Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski facet skazany na samotność

Polecane posty

Gość gość

Mam przesrane 

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić z niskim wzrostem przez to nie mam powodzenia u płci pięknej 

Gość gość

Czuję się cholernie niski jak karzeł 

Gość cvcvcv

karły mają duze powodzenie 

Oglądałeś grę o tron ?

Gość gość

Nie i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to 

Gość gość

185 cm wzrostu i było by zajebiscie 

Gość Gosc

A ile masz?

Gość gość

183 m

Gość gość

Wszędzie jak idę ulicą mężczyźni są więksi ode mnie o pół głowy mają po 190 + i mają super dziewczyny a ja zero

Gość gość

I to jest spowodowane wzrostem niestety bo dzisiaj mamy czasy gdzie możemy wszyscy dobrze wyglądać i wszystko zmienić ale tu pod tym względem mam przesrane 

Gość gość

Zawsze chciałem moim marzeniem było urosnąć równo do 194 m i wyrywać laski a tak mogę się pocałować 

Gość Mart

Słuchaj, ja mam np. 170 cm i to że masz 183 cm jest już dla mnie atrakcyjne, myślę że po prostu możesz szukać dziewczyny nie wiadomo jakiej 😊 I nie mówię tego złośliwie 😉 Poza tym fakt, że mówisz że jesteś niski a uwierz mi, nie jesteś, sprawia że jesteś mniej atrakcyjny dla kobiet bo nie masz pewności siebie a jest ona ważna 😊

Gość Ona

Ja wole niższych, lepiej tańczą i w ogóle są żwawsi, lepiej się ruszają 😉Wysocy to kłody. 

Gość gość

podobają mi się kobiety 170 do 172 ale niestety nie zwracają na mnie uwagi boję się że jestem za niski do niej i powie mi że chce faceta 190 +    a ja też dużo nie ważę ale za to ćwiczę i biegam i siłownia ale nic to nie daje 

Gość gość

Może jest to spowodowane moją wagą nie wiem może za chudy ale nie chce znowu mieć źle bmi

Gość Mart

Jak mówiłam, mam 170 cm i ważę ok. 80 kg, więc nie jestem szczupłą dziewczyną a mimo to mam powodzenie i myślę że to po prostu dzięki tej pewności siebie 😊 Skoro ćwiczysz, zdrowo się odżywiasz, biegasz i jesteś szczupły to myślę, że nie jest to złe, pomysł że może podobasz się jakiejś dziewczynie ale ona może uważać, że nie jest w twojej lidze bo jesteś przystojny 😉

Gość Milusinska

Ja mam 173cm a mój mąż 168, mamy dwójkę wspaniałych dzieci i jesteśmy szczęśliwi. Musisz poczekać na tą jedyną która cię pokocha takim jakim jesteś. 

Gość ...

Może zrób sobie tatuaż i wyhoduj cycusie na sztucznym białku? Powinno pomóc. Na ulicach wielu zadowolonych z siebie fiootków z tatuażami, groźną miną i napompowanymi cycusiami. Niektórzy też są krasnalami, bo mają tylko 180 cm, i jakoś nie planują samobójstwa.

Gość gość

Wkładki do butów 2, 5 cm i już będzie chyba ok

Gość Mart

Po co wkładki do butów? Masz 183 cm! Jesteś wysoki! Naprawdę nie są ci potrzebne wkładki do butów 

Gość Gosc

Mam znajomego, do najprzystojniejszych nie nalezy, ma ok 1.65 jego zona chyba z 1.75,  bardzo ladna dziewczyna i mlodsza o 10 lat. Do tego widac ze jest im dobrze razem. Tak wiec wszystko przed Toba. 

Gość gość

Oby bo nie chce sobie wydłużac nóg o 5 cm 

Gość Gość

To jest prawda. Wszystkie kobiety mają kompletnego świra na punkcie wzrostu. Jak masz 190 to możesz mieć ryj przejechany kombajnem, garb żebrowy i strużkę śliny ściekającą z kącika ust, a i tak jesteś lepszy niż milioner z facjatą modela, ciałem sportowca, zarąbistym charakterem. Sam wzrost 190 bez żadnych innych atutów jest dla kobiet lepszy niż przystojna twarz, duże pieniądze, super charakter razem wzięte. Niektóre biorą niskich przystojniaków, bo nie starczyło już dryblasów, ale potem one skręcają się z wściekłości i nienawidzą karakana za to, że nawet na ulicy się z nim nie mogą pokazać. 

Gość Gość

No i stąd się biorą te wszystkie historie kobiet "wzrost mi nie przeszkadza, miałam faceta 170 i nie wyszło nam, bo jemu to bardziej przeszkadzało, bo były inne względy, albo ulubione, bo okazał się zakompleksiony". Dla kobiety każdy facet 170 to zakompleksiony karakan. Ja facet 170 kupi sobie drogie auto to jest żałosne leczenie kompleksów. Jak zrobi to typ 190 i pali gumę na mieście to jest ok. 

Gość Nie liczy się wyglad

Są  takie buty podwyzszajace dla mężczyzn, wpisz w Google napewno znajdziesz,są eleganckie,super ale ciut drogie

Gość gość

No mowie że lecą tylko na wzrost ponieważ obserwowałem to na siłowni jak typy oblesne nie ogoleni palacze ale byle że mają te 190 + i zaraz flirt itp 

Gość kate1111

ja mam 170, facet 195 (ale jest grubawy). Kiedyś umawiałam się z takim niższym od siebie gościem. Niby fajny , ale jakoś nic nie zatrybiło. Teraz on ma żonę , małą blondyneczkę. A ja się nadal bujam ze swoim niezdeklarowanym..

Gość Milusinska

Tak btw, byliśmy z mężem ostatnio na weselu i założyłam szpilki... ba on sam mi je wybierał, ani ja ani on nie mamy problemu z tym że on jest trochę niższy. Jeśli na prawdę jest sie z kimś z miłości to wzrost nie gra tu żadnej roli. Czasami nawet się śmiejemy z tego że jest niższy i że nasze dzieci też będą takie karzełki. Miałam taką kumpele co leciała na wysokich i jak sie dowiedziała że wychodzę za mąż za niższego ode mnie to mnie wysmiala. Tylko teraz po kilku latach ja mam szczesliwa rodzinę a ona jest sama i bzyka sie z właśnie wysokimi pakerami z siłowni... każdy wybiera swoją drogę

Gość gość

Bo ja miałem to wizję jak bym się widział mając 194 m i 96 kg czystej wagi budowa ciała odpieta koszula klata na wierzchu spodnie na czarnym pasku koszula do środka włosy postawione białe zęby ciemne okulary myślę że nie było by kobiety która by na mnie nie spojrzała a brunet jestem 

Gość gość

No ale co zrobić mam te 11 cm mniej i ważę 80 kg