Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika o.

Nigdy więcej miłości. Nigdy Facetów w trakcie rozwodu

Polecane posty

Gość Monika o.

Muszę wykrzyczec swój ból. To taka przestroga dla kobiet, które ślepo wierzyły i ufaly. Kilka miesięcy temu poznałam faceta starszego ode mnie o 10 lat, który był w trakcie rozwodu (przynajmniej czekał na 1. rozprawę). Widziałam co do niego pisała, jak się o niej wyrażał, ciągle problemy robiła jeżeli chodziło o spotkania z dziecmi. To była klarowna sytuacja, że Będzie rozwód. Mowil, że ona go zdradzala z kimś, że od kilku miesięcy przed wyprowadzka tylko spali w jednym łóżku. Między nami było idealnie. Dosłownie idealnie. I raptownie mniej się odzywał, mimo, że takie plany On ze mną miał i niby byłam taka ważna dla niego (co było rzecz jasna kłamstwem). Aż wymusilam od niego i okazało się, że wrócił do żony "dla dobra dzieci". Od kilku tyg non stop chodzę załamana. Nie mam sił jyz. Rozumiem, że dzieci są najważniejsze, byłam w stanie je pokochać jak swoje własne, których nie mam. Strasznie mnie skrzywdzil. 

Gość Gisciowaa

Tak. Lepiej udawać szczęśliwą rodzinkę i idealne małżeństwo dla dzieci i pod publikę. Zobaczysz kiedyś to walnie z wielkim hukiem

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gisciowaa napisał:

Tak. Lepiej udawać szczęśliwą rodzinkę i idealne małżeństwo dla dzieci i pod publikę. Zobaczysz kiedyś to walnie z wielkim hukiem

100% prawda. 

Gość Ggggg

Smutno się robi po przeczytaniu. Będziesz kiedyś jeszcze szczesliwa

Gość Gosc

Pewnie mieli po prostu gorszy okres w mazlzenstwie:)