Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęśliwa

Mężczyźni mnie ignorują

Polecane posty

Gość Nieszczęśliwa

Mam problem. Przez całe życie jestem odpychana od mężczyzn. Kiedy tylko ktoś mi się spodoba i zaczynam się starać on mnie odtrąca...co mogę robić nie tak? Dlaczego kiedy zaczynam być miła, wesoła, staram się być najlepsza jak tylko mogę to oni uciekają? Jest mi już smutno i zle. Mam już prawie 30lat i same pasma niepowodzeń za sobą. Dajcie jakaś radę proszę dlaczego mężczyźni mogą uciekać przede mną. Chętnie bym to naprawiła...dodam tylko ze jestem zadbana, atrakcyjna, miałam kilka operacji plastycznych, ale nie przesadzonych  i codziennie dbam o siebie, nie może być to wiec kwestia wyglądu tylko bardziej charakteru/zachowania. Coś musi być nie tak :(

Gość Nieszczęśliwa

Nie...wyglądam naturalnie po zabiegach, nie jak nadmuchana lalka, ale piszcie śmiało co myślicie, nie obrażam się. Może jakoś mnie nakierujecie na co zwrócić uwagę 

Gość Nieszczęśliwa
4 minuty temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Może to przez te operacje hehe

Zabiegi zadziałały na plus. Wcześniej wyglądałam jak pasztet m.in z odstającymi uszami 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Nieszczęśliwa napisał:

Zabiegi zadziałały na plus. Wcześniej wyglądałam jak pasztet m.in z odstającymi uszami 

Ile kosztowały?

Gość gość

Popracuj nad relacjami, mężczyżnie hormony buzują kobieta ma sylwetkę talię itd  ładna z buzi, jest jeden haczyk . 

Uroda nie wszystko bądżcie koło niego i go wspieraj, odwzajemni będziecie szczęśliwi. 

Spokojnie, spokojnie dziewczyny!!! bez nerwów!!! Jak naturalnie wygladasz to ok. Moze jest ta że ty zaś za bardzo urodziwa jest (o to mi loto) bo wiesz do takiej ślicznotki to czasem strach podejść bo się chlop boi że kosza dostanie 😉 ja się na moją ślicznotke ponad rok przyczajałem 😉

Gość Gosc

Może widać u Ciebie ta desperacje, ze stajesz na głowie byle tylko pokazać się jako fajna i zaje...tą, za dużo od siebie dajesz i wykazujesz inicjatywy,.od razu pokazujesz ze Ci zalezy a oni mogą to odbierać jako narzucanie się. Dobrze jeśli następnym razem dasz pole do popisu facetowi, niech to on zwykle pierwszy pisze, traktuj go na początku jak kolegę, bądź mila ale nie lekko zdystansowana,niech się zastanawia czy Ci się podoba- ich to rajcuje. Po prostu nie zdobywaj tylko daj się zdobywać. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Może widać u Ciebie ta desperacje, ze stajesz na głowie byle tylko pokazać się jako fajna i zaje...tą, za dużo od siebie dajesz i wykazujesz inicjatywy,.od razu pokazujesz ze Ci zalezy a oni mogą to odbierać jako narzucanie się. Dobrze jeśli następnym razem dasz pole do popisu facetowi, niech to on zwykle pierwszy pisze, traktuj go na początku jak kolegę, bądź mila ale nie lekko zdystansowana,niech się zastanawia czy Ci się podoba- ich to rajcuje. Po prostu nie zdobywaj tylko daj się zdobywać. 

Tak baędziesz szukać do emerytury, poznać człowieka trzeba z nim rozmawiać interesować się,  nie pisaniem lecz czynami, tak będziesz pisać do emerytury, wtedy wiesz czy mu zależy robi coś w tym kierunku. 

Gość Nieszczęśliwa

Dziękuje za odpowiedzi ♥️ Pomocne 🙏🏼

Gość yetii
4 godziny temu, Gość Nieszczęśliwa napisał:

Mam problem. Przez całe życie jestem odpychana od mężczyzn. Kiedy tylko ktoś mi się spodoba i zaczynam się starać on mnie odtrąca...co mogę robić nie tak? Dlaczego kiedy zaczynam być miła, wesoła, staram się być najlepsza jak tylko mogę to oni uciekają? Jest mi już smutno i zle. Mam już prawie 30lat i same pasma niepowodzeń za sobą. Dajcie jakaś radę proszę dlaczego mężczyźni mogą uciekać przede mną. Chętnie bym to naprawiła...dodam tylko ze jestem zadbana, atrakcyjna, miałam kilka operacji plastycznych, ale nie przesadzonych  i codziennie dbam o siebie, nie może być to wiec kwestia wyglądu tylko bardziej charakteru/zachowania. Coś musi być nie tak :(

chcą cie tylko wyruhać bo widzą w tobie jedynie zabawke a nie żone czy patnerke, tyle

Gość Gość
3 minuty temu, Gość yetii napisał:

chcą cie tylko wyruhać bo widzą w tobie jedynie zabawke a nie żone czy patnerke, tyle

Dobry bolec nie jest zły 🙂

Gość gość
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Dobry bolec nie jest zły 🙂

Nie jest zły wspaniały. 😋

Gość gośc
8 minut temu, Gość gość napisał:

Nie jest zły wspaniały. 😋

Wreszcie poczułam prawdziwego mężczyznę, nie tamten z krzywą fujarą nie wiadomo co z tym zrobić. 

Gość Gosc

A moze to nie z Tobą jest cos nie tak, tylko celujesz w niewlasciwych mezczyzn? Moze wybierasz wsrod lekkoduchow, wiecznych kawalerow- roochaczy?

Gość Gosc

Druga rzecz, ze z opisu wynika, ze normalnie, na codzien mila i wesola nie jestes. Twoje zachowanie nagle sie zmienia. Faktycznie jest to podejrzane. No to jaka jestes zwykle? Nudna i naburmuszona? Jest w ogole o czym z Tobą pogadac? Traktujesz wszystkich z gory, jestes wymagajaca i Twoje zawsze musi byc na wierzchu?

A moze masz bardzo wyzywajacy styl ubierania? Moze wysylasz sygnal, ze jestes laska na jedna noc, ale nie da sie z Tobą budowac zwiazku?

Gość gość
10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

brednie

Gość Nieszczesliwa
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Druga rzecz, ze z opisu wynika, ze normalnie, na codzien mila i wesola nie jestes. Twoje zachowanie nagle sie zmienia. Faktycznie jest to podejrzane. No to jaka jestes zwykle? Nudna i naburmuszona? Jest w ogole o czym z Tobą pogadac? Traktujesz wszystkich z gory, jestes wymagajaca i Twoje zawsze musi byc na wierzchu?

A moze masz bardzo wyzywajacy styl ubierania? Moze wysylasz sygnal, ze jestes laska na jedna noc, ale nie da sie z Tobą budowac zwiazku?

Normalnie na codzien jestem smutna i zamknieta w sobie. Zwlaszcza ostatnio, same zmartwienia, nie mam z czego się cieszyć. 30stka na karku a ja sama jak palec z problemami finansowymi, zyjaca marzeniami...czasem mysle czy nie warto tego juz skonczyc...

Gość gość

O kurka zagwozdka jakich tu mało. Nie mam pojęcia co by to mogło być jak nie jesteś "bazylem".