Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joleke

Brak wykształcenia problem w pracy

Polecane posty

Gość Joleke

Witam. Przyjęłam się do pracy bez wysyłania cv, kazali przyjść na okres próbny później dostałam umowę o pracę  3 miesieczna na okres próby.  Jak wiadomo czy umowie o pracę są potrzebne dokumenty świadectwo że szkoły i świadectwa pracy. Przy wtpelniniu papierów podałam wyksztalc. Średnie ponieważ wstyd mi było napisać gimnazjalne. Teraz chcą ode mnie świadectw których nie dostarczyłam ponieważ poszłam na l4 do pracy raczej już nie wrócę. Co teraz zrobić jeśli nie mam świadectwa szkoły średniej? Bardzo mi wstyd... 

Gość Lil xan 😚

Miałem nawet pale z wf 

.......

Gość Dyżurny Moderator

Świadectwo jest im potrzebne tylko do określenia lat pracy które wpływają na urlop. Po prostu szkoła średnia jest doliczana do lat pracy. Spokojnie wracaj do pracy i w razie co po prostu powiedz, że nie masz świadectwa ze średniej i masz wykształcenie gimnazjalne. 

Gość Joleke
5 minut temu, Gość Dyżurny Moderator napisał:

Świadectwo jest im potrzebne tylko do określenia lat pracy które wpływają na urlop. Po prostu szkoła średnia jest doliczana do lat pracy. Spokojnie wracaj do pracy i w razie co po prostu powiedz, że nie masz świadectwa ze średniej i masz wykształcenie gimnazjalne. 

Już wpisałam w papierach że mam średnie maja te papiery. A na l4 jestem ponieważ w ciąży jestem i pewnie chcą wypłacić należyty urlop więc do pracy nie wrócę. Umowę mam do końca września 

Gość Joleke

Ktoś się wypowie proszę