajnego faceta. Miałam " popyt" szczególnie u zonatych. Niestety. Kobiety często zazdroscily mi wyglądu, choc ja miałam całe życie i mam do dzisiaj wiele kompleksów z powodu wyglądu. Minęło wiele lat,  mam męża, który niestety nie potrafi docenić tego co ma. I gdzie Ci fajni mężczyźni?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Taka napisał:

Chyba jest na odwrót. Często to brzydkie kobiety uważają że są przeciętne a niektóre myślą że są ładne. Przystojni którzy nie są idealni często są nazywani przez kobiety brzydalami bo nie wyglądają jak z telenoweli brazylijskiej. 

Gość gość

Taka jedna to kolejna hipokrytka która żali się że faceci lecą na wygląd a sama biega za przystojniakami i odrzuca przecietniaków.

Gość gość

Znam taką laskę ma nadwage a marzy się jej model z oceną 10/10

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Kobieta napisał:

No widzisz. Ja jestem inteligentna, mam zainteresowania, można ze mna porozmawiać na wiele tematów... Pracuje, zarabiam na siebie. Chcę się rozwijać. Niestety mam 10 kg nadwagi, choć chodzę regularnie na siłownię... Natury jednak nie przeskocze. I tai zredukowalam wagę z 30 kg otyłości, do której doprowadzili mnie 'kochani' rodzice. Heh, jednak kogo to obchodzi?  Każdy chciałby kobiete z moim charakterem a wyglądem modelki. Niestety, ideałów nie ma. Ja tez bym chciała przystojnego, z dużym portfelem i czlonkiem... Z poczuciem humoru i szarmanckiego. 

Na 100% wina leży gdzieś indziej niż w tych 10 kg.  A zdanie że każdy chciałby kobiete z takim.charakterem....zejdź na ziemię.

Gość pravda
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Zagranicą może i tak, ale w Polsce nie. Same wredne baby, które reagują złością, na każdą próbę zagadania do nich.

Gość szkoda gadać
53 minuty temu, Gość Nie fajna napisał:

Żeby mieć inteligentną kobietę samemu trzeba być inteligentnym i to bardzo. Być fajnym to uogolniajac znaczy mieć sensowny system wartości, być wolnym od słabych cech jak zawiść, zazdrość, przesadnie parcie na "mieć". I najważniejszą moim.zdaniem cechą "fajności"jest życzliwość. Inteligentna kobieta zapewne będzie chciała partnera o tych samych cechach. 

Mam te wszystkie cechy, a żadna mnie nie chce.

Gość Ona
6 godzin temu, Gość szkoda gadać napisał:

Mądra kobieta to najlepsze, co może spotkać mądrego mężczyznę.

Mądrego poznajesz po tym, że mądrze gada; )

Polać temu Panu! 

3 minuty temu, Gość pravda napisał:

Zagranicą może i tak, ale w Polsce nie. Same wredne baby, które reagują złością, na każdą próbę zagadania do nich.

Nie przesadzaj. Są zarówno fajne, wolne kobiety jak i fajni, wolni mężczyzny..kwestia tylko tego żeby na siebie trafić  🙂

5 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Mam te wszystkie cechy, a żadna mnie nie chce.

A próbujesz kogos znaleźć? Od samego narzekania nic się nie zmieni 

Gość Nie fajna
11 minut temu, Gość gość napisał:

Znam taką laskę ma nadwage a marzy się jej model z oceną 10/10

Bosz dzieci! Te wasze oceny, ta punktacja to jest jakieś zdziczenie i mentalność z burdelu i koniec końców tak będzie można podsumować wasze życie ( jeśli nie pojedziecie po rozum do głowy). Żadnego szacunku ani do siebie ani do innych.

Gość szkoda gadać
27 minut temu, Lena_m_30 napisał:

Nie przesadzaj. Są zarówno fajne, wolne kobiety jak i fajni, wolni mężczyzny..kwestia tylko tego żeby na siebie trafić  🙂

Tylko jak to zrobić? 🙂

26 minut temu, Lena_m_30 napisał:

A próbujesz kogos znaleźć? Od samego narzekania nic się nie zmieni 

Cały czas.

6 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Tylko jak to zrobić? 🙂

Cały czas.

Tego jak znaleźć drugą pasująca osobę to sama nie wiem 😉

Gość Gośka
8 godzin temu, Lena_m_30 napisał:

Trzeba poznawać dużo ludzi

1 godzinę temu, Gość Gośka napisał:

To prawda, wtedy są większe szanse, że się pozna kogoś z kim się bedzie nadawało na takich samych falach 

22 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

No widzisz. Ja jestem inteligentna, mam zainteresowania, można ze mna porozmawiać na wiele tematów... Pracuje, zarabiam na siebie. Chcę się rozwijać. Niestety mam 10 kg nadwagi, choć chodzę regularnie na siłownię... Natury jednak nie przeskocze. I tai zredukowalam wagę z 30 kg otyłości, do której doprowadzili mnie 'kochani' rodzice. Heh, jednak kogo to obchodzi?  Każdy chciałby kobiete z moim charakterem a wyglądem modelki. Niestety, ideałów nie ma. Ja tez bym chciała przystojnego, z dużym portfelem i czlonkiem... Z poczuciem humoru i szarmanckiego. 

😂 Fajnie napisane! Dziesięć kilogramów to pikuś. Zamiast siłowni polecam...łóżko, znaczy to tego...no wiesz😎

9 godzin temu, Lena_m_30 napisał:

Właśnie. O wszystkim decyduje przypadek lub efekt motyla.

Gość idwy

no ale tak to juz jest

Gość introwertyk z wyboru ludzi
4 godziny temu, Gość Gośka napisał:

A jak poznawać dużo ludzi?

Gość gość
19 minut temu, Gość introwertyk z wyboru ludzi napisał:

A jak poznawać dużo ludzi?

Wyłączyć komputer, odłożyć komórkę i wyjść z domu.

Gość introwertyk z wyboru ludzi
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wyłączyć komputer, odłożyć komórkę i wyjść z domu.

Robię to cały czas, nic to nie daje.

Gość Fajny facet
20 godzin temu, Lena_m_30 napisał:

I w dodatku bardzo skromny 😛

Mówię o sobie prawdę kłamać nie potrafię