Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet

Fajnych kobiet jak na lekarstwo

Polecane posty

Gość Gość1991
9 godzin temu, Endriu Domyslny napisał:

Właśnie. O wszystkim decyduje przypadek lub efekt motyla.

Zgadzam się z tobą. To kwestia przypadku,ale też intuicji. Przez kilka lat szukałem  partnerki. Byłem w wieku 20 +. Miałem różne incydenty  z dziewczynami. Szczegóły sobie odpuszczę gdyż książki nie piszę. Pod koniec tego okresu poszukiwań, poznałem fajną blondynkę. Była wesoła. Taka dusza towarzystwa. Miała bardzo zgrabne długie nogi. Prawie się w niej zakochałem. Byłem nią oczarowany. Gdy byliśmy z sobą sam na sam, miałem okazję ją pocałować, ale tego nie zrobiłem mimo tego, że miałem na to ochotę. Nie potrafię tego wyjaśnić. Coś mnie tknęło. Gdybym ją pocałował,zostalibyśmy parą. Potem dużo o tym myślałem. Przecież byłem wciąż singlem, a mógłem już mieć moją wymarzoną dziewczynę. Kilka miesięcy później poznałem dziewczynę jak z bajki. Stworzyliśmy związek. Wtedy już nie żałowałem, że tamtego letniego wieczoru nie pocałowałem blondyny. Gdybym to zrobił nie spotkałbym dziewczyny, która okazała się miłością mojego życia. 

Gość gość
Dnia 29.07.2019 o 11:09, Gość Taka napisał:

Fajny mężczyzna jest wysoki, wyrzezbiony i ma 20 cm w rozporku. Zatem 99% polakow nie jest fajnych. 

bezsensowne frustracje grubaski

Gość gość
21 godzin temu, Gość Taka napisał:

Jeszcze nigdy nie spotkałam się z ty, żeby brzydki facet nazwał siebie brzydkim. Naprawdę. Brzydcy zazwyczaj nazywają siebie przeciętnymi, a niektórzy wręcz sądzą ze są przystojni. Tak naprawdę przystojnych mężczyzn jest garstka. Przeciętnych również nie ma dużo. Sporo jest brzydali. Dla odróżnienia... Ładne, lecz nieidealne kobiety często nazywają siebie brzydkimi. A brzydkich kobiet tak naprawdę jest malutka garstka. 

brednie

7 minut temu, Gość Gość1991 napisał:

Zgadzam się z tobą.

Dlatego od czterech lat jestem singlem. Napiszę bzdurę, ale wierzę w "przeznaczenie". Ta wiara jest na równi silna z wiarą w Boga☺ Idio/tycznie to zabrzmiało, ale tak jest. Warto czekać☺ Pozdrawiam i [trochę] zazdroszczę. Ja tej drugiej połówki chyba jeszcze nie spotkałem☺

Gość gość
20 godzin temu, Gość Gość ja napisał:

Całe życie byłam uważana zarówno przez kobiety jak i mężczyzn za ładną. Niestety faceci bali się mnie a kobiety, które mnie nie znały uwazaly za wredna. Nigdy nikomu nie udawadnialam że się mylą. Ciężko mi było poznać fajnego faceta. Miałam " popyt" szczególnie u zonatych. Niestety. Kobiety często zazdroscily mi wyglądu, choc ja miałam całe życie i mam do dzisiaj wiele kompleksów z powodu wyglądu. Minęło wiele lat,  mam męża, który niestety nie potrafi docenić tego co ma. I gdzie Ci fajni mężczyźni?

Trzeba było sobie samej wybrać faceta, poderwać takiego jaki ci pasował.

Gość Ha HH
4 godziny temu, Gość Fajny facet napisał:

Mówię o sobie prawdę kłamać nie potrafię

Ha ha ha ha