Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastka

Przyjaciółka chce mi odbić faceta

Polecane posty

Gość Nastka

Hej wszystkim powiedzcie mi co mam robić jak to rozumieć. Jesteśmy na wakacjach nad morzem a moja przyjaciółka cały czas klei się do mojego faceta. Mam już tego widoku na prawdę dość. Czeka aby na moment kiedy gdzieś pójdę i zostanie z nim sam na sam wtedy się już nie hamuje próbuje jakoś do niego zagadać, ale na szczęście on nie należy do takich , którzy lecą na inne. Przez nią już nie raz się pokłóciliśmy. Taki wyjazd po prostu. Wakacje zamieniły się w piekło co o tym myślicie ? 

Gość Gość

To niezła z niej przyjaciółka. 

Gość Nastka

Nie spodziewałam się po niej że należy do takich :( jestem załamana 

Gość Przyjaciółka???

A po co ta przyjaciółka na Waszym wspólnym wyjeździe i bez chłopaka? Podświadomie liczysz na trójkącik?Sama stwarzasz okazje a później masz pretensje. A gdzie chłopak przyjaciółki? To nie jest przyjaciółka, jest zazdrosna, że masz faceta i próbuje Was rozdzielić, żebyś też była sama. Może zajmij się swoim życiem a nie pseudoprzyjaciółką . Masz chłopaka to pielęgnuj związek i uczucie, skoro się przez nią kłócicie, widocznie nie jest warta Twojej przyjaźni. Zakończ to jak najszybciej. 

Gość Gość

A może ma ochotę na trójkąt?

Gość gosc

A może Twój facet ma cosik do Twojej "przyjaciółki" i oboje głupich udają a Ty nic nie wiesz

Gość Nastka

Ona nie dawno rostala się ze swoim chłopakiem. Chciałam jej pomóc poprawić jakoś humor :( po rozstaniu była strasznie przybita. Nie będzie żadnych trójkątów , ale nie myślałam nigdy że będzie tak leciała na mojego ukochanego. Nie obchodzę jej ja. Bezczelnie cały czas flirtuje z nim przynajmniej próbuje to robić , ale on ją zlewa na szczęście

Gość Gość
15 minut temu, Gość Nastka napisał:

na szczęście on nie należy do takich , którzy lecą na inne. 

Kwestia czasu, radzę unikać wspólnych spotkań bo w końcu twój facet skorzysta z okazji.

Gość Zboczona Fredka
11 minut temu, Gość Gość napisał:

A może ma ochotę na trójkąt?

No i co w tym dziwnego? 

Gość Nastka

Nie chce trójkątów on nie lubi tego rodzaju zabaw . Był ze mną szczery powiedział mi jak ta się do niego przestawiała gdy wyszłam do łazienki pod prysznic. Ona myśli że on mi tego nie powie ? Tracę wiarę w ludzi powoli 

Jeżeli cię kocha to poniekąd nie masz czym się martwić. Gorzej jak po drinkujecie a wiadomo ludzie po Alko robią głupie rzeczy których później żałują... 

Gość Nie pomożesz jej

Powiedział Tobie, żebyś nie miala do Niego pretensji jak by coś między nimi zaszło. Dlatego wykop ją z Twojego życia. To nie jest przyjaciółka.

Gość Blanka

Powiedz jej żeby się pakowała i tyle i kończ tą znajomość przecież to nawet nie jest koleżanka twoja skoro tak się zachowuje mówie ci powiedz jej żeby się pakowała jak nie ma kasy dajcie jej na jakiś hostel czy coś 

Przecież tak to się zaczyna niby niewinnie zalotnie do twojego faceta a potem ciebie nie będzie przez chwilę a ona wskoczy na niego nago i co potem sobie pomyślisz jak zobaczysz że naga koleżanka leży na twoim facecie z samego rana 

Uważaj kobieto lepiej bo takie nie mają oporów wejdą pod prysznic facetowi 

Szacunek dla twojego faceta że jest wierny i zlewa no ale co zrobisz jak zobaczysz go w dwuznacznej sytuacji wiadomo że on powie że to ona zrobiła no ale sam fakt  ona wyczuje moment jak on będzie nago i wszystko się może zdarzyć ... 

Pozdrawiam Kochana 😉 z takimi parszywymi wywłokami nie ma co się użerać kończysz znajomość i niech się pakuje jak jesteście nad morzem to miejsca do spania nie zabraknie rzuć jej 200 złotych jak kasy nie ma i niech się zawija i szuka jakiego wolnego faceta nad morzem a nie bierze się za zajętego 

58 minut temu, Gość Nastka napisał:

Przyjaciółka chce mi odbić faceta

Przyjaciółka, która dobiera się do zajętego faceta nie jest 'przyjaciółką', jest konkurencją. Jakkolwiek...

58 minut temu, Gość Nastka napisał:

[...] Przez nią już nie raz się pokłóciliśmy. [...[

...jeśli pokażesz się od strony zazdrosnej i roszczeniowej, będziesz reagować emocjonalnie, możesz przypadkiem ułatwić jej zadanie. Pamiętaj, że nie utrzymasz faceta przy sobie na siłę, jeśli będzie chciał 'skoczyć w bok', zrobi to, jeśli nie z tą, to z inną kobietą. Najlepiej jest nabrać nieco dystansu, tym bardziej, że Twój facet szczerze Cię o wszystkim informuje, więc możecie stanowić wspólny front. I albo przeczekać, albo na spokojnie wraz z partnerem porozmawiać z 'przyjaciółką', w razie konieczności oznajmiając jej że Wasze wspólne wakacje właśnie się zakończyły i prosicie, by zostawiła Was samych. Ciesz się wyjazdem i nie pozwól sobie zepsuć humoru. Poszukaj pozytywów - np. jeśli 'przyjaciółka' potrafi flirtować, można się przy okazji czegoś od niej nauczyć.

Gość Nastka

Podziękujemy jej za te wakacje niech się wynosi. Mamy oboje już dość. Staram się  nie być emocjonalna ale jak widzę jej zachowanie to trudno mi nie wpaść w szał. Co chwile mi mówi , ze jesteśmy sobie takie bliskie a po chwili flirtuje z nim. Całkowity mętlik w głowie już mam 

Gość Gosc

Moze masz to szczescie, ze masz chlopaka kochajacego, dla ktorego wiernosc jest w zwiazku wazna. Nie ma co udawac ze sie nie widzi problemu, bo on uczciwie Ci mowi co i jak, a Ty swoja obojetnoscia dajesz mu sygnal, ze Ci nie zalezy. Kiedys najlepszy przyjaciel mojego tez do mnie zarywal. Nie tylko powiedzialam mu, ze nie podoba mi sie to zachowanie, ale poskarzylam sie swojemu chlopakowi. On z tym nic nie zrobil, bo przeciez to niemozliwe, ze jego najlepszy przyjaciel by do mnie podbijal. Zazdrosc w wywazonej ilosci jest niezbedna i swiadczy ze Ci zalezy. Nie ma co brac tego na przeczekanie i udawac ze nie ma problemu. Jak ja przylapiesz, zapytaj wprost co ona odpier**la. Zachowaj spokoj, ale najlepiej, zebyscie razem powiedzieli jej, ze to co robi to zwykle chamstwo i nie ma przyzwolenia na takie zachowanie. Fajnie, jakby taka dyskusja przebiegla w miare spokojnie, bo inaczej wspolne wakacje beda prawdziwym horrorem. Albo przeprosi i przestanie, albo koniec wspolnego urlopu. Osobiscie po powrocie zerwalabym kontakt, bez sentymentow. Prawdziwa przyjaciolka nigdy by czegos takiego nie zrobila.

Gość Blanka

Nastka dokładnie tak kop w dupę  dla tej wywłoki bez moralnych zasad i radujcie się wakacjami 🙂 Miłego  Kochana

U mnie sytuacja jest zupełnie odwrotna. Mój przyjaciel od pewnego czasu przy każdym spotkaniu mnie adoruje - przytula, całuje w czoło, w policzek, ostatnio parę razy zdarzyło się w usta... Oboje mamy stałych partnerów. Już kilkukrotnie miałam z tego powodu poważne rozmowy z moim facetem, natomiast jego żona zdaje się tego nie widzieć... Najgorszym faktem jest to, że mnie ciężko się od niego odwrócić, bo ciągnie mnie do niego także...

Gość Nastka

Jak tylko wrócimy do domu nie chce jej już widzieć a jeszcze dzisiaj uzgodniliśmy ze jej przepowiemy. Dziękuje wam kochani za pomoc i słowa otuchy 

Gość Nastka

Marianka 1907 musisz się zastanowić kto dla ciebie jest najważniejszy, żebyś nie zraniła jednego z nich bo to nie będzie fair wobec twojego chłopaka. Ja właśnie nie wiem jak bym zareagowała na taką sytuacje , ale życzę ci powodzenia w rozwiązaniu tego bo może być trudne 

4 minuty temu, Gość Nastka napisał:

Marianka 1907 musisz się zastanowić kto dla ciebie jest najważniejszy, żebyś nie zraniła jednego z nich bo to nie będzie fair wobec twojego chłopaka. Ja właśnie nie wiem jak bym zareagowała na taką sytuacje , ale życzę ci powodzenia w rozwiązaniu tego bo może być trudne 

W tym momencie to jest już bardzo trudne... Mojego faceta kocham, mamy wspólne plany i sporo już razem przeszliśmy, ale też nie umiem udawać że jestem obojętna względem przyjaciela... Wiele osób pewnie potępi mnie za to co pisze, ale każdy kto znalazłby się w podobnej sytuacji wiedziałby o czym mówię i że nie jest to tak oczywiste jak się wydaje

Gość gosc
8 minut temu, marianka1907 napisał:

W tym momencie to jest już bardzo trudne... Mojego faceta kocham, mamy wspólne plany i sporo już razem przeszliśmy, ale też nie umiem udawać że jestem obojętna względem przyjaciela... Wiele osób pewnie potępi mnie za to co pisze, ale każdy kto znalazłby się w podobnej sytuacji wiedziałby o czym mówię i że nie jest to tak oczywiste jak się wydaje

A tego przyjaciela od kiedy znasz? Razem pracujecie?

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

A tego przyjaciela od kiedy znasz? Razem pracujecie?

Od ponad 3 lat, kiedyś pracowaliśmy w jednej firmie, ale dzisiaj już nie

Gość gosc
1 minutę temu, marianka1907 napisał:

Od ponad 3 lat, kiedyś pracowaliśmy w jednej firmie, ale dzisiaj już nie

Raczej swojego faceta nie kochasz skoro masz takie dylematy

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Raczej swojego faceta nie kochasz skoro masz takie dylematy

Kocham, nie dałabym sobie rady, gdybyśmy się rozstali... Bardzo przeżywam kiedy myślę co on może czuć. Ale pogmatwane to wszystko strasznie się zrobiło

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Nastka napisał:

Ona nie dawno rostala się ze swoim chłopakiem. Chciałam jej pomóc poprawić jakoś humor 😞 po rozstaniu była strasznie przybita. Nie będzie żadnych trójkątów , ale nie myślałam nigdy że będzie tak leciała na mojego ukochanego. Nie obchodzę jej ja. Bezczelnie cały czas flirtuje z nim przynajmniej próbuje to robić , ale on ją zlewa na szczęście

Po wyjeździe urwij znią kontakt. Ona nie jest warta Twojej przjazni. Tak często wygląda ,,przyjaźń" miedzy kobietami... Wszystko jest ok do czasu gdy obie jestescie singielkami. Dobrze ze Twój facet ja zlewa. W jaki sposób filrtuje? Próbuje tez go dotykać?