Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od ilu cm wzrostu zaczyna się niski facet??

Polecane posty

Gość mały karzeł

Leżaczek a ile ty masz wzrostu?? 

Gość mały karzeł

Wolę sobie wydłużyc nogi bo podobają mi się kobiety 170 do 172 

Gość mały karzeł

Masz rację wkładki do butów 2, 5 cm i już jestem wysoki fryzura postawiona

Gość Gość

Wydłużanie nóg???  ale głupota!!!!  zaraz ci problemy z kolanami wyskoczą, jeszcze nie bedziesz mógł chodzic przez to. daj spokój

Gość Twarz się liczy
49 minut temu, Gość Gość napisał:

Wole mieć niecałe 180cm i grubego ...a niż być chudym wysokim szczurem z cienką paróweczką

Z mojego kobiecego punktu widzenia nawet nie rozmiar przyrodzenia a twarz wazniejsza od wzrostu. Jak ktos tam wczesniej napisal jak masz twarz paszczura to nawet wzrost koszykarza nie pomoże. 

Gość mały karzeł

Mierzyłem się o godz 15:00 po południu i już byłem od rana na nogach 

Gość mały karzeł

I miałem na miarce równe 183 m 

Gość mały karzeł

A rano zrobiłem jeszcze trening itp 

Gość mały karzeł

Więc jestem ciekaw ile mam naprawdę 

Gość Skończ już, stary
9 minut temu, Gość mały karzeł napisał:

Więc jestem ciekaw ile mam naprawdę 

Moja rada dla autora. .. przestan sie interesowac plytkimi dziewczynami. Tego jęxzenia czytac sie nie da:/

Serio wspolczesne dziewczyny ponizej 25lat są tak puste zeby rzucac teksty,  że facet zaczyna sie od 185cm?  Takie cos kojarzy mi sie z wytapetowanymi lalkami z instagrama. A jak autor chce miec branie wlasnie u takich to niech lepiej "wydłuży " sobie punkt widzenia na kobiety a nie nogi. 

Żałosne.

Gość gosc

Autor sam jest płytki

Gość Hwasa

Uważam za totalny brak kultury jeśli kobieta lub mężczyzna na portalu randkowym pyta o wzrost lub wagę. Ja zapoznałam się z moim mężem przez internet i ani on ani ja pytaliśmy o swój wzrost a mieliśmy wtedy po 24 lata. Ja mam 165 cm a on 175 cm więc jest między nami równo 10 cm różnicy wzrostu i od samego początku mi to pasowało. Mogę zakładać szpilki i dalej on jest wyższy. Do panów mam jedną radę: jeśli jesteście niziołkami to znajdźcie po prostu kobietę niższą albo swojego wzrostu a nie jakąś 30 cm wyższą bo zauważyłam że nie wysocy faceci zawsze latają za laskami którym sięgają co najwyżej do pępka. Chyba próbujecie się dowartościować w ten sposób. 

Gość Gość

Najnowszy przedział wzrostu faceta z ostatniej chwili przesłany 150 do 190 m karzeł który powinien ubiegać się o rentę 191 + do 200 m średni powyżej 200 m wysoki 

Gość Angela

Autor tego tematu to kurdupel bo wysoki facet jest gdzieś od powyżej 185 m

Gość karlzWielimPe

Pamiętam jak w gronie ci "wyżsi" faceci chccieli się dowartościować. Każdy dumnie pisał "180+" Do czasu aż temat nie zszedł na rozmiary wiadomo czego 😄 Tu już pewności siebie niektórym brakło:) 

Gość dopeonforum
2 godziny temu, Gość Olka napisał:

183, to ujdzie jest ok

Dla mnie troche za niski, ale ja mam 174, a jak włoże buty 10 cm i wysoka fryzura to dobijam 185. Dużo mam jednak kolezanek, takich po 160 i ty bys przy nich dobrze wyglądał, wiec rozglądaj sie po dziewczynach troche nizszych, ale ich jest sporo

Na szczęście nie każda jest taka pusta jak ty - i nie dobiera sobie faceta do części garderoby. Musisz być bardzo niedowartościowanym człowiekiem, skoro stawiasz na taką powierzchowność.Powierzchowność, bo wiesz denna podnietka szybko przechodzi. A zostaje komunikacja, wspólne plany i pasje, łączność dusz (za wysoki lvl dla ciebie - nie zrozumiesz) Ma zrezygnować z kogoś, bo ona sobie nie ubierze zas..nych szpilek? O niej świadczy, a on powinien jej wskazać drzwi. 

Gość Anty Bazyl

A gdzie nasz bazyl 178? CO sie nie udziela? Boze tyle przegrac... Byc przerosnietym babskiem z twarza 1/10.

Gość gość
3 godziny temu, Gość Olka napisał:

a ja jako babka wolę zdecydowanie tego "wysokiego szczura", bo technika jest wazniejsza a nie cm. A z takim karakanem ponizej 180, to wstyd sie pokazać przed rodzina i znajomymi

Pewnie sama masz 160 krasnalko.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Olka napisał:

183, to ujdzie jest ok

Dla mnie troche za niski, ale ja mam 174, a jak włoże buty 10 cm i wysoka fryzura to dobijam 185. Dużo mam jednak kolezanek, takich po 160 i ty bys przy nich dobrze wyglądał, wiec rozglądaj sie po dziewczynach troche nizszych, ale ich jest sporo

Przecież to jest prawie 10 cm więcej niż ty masz dziwna babo.

Gość Anty Bazyl

3 godziny temu, Gość Olka napisał:

a ja jako babka wolę zdecydowanie tego "wysokiego szczura", bo technika jest wazniejsza a nie cm. A z takim karakanem ponizej 180, to wstyd sie pokazać przed rodzina i znajomymi

Skoro wybierasz faceta pod rodzinę i znajomych, Bazylu, to jesteś niedojrzała. Wstyd odczuwa się wtedy, kiedy nie spełniamy narzuconych wymagań. 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Anty Bazyl napisał:

Skoro wybierasz faceta pod rodzinę i znajomych, Bazylu, to jesteś niedojrzała. Wstyd odczuwa się wtedy, kiedy nie spełniamy narzuconych wymagań. 

Nie każdy jest symetrystą. 

Gość andrew
2 godziny temu, Leżaczek napisał:

Zmierz się od razu jak wstaniesz lub w środku nocy, powinno być 2,5-3cm więcej 👌😙

ty se mózg zmierz podstarzały głupolu bo od żłopania tego piwska i gier mózg ci się dzień w dzień zmniejsza

Gość mały karzeł

No ja bym chciał mieć 194 m

Gość Anty Bazyl
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie każdy jest symetrystą. 

Ja ni ponimaju polityczny bełkot