Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuśka

Na co zwracacie uwagę u kobiety

Polecane posty

Gość Martuśka

Na co zwracacie uwagę u kobiety? Co jest ważne, żeby została waszą dziewczyną?

Szczerze: na nic szczególnego. Wystarczy że jesteś schludna, zadbana, myjesz zęby, włosy, ogólnie dbasz o higienę, masz jakiś tam znośny charakter i chociaż jakąś średnią pracę. Chyba nie za wiele, prawda? I masz szansę praktycznie na każdego. To jest uwarunkowane tym że wśród facetów gusta są różne; facetom podoba się wiele kobiet, co znaczy że praktycznie każda kobieta ma szansę. Tekst o leceniu na duże cycki czy zgrabny tyłek to brednie; może są tacy faceci ale to margines, niewielki odsetek. Albo to że grubaski nie mają szans - część facetów lubi mniejsze, część większe dziewczyny a zdecydowana większość zaakceptuje jedną i drugą. Chcesz mieć chłopaka? Po prostu sobie bądź. Bądź gdziekolwiek i nic szczególnego nie rób, a taki zapewne prędzej czy później się pojawi. Kobiety nie muszą nic robić żeby zdobyć faceta.  

33 minuty temu, Gość Martuśka napisał:

Ja juz znalazłem moją slicznotkę, ale zanim to sie stalo to zwracalem uwagę na to by dziewczyna była w moim typie. Żeby miała swoje zdanie i najważniejsze, żeby lubiła figle 😉 oczywiście ze mną 🙂

51 minut temu, Gość Martuśka napisał:

Dla mnie najważniejsze aby kobieta była miła, nikogo nie udawała i nie miała jakichś wielkich kompleksów czy problemów ze sobą którymi zatruwałyby nasz związek. No i fajnie abyśmy mieli w miarę podobny światopogląd i plany na przyszłość.

Gość ruehueru

hahaha, miła i nikogo nie udawała to są 2 wzajemnie wykluczające się rzeczy.......

boże faceci zrozumcie że kobiety nie są miłe... są przystosowane by walczyć w obronie przyszłego potomstwa.

pierwsza odpowiedź najlepsza.

ale z tym "miła i nie udawała" to poleciałeś...

Gość Gosc

Przejdzie wojna i to potomstwo pójdzie do piachu bo tak chcieli możni tego świata

Gość gość

Na sylwetkę - czy jest zgrabna. Na twarz - czy jest ładna. Na biust - czy jest duży. Tak ma wielu facetów.