Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowaMieszkanka

Jak mam znaleźć pracę gdy wyglądam zbyt młodo

Polecane posty

Gość NowaMieszkanka

Witam mam taki problem, mam 24 lata niedługo przeprowadzam się no innego miasta, chcę znaleźć pracę, ale nie wiem jak to zrobić, wszędzie potrzebują kogoś kto jest na 2 lub 3 zmiany. Oraz chcą ludzi z doświadczeniem.Ja nigdy nie pracowałam ponieważ wychowuję córkę teraz idzie do przedszkola i będzie tam od 7.30 do 16.00. Na dodatek jak córka zachowuje nie ma kto ją przypilnowac tylko ja, bo mój mąż pracuje za granicą a rodzina daleko mieszka.Chcę iść do pracy ale że to będzie moja pierwsza praca, mam tylko średnie wykształcenie dla dorosłych bez matury.Czy jeśli pójdę do urzędu pracy zarejestruje się jako poszukująca pracy to czy oni mi pomogą się doszkolić np jakiś staż lub znajdą mi prace w tych godzinach od 8  do 16? Bardzo mi ciężko coś znaleźć ponieważ byłam już na rozmowie i składałam cv ale jak mnie widzą to się dziwią, niektórzy pytają czy na pewno mam tyle lat, znajomi mówią i mąż że wyglądam na 15 lat dziewczynkę bo mam taką buzię dziecka i jestem szczupła, głos również mam cienki,taki dziecinny.Przez to mam już kompleksy i jestem wstydliwa.Gdzie udac się o pomoc w znalezieniu pracy w tych godzinach?