Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka Ani

Niech zostawi mu psa

Polecane posty

Gość koleżanka Ani

Ania ma męża, jeszcze męża i psa. Szykuje się rozwód. Ania ustaliła, że po rozwodzie będą się wspólnie zajmować psem, po 2 tyg w miesiącu.Kiedy i jak, to jak będzie im pasować.  Bedą mieszkać niedaleko siebie, wiec jest szansa jakoś to pogodzić i pies będzie chodzić na spacery w te same miejsca. Pies jest kupiony przez jej męża za gruby pieniądz, wiec jej nie odda go za darmo. Jednak przez ostatnie 3 lata to Ania zajmowała się psem większości i go nie chce odpuścić, a na pewno mu za niego nie zapłaci. Jeszcze mąż ma już babkę na boku i ona właśnie jest powodem rozstania. Tłumacze kobiecie, że to bezsensu jest, bo to będzie rozdrapywanie ran a i stanie się ich opiekunka do psa. Ale jak grochem o ścianę. Jak jej przemówić do rozsądku, by zostawiła tego psiaka?

Gość Gość

Chce mieć kontakt z mężem, pies będzie pretekstem, zna męża upodobania i wie jak go skusić,  ma nadzieję na jego.powrót 

Gość Koleżanka Ani
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Chce mieć kontakt z mężem, pies będzie pretekstem, zna męża upodobania i wie jak go skusić,  ma nadzieję na jego.powrót 

Wiesz, że o tym nie pomyślałam? Ona mówi że chce tego rozwodu i nie chce być w tym dziwnym układzie oraz chce zacząć nowe życie. Ale chyba mówi tylko to co inni chcą usłyszeć. 

Gość Gość

Szaleniec,zabierzesz mnie nad wodę? 

Gość Gość

Dla dobra psychicznego psa powinni zostać razem.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Szaleniec,zabierzesz mnie nad wodę? 

Też bym pojechała z kimś fajnym ale wokół mnie nikt nie umie pływać

Myślę że to jest cały czas utrzymywanie kontaktu z mężem. I niby tego nie chce ale to może być nie do końca prawda.Powinna zostawić psa mężowi i sobie odpuścić zwłaszcza jeśli on dobrze się nim zajmuje