Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek

Normalny facet

Polecane posty

Gość Tomek

Hej, chodzę systematycznie na basen. Za każdym razem jak podchodzę do okienka recepcji i jednocześnie kasy pani która siedzi przy okienku pyta mnie "normalny?". Odpowiadam "jeszcze normalny". Obie strony są zadowolone pomimo, że każdy ma co innego na myśli. A według was jaki powinien być ten normalny facet?

Gość Taka

Może wyglądasz na uposledzonego? 

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Taka napisał:

raczej dowcipnego :classic_biggrin:

Gość Tomek
5 godzin temu, Gość Taka napisał:

Dziękuję, bystra jesteś. Ha, ha, ha.

Gość Gosc

Normalny facet wg mnie jest zdrowy na ciele i umysle. Nie przegina z alkoholem, nie ugania sie za doopami, jest pewny siebie, potrafi trzymac nerwy na wodzy, potrafi w domu zrobic meskie, proste rzeczy- np naprawic kran, wymienic zarowke, oczywiscie wynosi smieci (to taki zarcik akurat ;), lubi seks, dobrze zjesc, kocha i szanuje partnerke i nie jest agresywny dla bliskich, ale nie da soba pomiatac, nie boi sie odpowiedzialnosci i pracy, potrafi podjac decyzje, nie robi swoim zachowaniem wstydu w towarzystwie.

Gość Tomek
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

Normalny facet wg mnie jest zdrowy na ciele i umysle. Nie przegina z alkoholem, nie ugania sie za doopami, jest pewny siebie, potrafi trzymac nerwy na wodzy, potrafi w domu zrobic meskie, proste rzeczy- np naprawic kran, wymienic zarowke, oczywiscie wynosi smieci (to taki zarcik akurat ;), lubi seks, dobrze zjesc, kocha i szanuje partnerke i nie jest agresywny dla bliskich, ale nie da soba pomiatac, nie boi sie odpowiedzialnosci i pracy, potrafi podjac decyzje, nie robi swoim zachowaniem wstydu w towarzystwie.

Super, podoba mi się. Bardzo dobra definicja. No cóż taki właśnie jestem.

Gość Gość

Normalny to typowy w danym środowisku. Normalny rockman to narkoman, a normalny piłkarz nie ma  grubej żony. Daj normalnemu facetowi pare milionów i chętne modelki i przestanie być normalnym Tomaszem wiernym Kasi. 

Gość Gosc

Faktycznie, dzis to juz ciezko stwierdzic czym jest normalnosc. Jak widac, dla jednej pani normalne jest to, ze ja facet zdradza i ćpa, a dla mnie ze szanuje swoja kobiete i oczekuje od niej szacunku.

Gość Gabi

Wynika z tego, że każdy ma inną definicję normalności

Gość maczu piczu

Ona sie pyta czy ty chcesz normalny bilet wstepu 🙂🙂🙂

Gość Tomek
1 godzinę temu, Gość maczu piczu napisał:

Ona sie pyta czy ty chcesz normalny bilet wstepu 🙂🙂🙂

To zrozumiałe i ja o tym wiem. Ale pytanie kojarzy mi się również z czymś innym.

Gość Kaśka

Normalny facet potrafi zrozumieć, pójść na kompromis,nie spędza wolnego czasu na kanapie przed tv,jest spontaniczny i wesoły.Potrafi cieszyć się chwilą i nie narzekać.Dba o wszystko co się wokół niego znajduje.Potrafi docenić, kochać. Normalny facet jest sobą! 

Gość gość

Jak słyszę "normalny", to wzbiera we mnie niechęć. Zwykle ci, którzy najgłośniej krzyczą, że są normalni, są wariatami. Wiem, bo też tak robię.

Gość Tomek
Dnia 1.08.2019 o 10:03, Gość gość napisał:

Jak słyszę "normalny", to wzbiera we mnie niechęć. Zwykle ci, którzy najgłośniej krzyczą, że są normalni, są wariatami. Wiem, bo też tak robię.

Chcesz powiedzieć, że jesteś wariatem?