Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela34

marzę o romansie...

Polecane posty

Gość Ela34

Jak to się dzieje ,że pomimo wieloletniego związku marzy mi się romans z innym młodszym mężczyzną.Czy to normalne?Mam 38 lat i chyba kryzys wieku średniego.

35 minut temu, Gość Ela34 napisał:

Jak to się dzieje ,że pomimo wieloletniego związku marzy mi się romans z innym młodszym mężczyzną.Czy to normalne?Mam 38 lat i chyba kryzys wieku średniego.

Zostaw swojego faceta i sobie romansuj z kim będziesz chciała, proste :)

Gość Gość
45 minut temu, Gość Ela34 napisał:

Jeżeli kochasz partnera z którym jesteś to nie jest to normalne. 

Gość gość

Jeśli masz ślub kościelny, to nie waż się obrzydliwa babo!

Gość gość

Nie, to nie jest normalne. Ktoś, kto kogoś kocha, nigdy nie pomyśli o zdradzie. To jest wręcz niemożliwe. Nie masz w sobie żadnej miłości do tego człowieka. 

Twoja imienniczka, która całkowicie inna niż ty. 

Gość gość

Więc dla jego dobra go zostaw i idź się bździj. Mam nadzieję, że nie masz z tym człowiekiem ślubu.

Gość gość

Ela Eli nie równa. A więc imię nic nie mówi o człowieku, tutaj to widać. Jedna ma zasady, a druga zdzira. I cóż poradzić? Nie ma reguły. 

Gość Gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

Ela Eli nie równa. A więc imię nic nie mówi o człowieku, tutaj to widać. Jedna ma zasady, a druga zdzira. I cóż poradzić? Nie ma reguły. 

Spokojnie wszyscy. Ela ma taką fantazje. Nie pisa£anic że ma już jakiegoś na oku czy zdradza swojego faceta. Równie dobrze może nigdy tego niezrobić.

Gość gość

Mogę kogoś kochać, ale nic nie zrobię, bo mi nie wolno. Więc nie marzę, w przeciwieństwie do pseudoautorki. Jedna sposobność i poleci jak ćma, bo marzy, a więc silnie tego pragnie. I proszę mi nie wmawiać, że tego nie zrobi, bo zrobi jak tylko jakiś wyciągnie łapy. W życiu trzeba mieć jakieś ograniczenia i zasady! Od myśli się zaczyna, jedna sposobność i będzie czyn. 

Gość gość

romanse sprawiają że kobieta odżywa !  wiec  szalej na całego a na meza nie patrz

Gość L o q
2 godziny temu, Gość Ela34 napisał:

Mnie to nie obchodzi co ty robiasz ?  Takie publiczne  odkrywanie siebie , przyzwolenie  by inni wchodzili ci z butami w życie, dla mnie to oznaka słabości. Masz parcie na szkło.

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

romanse sprawiają że kobieta odżywa !  wiec  szalej na całego a na meza nie patrz

nie słuchaj diabła