Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od ilu cm wzrostu zaczyna się niski facet??

Polecane posty

Gość E tam
25 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Bzdury. Żadna z was nie patrzy na wnętrze. Jak facet nie jest przystojny, to nie ma szans na znalezienie partnerki.

Przecież tu nie chodzi o płeć tylko o ogòlną zasadę,  że brzydcy ludzie mają gorzej ze znalezieniem partnera. A jak juz jestes zlosliwy to pamietaj,  ze to faceci sa wzrokowcami. Mam kolegę, ktòry nie potrafi poderwac praktycznie żadnej dziewczyny. Ostatnio zażartowalam, że moze powinien  obnizyc poziom i podrywać brzydsze. Usłyszalam od niego : "chyba nic mi innego nie zostalo,  ale nic nie poradzę,  że choc sam jestem przecietny to zwracam uwagę tylko na ładne i młodsze.  Oczywiscie,  że to niesprawiedliwe,  ale natury nie zmienię" : D

Gość szkoda gadać
18 minut temu, IlonaLalka napisał:

Jestem inna;) zapamiętaj 

Każda tak pisze :) ale wierzę :)

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość E tam napisał:

Przecież tu nie chodzi o płeć tylko o ogòlną zasadę,  że brzydcy ludzie mają gorzej ze znalezieniem partnera. A jak juz jestes zlosliwy to pamietaj,  ze to faceci sa wzrokowcami. Mam kolegę, ktòry nie potrafi poderwac praktycznie żadnej dziewczyny. Ostatnio zażartowalam, że moze powinien  obnizyc poziom i podrywać brzydsze. Usłyszalam od niego : "chyba nic mi innego nie zostalo,  ale nic nie poradzę,  że choc sam jestem przecietny to zwracam uwagę tylko na ładne i młodsze.  Oczywiscie,  że to niesprawiedliwe,  ale natury nie zmienię" : D

Ja nie szukam piękności, już dawno obniżyłem wymagania, to nic nie zmienia.

Mężczyźni są wzrokowcami w mniejszym stopniu niż kobiety. My jesteśmy skłonni obniżyć wymagania, wy nie, dlatego brzydka dziewczyna może kogoś znaleźć, a brzydki czy nawet przeciętny mężczyzna nie.

Gość mały karzeł

Aaa 25 kurde gdyby był starszy bym się umówił jedna przynajmniej fajna kobieta myśląca bo moje koleżanki nie bardzo 

Gość mały karzeł

Prawda jest taka że kobiety dzisiaj szukają faceta z okładek w sensie chyba jakiś modeli i tu jest kłopot ale same sobą nic nie prezentują 

Gość gosc
33 minuty temu, Gość gość napisał:

pocieszaj się jeśli ci to poprawi samopoczucie

ale faktem jesteś, że jesteś niedorozwiniętym karłem i umrzesz w prawictwie

i bardzo dobrze, bo kalekie geny należy eliminować 😄

Mam kobiete 10/10 🙂 sam zdechniesz w samotności

Gość mały karzeł

Mam 21 ale mam tylko fejsa mogę podać mój fecbok 

Gość gosc
20 minut temu, Gość Trolling i tyle napisał:

Boże,  kobieto,  nie widzisz,  że autor topicu robi sobie jaja? 183cm to jest super wzrost dla faceta a atletyczna sylwetka  (nie mylić z napakowanym karkiem z siłki! ) moim zdaniem jest najlepsza. A on biadoli,  że to źle.  Widać,  że ma ubaw jak ktoś wezmie to na poważnie : D

Po prostu jest deebilem ale ma trochę racji, bronisz go bo wysoki

Gość Schowaj urażone ego
3 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Ja nie szukam piękności, już dawno obniżyłem wymagania, to nic nie zmienia.

Mężczyźni są wzrokowcami w mniejszym stopniu niż kobiety. My jesteśmy skłonni obniżyć wymagania, wy nie, dlatego brzydka dziewczyna może kogoś znaleźć, a brzydki czy nawet przeciętny mężczyzna nie.

Uśmiałam sie. Jest dokladnie odwrotnie. To brzydal ma większe szanse. 

Weisz, co mi się nie podoba?  Piszesz ze WSZYSTKIE kobiety sa wzrokowcami i na brzydkich nie polecą a jak piszę,  że faceci tez sa tacy to zaczynasz pisac o sobie.  To w koncu piszemy o ogòle ludzi czy o sobie? Znasz takie przyslowie,  że jedna jaskòłka wiosny nie czyni? Poza tym obnizyc wymagania brzmi jakby ktos byl w stanie byc z kim nie chce,  byle by byc. 

Bardzo nie lubie pisania pt wszystkie kobiety / wszyscy męzczyzni.  Zwlaszxza ze rozżalony facet pisze z wlasnej perspektywy, nie dostrzegajac ze inni faceci serio moga byc takimi sku**ielami, jak ich kobiety opisują.

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Gość Schowaj urażone ego napisał:

Uśmiałam sie. Jest dokladnie odwrotnie. To brzydal ma większe szanse. 

Weisz, co mi się nie podoba?  Piszesz ze WSZYSTKIE kobiety sa wzrokowcami i na brzydkich nie polecą a jak piszę,  że faceci tez sa tacy to zaczynasz pisac o sobie.  To w koncu piszemy o ogòle ludzi czy o sobie? Znasz takie przyslowie,  że jedna jaskòłka wiosny nie czyni? Poza tym obnizyc wymagania brzmi jakby ktos byl w stanie byc z kim nie chce,  byle by byc. 

Bardzo nie lubie pisania pt wszystkie kobiety / wszyscy męzczyzni.  Zwlaszxza ze rozżalony facet pisze z wlasnej perspektywy, nie dostrzegajac ze inni faceci serio moga byc takimi sku**ielami, jak ich kobiety opisują.

O sobie pisałem tylko w odniesieniu do historyjki o twoim koledze, który nie mógł nikogo znaleźć, bo ma za wysokie wymagania.

Brzydal nie ma szans, nawet przeciętniak nie ma, bo gdyby tak było, to nie miałbym problemu ze znalezieniem dziewczyny.

Nie piszę, że wszystkie, tylko że większość, a jeszcze nie spotkałem takiej, która by na to nie patrzyła. Wielu facetów też patrzy, nie twierdzę, że nie.

Wiem, że wielu facetów to sk00rviele, ale... ktoś się z nimi wiąże, prawda?

Gość mały karzeł

Nie niestety no to cóż szkoda nie mam tam konta 

Gość gosc
1 minutę temu, IlonaLalka napisał:

Albo wiesz co, najlepiej jak jesteśmy anonimowi. Słuchajcie, ten mężczyzna ma 21, wiec się mu niech nikt nie dziwi, ze wielu rzeczy nie wie. 😉 jest spoko, każdy był mlody i wielu rzeczy nie wiedział 😉

Jest deebilem a nie mężczyzną, zwykła ciipa przynosi wstyd facetom

Gość hamburger

jak się ma mordę jak niewypał to i 190 nie pomoże. Nic nie mam do wysokich by nie było - jestem niski, 168 cm ale te niższe same do mnie zagadują - nie mam nadwagi, nie jestem łysy,gęsta czupryna,dobrze się ubieram.Oczywiście podrywam te niższe,wyskie mi nie podchodzą bo czuje sie przy nich jak młodszy brat.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość hamburger napisał:

jak się ma mordę jak niewypał to i 190 nie pomoże. Nic nie mam do wysokich by nie było - jestem niski, 168 cm ale te niższe same do mnie zagadują - nie mam nadwagi, nie jestem łysy,gęsta czupryna,dobrze się ubieram.Oczywiście podrywam te niższe,wyskie mi nie podchodzą bo czuje sie przy nich jak młodszy brat.

Zaraz cie zaczna wyzywac wielkie pasztety

Gość mały karzeł

Ja mam ten problem że lubię wysokie panie takie 170 do 172 

Gość gosc
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Mi się śmiać chce jak widzę dobrze ubranych kurduplow 😂👋

Morda zakompleksiony żulu

Gość gosc
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Frajerze w osranych gaciach, mieszkajacych z mamusia, stary cie duupczył piizdo w ryj

Gość hamburger
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

jak ktoś jest proporcjonalny co do wzrostu i dba o siebie prędzej czy później kogoś znajdzie.Podobnie jak wysoki. A jak sie zarabia dobrą kasę to kobiety już kompletnie nie patrzą na to ile masz w nogach i nawet spodniach.Pieniądz rządzi światem a nie wzrost.

A po pieniądzach rządzą kobiety.

Gość Schowaj...
9 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

O sobie pisałem tylko w odniesieniu do historyjki o twoim koledze, który nie mógł nikogo znaleźć, bo ma za wysokie wymagania.

Brzydal nie ma szans, nawet przeciętniak nie ma, bo gdyby tak było, to nie miałbym problemu ze znalezieniem dziewczyny.

Nie piszę, że wszystkie, tylko że większość, a jeszcze nie spotkałem takiej, która by na to nie patrzyła. Wielu facetów też patrzy, nie twierdzę, że nie.

Wiem, że wielu facetów to sk00rviele, ale... ktoś się z nimi wiąże, prawda?

A kto się wiąże z wrednymi suczami? Przestaņ chłopie uogòlniać i zapamiętaj sobie,  że to że ty jestes taki a taki nie znaczy,  że inni faceci tez są. 

I jeszcze to naduzywanie slowa "wiekszisc ". Taaa. ..tylko zapomniales dodać,  że wiekszosc z kobiet ktore ty spotkales.  A że gustujesz w takich to może zmień target i przestań jak mòj kolega podbijać do ładnych zołz.

Gość szkoda gadać
2 minuty temu, Gość Schowaj... napisał:

A kto się wiąże z wrednymi suczami? Przestaņ chłopie uogòlniać i zapamiętaj sobie,  że to że ty jestes taki a taki nie znaczy,  że inni faceci tez są. 

I jeszcze to naduzywanie slowa "wiekszisc ". Taaa. ..tylko zapomniales dodać,  że wiekszosc z kobiet ktore ty spotkales.  A że gustujesz w takich to może zmień target i przestań jak mòj kolega podbijać do ładnych zołz.

Nie podbijam do zołz, tylko do normalnych, skromnych dziewczyn. Nie interesują mnie wredne sucze.

Gość mały karzeł

Mi się podobają modelki albo miss takie kobiety, taka bym też chciał mieć żonę kiedyś 

Gość maliniak

porada dla niskich - bądźcie sławni. Taki johnny Depp czy tom Cruise nie maja chyba nwet 175 a kobiety jadłyby im z ręki.

Ale w sumie to siara bć niskim facetem i podbijać do wyższej. Sam jako niski bym tego nie robił bo czułbym się nieswojo.

ps kolegę w robocie też niskiego napastowała prawie że seksualnie dziwczyna o gabarytach jakichś 180 cm wzrostu. Średnio ładna no ale zawsze co kobieta to kobieta - ale ona była walnięta i wyposzczona bo jej mąż pracował za granicą i w domu był od święta. A babie wtedy jak wiadomo nudzi się.

Gość maliniak
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, Gość hamburger napisał: jak ktoś jest proporcjonalny co do wzrostu i dba o siebie prędzej czy później kogoś znajdzie.Podobnie jak wysoki. A jak sie zarabia dobrą kasę to kobiety już kompletnie nie patrzą na to ile masz w nogach i nawet spodniach.Pieniądz rządzi światem a nie wzrost. A po pieniądzach rządzą kobiety. X jak bym zobaczył kurdupla na rozmowie o pracę to bym mu zaproponował 1700 bo ile to to zje co mu potrzebne 😂👋

Jak jest tłumokiem i nic nie potrafi to jak najbardziej. 

Gość mały karzeł

Tak mi została tylko operacja wydłużenia nóg już mogę zbierać na nią po za tym bardzo źle się czuję ze swoim wzrostem więc nie mam wyjścia chociaż o 2 cm żeby mieć te 185 m chociaż 

Gość Morelek
6 minut temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, Gość hamburger napisał: jak ktoś jest proporcjonalny co do wzrostu i dba o siebie prędzej czy później kogoś znajdzie.Podobnie jak wysoki. A jak sie zarabia dobrą kasę to kobiety już kompletnie nie patrzą na to ile masz w nogach i nawet spodniach.Pieniądz rządzi światem a nie wzrost. A po pieniądzach rządzą kobiety. X jak bym zobaczył kurdupla na rozmowie o pracę to bym mu zaproponował 1700 bo ile to to zje co mu potrzebne 😂👋

co z tego że masz 190 wzrostu jak jesteś gruby ( bo jesz czipsy i tylko grasz w te swoje gierki i żłopiesz najtańsze piwsko typu harnaś czy tatra) i pewnie obstawiam ze masz zakola. O mieszkaniu u mamy nie wspominam.

Gość gość

Ale podajcie przedziały od ilu do ilu jest bardzo niski a od ilu średni a od ilu wysoki wzrost? 

Gość Nike
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Bo musze wiedzieć czy nie iść na operacje wydłużenia nóg 

Niech Ci od razu pogrzebią w czaszce. Coś tam jest ewidentnie nie halo.

Gość w kość
23 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ciebie to nawet na porządne majty nie stać bezrobotny przegrywie

Gość Jjj
16 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie podbijam do zołz, tylko do normalnych, skromnych dziewczyn. Nie interesują mnie wredne sucze.

Tylko ty myslisz,  że są skromne.

Ale chcesz pluć jadem na kobiety to pluj dalej.  Takim zachowaniem tych normalnych nie przyciagniesz.

Gość Gość

Według mnie podaje przedział wzrostu u faceta                                               150 do 180 m mały karzeł                                                                                      181 do 186 średni wzrost                                                                                      187 do 194 wysoki wzrost                                                                                     195 + wiadomo