Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyna 99

PROBLEM Z 'KOLEGĄ'!!!!

Polecane posty

Gość klaudyna 99

Witam, piszę z chłopakiem któremu się podobam. Nie piszemy często może dwa razy w ciągu miesiąca, zwykle ja piszę pierwsza, ostatnio napisał pierwszy jakieś dwa tygodnie temu, przeprosił, że się nie odzywa, bo ma dużo pracy. Tym razem ja się odezwałam pierwsza, przywitał się i wyslał zdjęcie jak pracuje, zobaczył, że odczytałam, to sam zainicjował rozmowę. Był zajęty, to napisałam, żeby leciał, bo też mam trochę pracy... następnego dnia odezwał się gdy byłam niedostępna i zapytał, czy mam chwilkę. Napisałam, że tak, ale jego już nie było. O 23 napisał, że zepsuł się jemu samochód i, że nie miał jak pisać nawet ( przy tym kilka smutnych emotek)- nie wiem czy to ważne. Odnoszę wrażenie, że stara się 'przeciągać' rozmowę tak, abyśmy pisali częściej i regularniej. Jak myślicie? Dodam, że to ja praktycznie od początku inicjowałam pierwsza rozmowę, za to on mocno się w nią angażował. Na ostatnią wiadomość odparłam tylko 'okej' napisać coś jeszcze? czy nie?

Gość Onsam

Pamiętaj, że liczy się to co będzie realnie.

Gość klaudyna 99

Pamiętam, widzimy się jedynie na szkolnym korytarzu. Raz wyskoczyliśmy na pizzę razem.

Gość Pani
1 minutę temu, Gość klaudyna 99 napisał:

Pamiętam, widzimy się jedynie na szkolnym korytarzu. Raz wyskoczyliśmy na pizzę razem.

To pogadajcie na tym korytarzu! Liczy się real, a nie emotki i wirtualny kontakt

Gość Sylwia
8 minut temu, Gość klaudyna 99 napisał:

Witam, piszę z chłopakiem któremu się podobam. Nie piszemy często może dwa razy w ciągu miesiąca, zwykle ja piszę pierwsza, ostatnio napisał pierwszy jakieś dwa tygodnie temu, przeprosił, że się nie odzywa, bo ma dużo pracy. Tym razem ja się odezwałam pierwsza, przywitał się i wyslał zdjęcie jak pracuje, zobaczył, że odczytałam, to sam zainicjował rozmowę. Był zajęty, to napisałam, żeby leciał, bo też mam trochę pracy... następnego dnia odezwał się gdy byłam niedostępna i zapytał, czy mam chwilkę. Napisałam, że tak, ale jego już nie było. O 23 napisał, że zepsuł się jemu samochód i, że nie miał jak pisać nawet ( przy tym kilka smutnych emotek)- nie wiem czy to ważne. Odnoszę wrażenie, że stara się 'przeciągać' rozmowę tak, abyśmy pisali częściej i regularniej. Jak myślicie? Dodam, że to ja praktycznie od początku inicjowałam pierwsza rozmowę, za to on mocno się w nią angażował. Na ostatnią wiadomość odparłam tylko 'okej' napisać coś jeszcze? czy nie?

Anno H ładnie to tak się podszywać pod cudzą porządną dziewczynkę??Ją chłopcy mie interesują!!Ma dopiero 16lat w styczniu!!Już trzech chłopców pogonił i to na moich oczach.Ostro trenuje nie ma czasu na bzdury.Sama mówi ze ma jeszcze czas na chłopców.

Gość klaudyna 99

Wiem, że real się liczy. Ale nie wiem sama, raz z wiadomosci moge wyczytać, że jemu zależy, a raz mam wrażenie, że totalnie to po nim spływa. Pogadamy dopiero za miesiąc. Mam 18 lat, a nie 16, chociaż to odgrywa w tym momencie najmniejsze znaczenie

Gość Sylwia
9 minut temu, Gość klaudyna 99 napisał:

Jakim korytarzu.Klaudia jest od września w nowej szkole i nie ma chłopakowków w klasie!Ładnie tak kogoś pomawiać sąsiadko?Czemu wysyłasz?to chore!Nowy chory temat po tym jak opowiadałam w pracy ze chłopak się chciał przez nią ciąć bo dała mu kosza?Ile jeszcze tych prowokacji wymyslcie?Znowu mam to zgłosić gdzieś??Dawno jej Anno H nie widujesz i  bardzo dobrze!Wara od mojej córki!

Gość Sylwia

I nie Klaudyna tylko Klaudia!!Rzygałam kiedy za każdym razem przekraczała jej imię .Do córki też mówisz Wiktoryna?

Gość Sylwia

*przekręcałaś.Jesteś fałszywą kobietą w dodatku kłamliwą.Odpowiesz za pomówienia i pisanie nieprawdy.

Gość Sylwia
27 minut temu, Gość klaudyna 99 napisał:

Gowno pamietasz chora kobieto bo mojej corki od 10 lat nie widujesz.Zerowka to była 10 lat temu!Jeszcze jden tak temat i zgłaszam oszczerstwo pomowienie i znieslawienie!Zajmij sie swoją corką bo wcale jej nie pilnujesz.Dzieci trzeba pilnować i trzymać rękę na pulsie.Kto jak kto ale Ty powinnaś o tym wiedzieć więc zainteresuj się tym co robi.

Gość Sylwia

Gowno pamietasz chora kobieto bo mojej corki od 10 lat nie widujesz.Zerowka to była 10 lat temu!Jeszcze jden tak temat i zgłaszam oszczerstwo pomowienie i znieslawienie!Zajmij sie swoją corką bo wcale jej nie pilnujesz.Dzieci trzeba pilnować i trzymać rękę na pulsie.Kto jak kto ale Ty powinnaś o tym wiedzieć więc zainteresuj się tym co robi.

Gość Sylwia

Gość Onsam

Pisanie może łatwo popsuć coś, przez niezrozumienie, złe zdanie, naprawdę uważaj z tym.

Gość Sylwia
29 minut temu, Gość klaudyna 99 napisał:

Wiem, że real się liczy. Ale nie wiem sama, raz z wiadomosci moge wyczytać, że jemu zależy, a raz mam wrażenie, że totalnie to po nim spływa. Pogadamy dopiero za miesiąc. Mam 18 lat, a nie 16, chociaż to odgrywa w tym momencie najmniejsze znaczenie

Najmniejsze??może dla Ciebie ale nie dla nas!!Ona nawet nie ma kolegów ...ko!Słów brak!Dziewczyna trenuje po kilka godzin dziennie mie w głowie jej bzdury!Sama mówi ze mie chcę mieć chłopaka bo ma czas i ja J całkowicie rozumiem dlatego poszlam z tym do jej wychowawczyni.!Boże jak się cieszę ze już mie będzie w tej chorej szkole.Wara mi od córki.!Fałszywa intrygantko!!

Gość Sylwia
8 minut temu, Gość Onsam napisał:

Pisanie może łatwo popsuć coś, przez niezrozumienie, złe zdanie, naprawdę uważaj z tym.

Jakie pisane ...e moja córka z nikim nie pisze! Trzeba byc chorym na umysle zeby cos takuego wymyslis a moze wy hakerami jestescie co?a moze wchodzicie komus do domu wlamujecue  siedo  cudzych komputerow co?Chore zeby takue bredmie wymyslać.Moja vorka na bierzaco o wszystkim mi mowi i mam dostep do jej k' nta na fb!!! Idioci!Ciebie też mam zgłosić?Ja mam kontrolę rodzicielską!Źal duże ściska ze mam porządną córkę ?że wszystko mi mówi??Kolejna provokacja i to po czym po tym jak o powiadałam w pracy o tym jak koledze z klasy dała kosza?Czy ja mam powiadomić o tym dyrekcje zakładu i policję?Ostrzegam.Jak ja wymysł w prowokacje o twojej Wiktorynie to się zesrasz!!

Gość Gosc

Jakoś słabo mu się podobasz skoro rzadko piszecie i to Ty zwykle wykazujesz inicjatywę. Uwierz ze zainteresowany facet o wiele Częściej pisze... Nie narzucaj się, ochlodz kontakty i zobacz czy sam będzie pisał. 

Gość gość
28 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jakoś słabo mu się podobasz skoro rzadko piszecie i to Ty zwykle wykazujesz inicjatywę. Uwierz ze zainteresowany facet o wiele Częściej pisze... Nie narzucaj się, ochlodz kontakty i zobacz czy sam będzie pisał. 

brednie

Gość Sylwia
38 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jakoś słabo mu się podobasz skoro rzadko piszecie i to Ty zwykle wykazujesz inicjatywę. Uwierz ze zainteresowany facet o wiele Częściej pisze... Nie narzucaj się, ochlodz 

Chętnie się dowiem jakim prawem Anna H wymyśla takie bzdury.Ta kobieta nigdy nie była w naszym domu nawet!Po drugie moja córka jest delikatna i porządną z nikim nie pisze bo ją chłopcy nie interesują tak samo dziewczyny syna.Wystarczy ich zapytać to wam sami powiedzą!Ja mam podgląd na jej mesengera głupki!Ona o wszystkim mi mówi bo mi ufa i ja ufam jej.!

Gość Sylwia
17 minut temu, Gość gość napisał:

brednie

Zajmij się swoją Wiktoryną bo się po wsi z gołym brzuchem szlaja. Moja jest porządną.

Gość Sylwia

Córka miałaby tu pisać?Chore .Ona na takie fora jak to wstepu nie ma..A o godzinie 23.00 śpi!