Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czasem budzą mnie bąki;-)

Czy wasz partner pierdzi przez sen

Polecane posty

Mój facet puszcza wiatry przez sen i to głośno huczy jak sowa kilka razy z rzędu. Smród dodatkowo zostaje kilka minut śpi bez kołdry bo zwija jąi gniecie czasem nawet zrzuca na podłogę.a z poduszki robi flak zgniata w kulkę rano pościel wygląda jak wyjęta psu z gardła. Pierdy to co noc. Zresztą nie wiem dlaczego tak pierdzi bo jak się poznaliśmy to chyba jego bąki z wrażenia nie wychodziły na świat. Teraz się już nie krępują;-)

Gość bąkolot

Huczy jak sowa 😄 hahah rozbawiłaś mnie tym porównaniem 😛 

Zmień ksywę na "Czasem budzą mnie sowy" 😂

Gość Dominika
42 minuty temu, Gość Czasem budzą mnie bąki;-) napisał:

Mój facet puszcza wiatry przez sen i to głośno huczy jak sowa kilka razy z rzędu. Smród dodatkowo zostaje kilka minut śpi bez kołdry bo zwija jąi gniecie czasem nawet zrzuca na podłogę.a z poduszki robi flak zgniata w kulkę rano pościel wygląda jak wyjęta psu z gardła. Pierdy to co noc. Zresztą nie wiem dlaczego tak pierdzi bo jak się poznaliśmy to chyba jego bąki z wrażenia nie wychodziły na świat. Teraz się już nie krępują;-)

Mój nie pierdzi przez sen, bo mój pierdzi przez doopę.

Gość Dominika
44 minuty temu, Gość Czasem budzą mnie bąki;-) napisał:

Przez sen ? :D

A nie przez doopę ?

Tak  Dominiko, przez sen zamiast doopy, ma sen już taki się urodził. Podaj swój numer telefonu to wyślę Ci jego sen przez mms. Będziesz mogła sobie wstawić to foto snu jako swoje profilowe na Facebooku. I tak każdy znajac Ciebie się nie zorientuje😂 Sen męski piękny i gładki, bez zarostu widocznego więc tym bardziej nikt się nie zorientuje😂 mogę wysłać jeszcze przód snu al moglabyś się przestraszyć bo jest kudłaty i ma straszne zębiska😂😂😂

Kiedyś ktoś porównał mózg do doopy. Wniosek taki, że w Twoim przypadku niczym się nie różnią. 

Zatem miłych snów💩💩💩💩💩💩💩😷

Przynajmniej bąkolot jest zabawny🤓

Bąkolociku uważaj lecą bąki uhuu uhuu uhuu:-P

Gość bąkolot

Omg co za wątek! Co tu się dzieje? :D Ktoś tu prawi o duupie jak ze snów albo to sny z duupą w roli głównej? Już się pogubiłem ehh :| 

Ale ważne że bąki to bąki - zaczajają się znienacka pod kołdrą, by wylecieć gdy tylko ich właściciel zaśnie. Później te bąki budzą sowy, które huczą w nocy  ;) 

Autorko, może puść podkołdernika jadowitego dla równowagi - może sowy się przestraszą i odlecą, a w najgorszym  przypadku zdechną i będziesz mogła spać spokojnie :)

Gość gosc

znowu ten psychiczny po.jeb, który od wielu lat podnieca sie tematami o bąkach  😕 

Gość Gość

Na szczęście nie. Gdyby było inaczej, to spałabym w innym pokoju.

Gość Bbb

Ładne dziewczyny nie puszczają bąków.

Gość Pierdzibonk

Ładnym dziewczynom pierdy wylatują uszami😱

Gość Ładna dziewoja

Moje bączki pachną fiołkami ach ach🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Gość bąkolot

Fiołkami? Okłamali mnie! Mi całe życie wmawiali, że pierdzą różami 🤔