Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk93

Moja siostra wychowuje sie u obcych ludzi

Polecane posty

Gość kk93

Ale czy ktoś da mi ja pod opieke jeśli nie mam wlasnego mieszkania? Ci ludzie ograniczają kontakt

Gość Gosc

Jeżeli pracujesz i nie naduzywasz alkoholu to nie powinno być z tym problemu. Wynajmujesz mieszkanie czy jeden pokój? Najlepiej gdybyś skontaktowala się z prawnikiem, jeżeli masz ciężka sytuację to prawie w każdym mieście są darmowe dyżury i on pokieruje Cię jakie kroki podjąć aby zabrać siostrę oraz czy jest szansa aby ja zabrać do siebie.

Gość ajjsd

sprawdz jakie wymogi trzeba spelniac i do roboty. mozesz poczytac tez rozne sytuacje podobne do twojej w internecie na jakie pulapki mozna sie natknac i przygotowac odpowiednio.powodzenia.

ps. ja bym nie mogla patrzec jak moje rodzenstwo czy dziecko jest u obcych ludzi 😮 

Gość kk93
1 godzinę temu, Gość ajjsd napisał:

sprawdz jakie wymogi trzeba spelniac i do roboty. mozesz poczytac tez rozne sytuacje podobne do twojej w internecie na jakie pulapki mozna sie natknac i przygotowac odpowiednio.powodzenia.

ps. ja bym nie mogla patrzec jak moje rodzenstwo czy dziecko jest u obcych ludzi 😮 

mi też niełatwo ale różne problemy spowodowały że uznalem ze tak Blbedzie dla niej lepie. Pracuje po 14 h, mieszkam z matka chociaż napisalem wniosek o wlasne mieszkanie. Nie sa do konca obcy bo sa to rodzice chrzestni. Jak ja zabrali to nie mialem pracy i bylem w glebokim kryzysie. Nie wiem czy jest szansa ja odebrac i czy ona by chciala, prawie nie mamy kontaktu