Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina

Salon Opytczny - ŚWIĘTOKRZYSKIE

Polecane posty

Gość Paulina

Hej, szukam dobrego salonu opytcznego w woj. Świętokrzyskim, możecie mi jakiś polecić?  Chciałabym, żeby na miejscu również badał wzrok okulista. 

Z góry dziękuję!

Gość Paulina

Ja wybrałam okulary i badałam wzrok w okoekspert w Kielcach na Zagórskiej, ale mają również salon w Morawicy i Daleszycach o ile dobrze pamiętam. Fajny wybór markowych oprawek w mocno konkurencyjnych cenach. http://okoekspert.pl 

Możesz również zajrzeć na ich fb, dodają często fajne inspiracje z najmodniejszymi oprawkami 😉 

Gość Kamila

Również mogę polecić Ci OKOEKSERT, mają fajny wybór oprawek, zamawiałam u nich i są bardzo dobrej jakości. Ceny równiez są mocno konkurencyjne względem innych salonów 😉 

Gość Beata

W okoekspert przyjmuje najlepsza Pani doktor. Od dawna leczę u niej wzrok i jest świetna!  Polecam Ci serdecznie umówić się na wizytę 

Gość Elżunia

Ja również polecam dr Barchan-Tworek, sama się u niej badam oraz większość mojej rodziny! Bardzo dobry lekarz oraz ciepły człowiek. 

Gość Paulina

Dzięki  wielkie, byłam u Pani doktor na wizycie w salonie w Kielcach i jestm bardzo zadowolona!