Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona

Mam wklęsłe brodawki

Polecane posty

Gość Zrozpaczona

Mam wklęsłe brodawki. Nie mam chłopaka, bo po bliższym spotkaniu natychmiast zrywam znajomość. Czy można jakoś poprawić ten stan rzeczy? Jakieś ćwiczenia, jakaś pompka może istnieje do wyciągania sutków? Wstydzę się bardzo w sytuacjach intymnych i nie chcę by facet uznał mnie za dziwoląga. Czy ktoś ma taki problem?

Gość gość
8 minut temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Mam wklęsłe brodawki. Nie mam chłopaka, bo po bliższym spotkaniu natychmiast zrywam znajomość. Czy można jakoś poprawić ten stan rzeczy? Jakieś ćwiczenia, jakaś pompka może istnieje do wyciągania sutków? Wstydzę się bardzo w sytuacjach intymnych i nie chcę by facet uznał mnie za dziwoląga. Czy ktoś ma taki problem?

Znajdż mężczyznę ktòry wyleczy z kompleksòw, nie będzie mu to przeszkadzać.  Mężczyzna kocha to całą taka jaka jest. 

Nie daj sobie wmawiać przez pseudo mężczynę, wtedy nie kocha tylko dołouje, sam jest jak ten dołek. 

Gość Gosccccc

Masz tak od zawsze? Sprawdzałaś u lekarza czy to nie jest schorzenie?

Gość Aka

O matko, też mi problem. Niektóre kobiety tak mają, między innymi ja. Jeśli masz tak "od zawsze" to po prostu taka twoja uroda (jeśli brodawki zmieniły się jakiś czas temu, to może dziać się coś złego i trzeba się przebadać). Musiałabym na głowę upaść, żeby się wstydzić z tego powodu. To naturalne.

Gość gość

Korekta sutków chirurgiczna. Taki to dla ciebie problem a nawet nie sprawdzisz w necie? Jak jesteś z Białegostoku to w ogóle super bo tam jest niedrogo. Za 2 tysiące spokojnie zrobisz. Odłóż pieniądze i popraw sobie ten niewielki defekt. 

Gość gość

Pompka istnieje owszem laktacyjna ale chirurgicznie raczej lepiej.